Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 http://fastflip.googlelabs.com/ siteleri ya da bir sitedeki haberleri slideshow olarak gosteriyor. guzel olmus, hizlica pek cok site/habere goz gezdirilebiliyor. customization bulamadim ama o da gelirse on numero olur. bakalim penth microsoft nasil cevap verecek bu uygulamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bing'de bunların tamamı ve çok daha fazlası var. Saat farkı nedeniyle İlke beni tuttu, o uyurken ben cevap veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya bunlar ne tabanlı bişi ile ekran görüntüsü alabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bi kac sekilde alirsin, google kendide yazilim yazmis olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bi şekli nedir mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Asteroth said: Bing'de bunların tamamı ve çok daha fazlası var. Saat farkı nedeniyle İlke beni tuttu, o uyurken ben cevap veriyorum. zuhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 suvras said: ya bunlar ne tabanlı bişi ile ekran görüntüsü alabiliyor Yanlış hatırlamıyorsam Jquery'nin bir eklentisi olması lazım. Verdiğin linkin screenshot'ını alıyordu. Linkin üstüne gelince de ufak pencerede görüntülüyordu falan. Arat, çıkar büyük ihtimal. Unuttum ben şimdi ismini ama var öyle bir aparat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 suvras said: bi şekli nedir mesela ? muhtemelen kendileri yazzmistir cunku html render etmek zordur, normal browserlar arasinda bile buyuk farklar olabiliyor. Ama bir yol mesela html alip oradan ps e cevirip, sonra screenshot alinabilir, pdf falan yapilir. ya da scrotla falan aliyo olabilirler cok fazla site almiyolar gibi duruyo nasil olsa, onunlada halledebilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 chrome'u tanitirken "madem rendering ile deli gibi ugrasiyoruz, neden bir browser yapmayalim ki" gibi birsey soylemislerdi. o yuzden kendileri renderliyip screenshot aliyordur diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 %99 oyledir, adamlar googlebotlarinda bile javascript engine kullaniyor, herseyi calistirmiyor ama bayagi bir seyi simule ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 e guzel olmus canim niye illa cevap vericez her seye. google xbox'a cevap veriyor mu mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 verse çok hoş olur aslında ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 son aldığım bilgilere göre (teyzemin kaynı google'da çalışıyor) google oyun konsolu çıkarıyormuş beyler. fast flip'i de hiç beğenmedim. ne ki şimdi bu? kullanışlı mı sizce? önemli olan haberin metinsel preview'i değil midir? ne biliyim bana anlam ifade etmedi. bence laboratuardan çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 metin olmussun sen racta fast flip olayi on numaradir. keske turk gazetelerinde de olabilse, iki dakikada 5-10 gazeteye goz atabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 metin ol müm. asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 valla guzel olmus. herhalde botlari araciligiyla screenshot cekip koyuyor. tamamini okumak icin ayri bir pencerede acmak gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 custom olayı gelirse wuhoooo bişi olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar