Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 İlk lig maçından sonra mı ne yollandı, sonra gitti Almanyada bilmemkaç sene sezonun en iyi kalecisi seçildi. İlginçtir buna rağmen milli takıma pek giremedi Yanlız Enke kadar olmasa da Cordoba'nın da çok hakkı yenmiştir. Adam 1 maç kötü oynadı diye, üstelik onda da en kötü oynayan adam kendisi değilken çat diye yollandı, ki gayet başarılı bir kaleciydi bence o yaşında bile. İlk geldiğinde zaten çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 enke 3-5 yemişti bir sezon istanbulspor dan ilk maçta, direk gönderilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 daumun ilk yılında fenerde kadıköyde 3 yediydi yollamışlardı enkeyi. mondragon için bi liverpool maçını izlemek yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hatta balilinin türkiyeye hoşgeldin dediği maç olmuştu. 0-3 gibi flaş bir skorla yenmişti istanbulspor. 2 tane de yordanov yazmıştı galiba. enke gg oldu anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3 golün de asistini Selçuk Şahin yapmamış mıydı hatta şimdi FB'deki? Öyle hatırlıyorum ben. İstanbulSpor bizim lisenin takımı olduğu için hala mezun mail listlerinde facebook gruplarında falan arada mesajlar döner orada muhabbeti geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 üşenmedim buldum şimdi :) http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=10846 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Enke'ye yazık olmuştu, iyi kaleciydi aslında. Yani sonradan kariyeri falan belli işte. Ama bi yandan da şimdi Volkan olmazdı muhtemelen Enke tutunabilmiş olsaydı Fener'de. Receple birlikte denenmişti ikisi o sene ama Recep doğal seleksiyona uğradı resmen kontrpiyede kaldığı toplarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Recep Volkan'dan iyiydi aslında bence, ama bi kere uzun sakatlandı o anda kaleyi kaptırdı bi daha da geri alamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Rewendor said: Recep Volkan'dan iyiydi aslında bence, ama bi kere uzun sakatlandı o anda kaleyi kaptırdı bi daha da geri alamadı. ya bence de... hatta geçen sene gönderilen serdar da daha iyiydi bence. böyle olunca garip geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 serdarı bende baya beğeniyodum, geçen sene kocaelindeydi sanırım, hoşaf oldu çok normal çnkü önünde defans yoktu hiç. bence harcanan kalecilerden biri oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar