Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ohh be ne rahatmış bu olay ya. Biyolojiyle Fizik derslerim kırıktı, biyolojiden sözlü oldum geçtim ama Fizikçi kesin bırakıcaktı. Zaten 1 vermiş karneye ama 3,00 ortalamayla geçtim acayip mutluyum..[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bravo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 aynen bende :lol: bravos bize[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Dagıttılarmıkı karnelerı ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben tm yim ve 3 dersim kırık (matematik, analitik, bi de geometri) sayısal berbat ama sözellerim düfer belki bende yırtmışımdır ortalamayla sevindirik oldum şimdi bak:-) edit: kutlamayı unutmuşum:) [signature] [hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 [Bu mesaj Heffer tarafından 14 Haziran 2004 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yoo okula gittim sölediler[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 şimdi dünyayı ele geçirebilirsin...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 evet, ilk olarak bitane karpuz yicem[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 14 Haziran 2004 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Heffer, 14 Haziran 2004 10:21 tarihinde demiş ki: ben tm yim ve 3 dersim kırık (matematik, analitik, bi de geometri) sayısal berbat ama sözellerim düfer belki bende yırtmışımdır ortalamayla sevindirik oldum şimdi bak:-) edit: kutlamayı unutmuşum:) 3 kırık dersler, 3.00 ortalamayı gecemezsin geçsende gene kalıyorsun diye biliyorum ya da sorumlu geçiyorsun.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yok gecıosun Duz lıselerde 2.50 ıle Eger edebıyatın kırık deılse 3.00 la gecersen bızım okuldada var bı kız 4 kırıgı var gecıyo ıngılızcesı 5 8 le falan carpılıo deısık ısler yanı 3 u tuttur gecıosun her halıkarda[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 şahsen edebiyatım üç :) ya biyoloji çok zor açıkçası[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hmm büyük başarı, yaz sıcağında not yükseltme de çekilmez hani. harbi ya lise son olarak bi ara gidip karnemi almam gerek acaba kaç verdiler sınavlarımı bile bilmiyorum zaten :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 benim 3.61 ortalama matematik kırık bi de not yükseltmeye girmem lazım ya[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 herşey hocaların vericeği kanaatlere bağlı.din ile fiziki coğarafya zayıf.fiziki coğarafyadan sınava girmem gerekicek sanırım.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 lol bizim sınıftakiler "ya beş 4 var karnemde yaa" diye yakınırken, biz "oley 4 gelmiş lan" diyoruz. perspektif farklı :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 off ben de fizikten giricem çok fena stres oldum ya sormayın. yarın karneler verilecek annem azıma zıçıcak naapıcam bilmirotum ya imdat ya imdat...[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 temmuzun 1ine kadar veremessen ilk sınavlarda yani eğlülde tekrar sınavlar oluomu?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 O sıstem daha kesın degıl Bıde edebıyattan sorunlu gecıosun falan o olay ne yanı Butunlemeye gırıosun ıste ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 19 gün devamsızlığım var lol.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ne abı bu kıme sorsam devamsızlıgı ya 19 ya 19.5 ben bu ısı cakamadım ama neyse[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Saeros, 14 Haziran 2004 12:01 tarihinde demiş ki: 19 gün devamsızlığım var lol. sınıfta 45 gün devamsızlığı olan var :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Benim devamsızlığım şüpheli. 20 günü geçmiştir ama indirilmiş bir şekilde gelecek kesin. lise birde 4,50 olan ortalamamın içine sıçtım ve bu yıl zayıf getiroyurl ilk defa :(:'([signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan [Bu mesaj Thestral tarafından 14 Haziran 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 3.43 ortalamayla pasalar gibi lise sonuma gecerim. saolsun edebiyat hocası 2 vermiş allah razı olsun +1 yapmıs[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 darısı başımıza valla geçiyim direk topic açıcam hemen[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 seneye napcaz acaba FM de onu merak ediorum :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar