Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: Panathinaikos - Galatasaray 17.09.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Avrupa maçlarında takım muhabbeti yapanları da anlamıyorum.Ne var arkadas gs nin fb nin avrupa da basarılı olmasından daha güzel şey.Alsınlar kupayı da yine yüzümüze vursunlar.Bu arada Gs çok iyi teknik kadro ve takım kurdu.Meyvalarını topluyor iste.Ligi de süpürcekler bariz.Fb nin aldıgı sonuclar göz boyuyor bence hiç iyi takımları yok.

Bizim tüpçü başkan 8 milyon euro yu sokaga atsın.Yapcak bi sey yok.Anca başka takımların başarılarına seviniriz böyle.
Mesaj tarihi:
Wharekauhau said:

İyi kötü her halukarda eziyoruz bu açık.
Artık topu çok ayağında tutan maçı rakip sahaya yıkan kazanmıyor.
Yıllardır özenirdik adamlar gelince atıyor bizde tık yok diye.
Alın oldu işte.

İyi oynayınca biz zaten kazanırız.Hem ben sakatlara bağlıyorum bu kötü oynama sebebimizi servet gibi defansımızın belkemiği yok ve bu takımın harbiden xavisi olan ayhan yok.Mehmet topal gibi nerdeyse top oynamayı unutmuş bi adam oynuyor öyle olunca da vites arttıramıyoruz doğal olarak bütün yük sarp a biniyor.

Sakatlarımız düzelirse tekrar "daha" bol gollü maçlar izleriz bence.

Ayrıca bi de deplasmanda öndesin haftasonu maçın var ne gerek var iyice efor sarfetmeye. Pas yap dur işte biraz uyguladık işte bunu da.Hafta sonu diri kalabiliriz.

Son olarak leo ne çalım attı bee :D:ASDafsad

mehmet topaal ve mustafa sarpla gs ıstedigi kadar oynasin zaten vites atamaz, karmasık bi sistemle sansında yardımıyla goller geliyo.ve ayrıca gs nin hala kondisyon problemi var cozulmesi lazım
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

Wharekauhau said:

İyi kötü her halukarda eziyoruz bu açık.
Artık topu çok ayağında tutan maçı rakip sahaya yıkan kazanmıyor.
Yıllardır özenirdik adamlar gelince atıyor bizde tık yok diye.
Alın oldu işte.

İyi oynayınca biz zaten kazanırız.Hem ben sakatlara bağlıyorum bu kötü oynama sebebimizi servet gibi defansımızın belkemiği yok ve bu takımın harbiden xavisi olan ayhan yok.Mehmet topal gibi nerdeyse top oynamayı unutmuş bi adam oynuyor öyle olunca da vites arttıramıyoruz doğal olarak bütün yük sarp a biniyor.

Sakatlarımız düzelirse tekrar "daha" bol gollü maçlar izleriz bence.

Ayrıca bi de deplasmanda öndesin haftasonu maçın var ne gerek var iyice efor sarfetmeye. Pas yap dur işte biraz uyguladık işte bunu da.Hafta sonu diri kalabiliriz.

Son olarak leo ne çalım attı bee :D:ASDafsad

mehmet topaal ve mustafa sarpla gs ıstedigi kadar oynasin zaten vites atamaz, karmasık bi sistemle sansında yardımıyla goller geliyo.ve ayrıca gs nin hala kondisyon problemi var cozulmesi lazım

o dediklerin milli futbolcu neden küçümser gibi oldun anlamadım
Mesaj tarihi:
ben ce de yorgunluk daha önce beşiktaş gibi bir derbi yaşamışlar. milli futbolcuların bosna dan yorgun gelmesi ve onun ağır psikolojisi vs vs vs
Mesaj tarihi:
aquila said:

arda hala oynamiyo, kac hafta oldu, noldu bu adama, hakan da ayni sekilde.

adam bir hafta da 3 maç yaptı

milli maç ta zaten fatih onları iyice silkeledi ve psikoljikman yordu, ve beşiktaş gibi derbiden geldi arda ve diğer milli futbolcular
Mesaj tarihi:
Rijkaard'la alakası yok yaw, Estonya'da esiyodu işte, ama milli maçlardan feci yoruldu. Bosna'da yorgundu oynadı iyice yoruldu, hele takım galibiyet için yüklenirken herkes Arda'ya baktı daha çok yoruldu. Üstüne derbiye çıktı, derbiden 3 gün sonra şimdi UEFA var, biraz dinlensin düzelir.
Mesaj tarihi:
Hagii said:

o dediklerin milli futbolcu neden küçümser gibi oldun anlamadım

oyunu 2 yonlu oynayabilen futbolcular diiller de ondan dedim.ayhanın gs de aranmasının sebebi de bu zaten. Küçümsemekle ne alaka onu anlamadım.sabride milli futbolcu millet yerden yere vuruyodu:)
Mesaj tarihi:
resmen çaktık ha öyle böyle değil

kalecimiz de iyiymiş onu da gördük

kupayı aldığımız yıl gibi yine direklerde patlayan ya da direği yalayarak geçen toplar, güzel kurtarışlar yapan bir kaleci ve abuk subuk attığımız goller..

böyle giderse alırız bu kupayı ehe
Mesaj tarihi:
Mehmet topal biraz kasılsa aslında ofansı da öğrenebilir. 10 numara oynayan Ayhan'a 30 yaşında ön liberoluğu öğrettik, 23lük Topal'a da biraz daha ileriyi öğretebiliriz heralde
  • Yeni Oluştur...