fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1193138/ http://www.traileraddict.com/trailer/up-in-the-air/teaser-trailer Walker Kirn'in kitabından uyarlama, Juno ve Thank You for Smoking filmlerinin yönetmeninden, başrolde akademi ödüllü oyuncu George Clooney ile yüreğinizi ısıtacak bir romantik komedi. http://1.bp.blogspot.com/_LrMxmc1t5IA/SosDFm31jBI/AAAAAAAABnk/SkjkdRu1wa4/s400/up-in-the-air.jpg şubat 2010da sinemalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Komediye benzemiyor ama güzel bir filme benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 10 verdim filme bayadır bu kadar iyi yazılmış karakterler ve ters köşe yapan senaryo izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 oskar bekliyorum filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 berbat bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 film neden bu kadar sıkıcı ve nesi var filmin de 8.2 almış anlamış değilim. Sırf ne zaman patlayacak diye izledim filmin son 1 saatini sonra yazılar çıkmaya başladı ee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oha ne kadar farklı yorumlar geldi hehe 2 zıt böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oldukça sıkıcı bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 süper bir beklentim yoktu benim hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yani çerezlik film pek bi olayı yoktu ben de hafif sıkıldım ama sonu fena değidli hani klişe yapmamışlar en azından bazı yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sevdim ama sıkıldım garipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu yıl izlediğim en iyi film, tamam bazı başarılı yapımlar vardı haksızlık etmeyeyim ama film gibi film bir tek bu. George Clooney'i "İyi Geceler ve İyi Şanslar" dan beri bu kadar iyi görmemiştim. ABD'de işsizlik arka planıyla tutulmuş olabileceğini düşünüyorum. Muhteşem bir film olmasa da şu ana kadar vasat gördüğüm yılda göze çarpan bir eser. Derli toplu, mesajını fazla gözümüze soksa da zihin açıyor. Klişe gibi takılmış ama açık kapı bırakmış. Zaten iyi film klişesiz olan değil, klişeleri iyi kullanandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hiç sıkmayan, temposu harika, konusu değişik (en azından ana konusu) olan bir film. tavsiye ederim kesinlikle. ama oscar'lık mı? Değil. Belki bir ihtimal yardımcı kadın da Vera Farmiga iyiydi, beğendim ama diğer adayları izlemedim daha iyi oynayan vardır elbette. Clooney de iyi oynuyor ama zaten fix bu. Öyle aşırı bir oyunculuk görmedim. spoiler sonda kadının evli çıkmasını bekledim ve istedim. doğrusu da oydu. öbür türlü çok klişe olurdu ve filmden çok şey alıp götürürdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çok çok hoş bi filmdi. ole şaheser muhthiş falan diyemem ama hikayesi çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Fena değil ama sıkılıyor insan gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hele kızın ağlaması yokmu ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 çok overrated film. bi de bi ton oscar adaylığı var mal mal. hele en iyi yönetmene kıçımla güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 İlginç bir konu vardı , bazı yerlerde tahmin edilemezlik unsuru çok iyi kullanışmış , Süper bir film değil ama izlenilebilir. Sıkıcı değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kızla izledim. sdfs güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çok iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Çok abartıldığını düşünüyorum,izledim ve sildim izlemeseydim birşey kaybetmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Filmi kötüleyenler bir işe girdikten sonra yorum yaparlarsa fikirleri kesinlikle değişicek tahmin ediyorum. Şu hali çok iyi filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aslında oscarları toplaması gereken film buydu,tam olarak kriz amerikasını belkide dünyayı yansıtan süper bir film ayrıca acaba böyle firmalar ne zaman Türkiye'ye gelir diye merak etmiyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kriz mi savaş mı dedi adamlar. krizi savaşla unutturalım dediler. hurt lockera verdiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar