Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: Panathinaikos - Galatasaray 17.09.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Avrupa maçlarında takım muhabbeti yapanları da anlamıyorum.Ne var arkadas gs nin fb nin avrupa da basarılı olmasından daha güzel şey.Alsınlar kupayı da yine yüzümüze vursunlar.Bu arada Gs çok iyi teknik kadro ve takım kurdu.Meyvalarını topluyor iste.Ligi de süpürcekler bariz.Fb nin aldıgı sonuclar göz boyuyor bence hiç iyi takımları yok.

Bizim tüpçü başkan 8 milyon euro yu sokaga atsın.Yapcak bi sey yok.Anca başka takımların başarılarına seviniriz böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Wharekauhau said:

İyi kötü her halukarda eziyoruz bu açık.
Artık topu çok ayağında tutan maçı rakip sahaya yıkan kazanmıyor.
Yıllardır özenirdik adamlar gelince atıyor bizde tık yok diye.
Alın oldu işte.

İyi oynayınca biz zaten kazanırız.Hem ben sakatlara bağlıyorum bu kötü oynama sebebimizi servet gibi defansımızın belkemiği yok ve bu takımın harbiden xavisi olan ayhan yok.Mehmet topal gibi nerdeyse top oynamayı unutmuş bi adam oynuyor öyle olunca da vites arttıramıyoruz doğal olarak bütün yük sarp a biniyor.

Sakatlarımız düzelirse tekrar "daha" bol gollü maçlar izleriz bence.

Ayrıca bi de deplasmanda öndesin haftasonu maçın var ne gerek var iyice efor sarfetmeye. Pas yap dur işte biraz uyguladık işte bunu da.Hafta sonu diri kalabiliriz.

Son olarak leo ne çalım attı bee :D:ASDafsad

mehmet topaal ve mustafa sarpla gs ıstedigi kadar oynasin zaten vites atamaz, karmasık bi sistemle sansında yardımıyla goller geliyo.ve ayrıca gs nin hala kondisyon problemi var cozulmesi lazım
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Wharekauhau said:

İyi kötü her halukarda eziyoruz bu açık.
Artık topu çok ayağında tutan maçı rakip sahaya yıkan kazanmıyor.
Yıllardır özenirdik adamlar gelince atıyor bizde tık yok diye.
Alın oldu işte.

İyi oynayınca biz zaten kazanırız.Hem ben sakatlara bağlıyorum bu kötü oynama sebebimizi servet gibi defansımızın belkemiği yok ve bu takımın harbiden xavisi olan ayhan yok.Mehmet topal gibi nerdeyse top oynamayı unutmuş bi adam oynuyor öyle olunca da vites arttıramıyoruz doğal olarak bütün yük sarp a biniyor.

Sakatlarımız düzelirse tekrar "daha" bol gollü maçlar izleriz bence.

Ayrıca bi de deplasmanda öndesin haftasonu maçın var ne gerek var iyice efor sarfetmeye. Pas yap dur işte biraz uyguladık işte bunu da.Hafta sonu diri kalabiliriz.

Son olarak leo ne çalım attı bee :D:ASDafsad

mehmet topaal ve mustafa sarpla gs ıstedigi kadar oynasin zaten vites atamaz, karmasık bi sistemle sansında yardımıyla goller geliyo.ve ayrıca gs nin hala kondisyon problemi var cozulmesi lazım

o dediklerin milli futbolcu neden küçümser gibi oldun anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...