Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Çok saolasın golleri gördüm yeter. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 valla helal ne diyelim. gs'nin bu sene avrupada mutlaka iş yapması lazım. ligi güle oynaya kazanacak zaten, avrupaya odaklanmalı bence iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Masquerade said: özet, ilginç pozisyonlar düşer buraya. http://gelgidersin.blogspot.com/ tşk. iki tane özet geldi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 acayipmiş goller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kaçıncı golümüz bu adamlara kendi kalesine olan :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Temiz ve net skor. Çok iyiyiz ama artık her maç şöle çok gol atmasak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Avrupa maçlarında takım muhabbeti yapanları da anlamıyorum.Ne var arkadas gs nin fb nin avrupa da basarılı olmasından daha güzel şey.Alsınlar kupayı da yine yüzümüze vursunlar.Bu arada Gs çok iyi teknik kadro ve takım kurdu.Meyvalarını topluyor iste.Ligi de süpürcekler bariz.Fb nin aldıgı sonuclar göz boyuyor bence hiç iyi takımları yok. Bizim tüpçü başkan 8 milyon euro yu sokaga atsın.Yapcak bi sey yok.Anca başka takımların başarılarına seviniriz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Wharekauhau said: İyi kötü her halukarda eziyoruz bu açık. Artık topu çok ayağında tutan maçı rakip sahaya yıkan kazanmıyor. Yıllardır özenirdik adamlar gelince atıyor bizde tık yok diye. Alın oldu işte. İyi oynayınca biz zaten kazanırız.Hem ben sakatlara bağlıyorum bu kötü oynama sebebimizi servet gibi defansımızın belkemiği yok ve bu takımın harbiden xavisi olan ayhan yok.Mehmet topal gibi nerdeyse top oynamayı unutmuş bi adam oynuyor öyle olunca da vites arttıramıyoruz doğal olarak bütün yük sarp a biniyor. Sakatlarımız düzelirse tekrar "daha" bol gollü maçlar izleriz bence. Ayrıca bi de deplasmanda öndesin haftasonu maçın var ne gerek var iyice efor sarfetmeye. Pas yap dur işte biraz uyguladık işte bunu da.Hafta sonu diri kalabiliriz. Son olarak leo ne çalım attı bee :D:ASDafsad mehmet topaal ve mustafa sarpla gs ıstedigi kadar oynasin zaten vites atamaz, karmasık bi sistemle sansında yardımıyla goller geliyo.ve ayrıca gs nin hala kondisyon problemi var cozulmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Pyro said: Temiz ve net skor. Çok iyiyiz ama artık her maç şöle çok gol atmasak bari. haklisin renkdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 DoubleW said: Wharekauhau said: İyi kötü her halukarda eziyoruz bu açık. Artık topu çok ayağında tutan maçı rakip sahaya yıkan kazanmıyor. Yıllardır özenirdik adamlar gelince atıyor bizde tık yok diye. Alın oldu işte. İyi oynayınca biz zaten kazanırız.Hem ben sakatlara bağlıyorum bu kötü oynama sebebimizi servet gibi defansımızın belkemiği yok ve bu takımın harbiden xavisi olan ayhan yok.Mehmet topal gibi nerdeyse top oynamayı unutmuş bi adam oynuyor öyle olunca da vites arttıramıyoruz doğal olarak bütün yük sarp a biniyor. Sakatlarımız düzelirse tekrar "daha" bol gollü maçlar izleriz bence. Ayrıca bi de deplasmanda öndesin haftasonu maçın var ne gerek var iyice efor sarfetmeye. Pas yap dur işte biraz uyguladık işte bunu da.Hafta sonu diri kalabiliriz. Son olarak leo ne çalım attı bee :D:ASDafsad mehmet topaal ve mustafa sarpla gs ıstedigi kadar oynasin zaten vites atamaz, karmasık bi sistemle sansında yardımıyla goller geliyo.ve ayrıca gs nin hala kondisyon problemi var cozulmesi lazım o dediklerin milli futbolcu neden küçümser gibi oldun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bence kondisyon değil sadece hala yorgunluklarını atamamışlar.Çünkü bu maç trafiğinden önce galatasaray 90+ da bile çatır çatır koşuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arda hala oynamiyo, kac hafta oldu, noldu bu adama, hakan da ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben ce de yorgunluk daha önce beşiktaş gibi bir derbi yaşamışlar. milli futbolcuların bosna dan yorgun gelmesi ve onun ağır psikolojisi vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 galatasaray bence iyi oynamadı. kaliteli oyuncular sayesinde maçı aldı. yinede helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aquila said: arda hala oynamiyo, kac hafta oldu, noldu bu adama, hakan da ayni sekilde. adam bir hafta da 3 maç yaptı milli maç ta zaten fatih onları iyice silkeledi ve psikoljikman yordu, ve beşiktaş gibi derbiden geldi arda ve diğer milli futbolcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yorgunluk degil, adam oynamak istemiyo, hareketleri bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 rijkaard'a kusmustur. opusur barisirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Rijkaard'la alakası yok yaw, Estonya'da esiyodu işte, ama milli maçlardan feci yoruldu. Bosna'da yorgundu oynadı iyice yoruldu, hele takım galibiyet için yüklenirken herkes Arda'ya baktı daha çok yoruldu. Üstüne derbiye çıktı, derbiden 3 gün sonra şimdi UEFA var, biraz dinlensin düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 macar basını ne demiş, lütfen biri yazsın, çok merak ettim. macar basını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Hagii said: o dediklerin milli futbolcu neden küçümser gibi oldun anlamadım oyunu 2 yonlu oynayabilen futbolcular diiller de ondan dedim.ayhanın gs de aranmasının sebebi de bu zaten. Küçümsemekle ne alaka onu anlamadım.sabride milli futbolcu millet yerden yere vuruyodu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 OYUNU İKİ YÖNLÜ OYNAYAN FUTBOLCULAR. GERARD GİBİ. LAMPARD GİBİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ernst gibi ayhan gibi guinti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 resmen çaktık ha öyle böyle değil kalecimiz de iyiymiş onu da gördük kupayı aldığımız yıl gibi yine direklerde patlayan ya da direği yalayarak geçen toplar, güzel kurtarışlar yapan bir kaleci ve abuk subuk attığımız goller.. böyle giderse alırız bu kupayı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mehmet topal biraz kasılsa aslında ofansı da öğrenebilir. 10 numara oynayan Ayhan'a 30 yaşında ön liberoluğu öğrettik, 23lük Topal'a da biraz daha ileriyi öğretebiliriz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar