MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Etrafta Win 7'nin düşük sistem dostu olduğu falan filan yazılıyor. Ki genelde işletim sistemiyle ilgili en isabetli görüşler sözlüklerde verilir, oralarda da 7 baya bir beğenilmiş. Sistemim şöyle birşey; 80 HDD nVidia GeForce fx 5200 (Kurtulamadım şu karttan) 768 MB RAM 3.00 GHZ Şimdi düşük sistemli bir kullanıcı olarak Vista'nın Aero özelliğinden kendime düşen payı iyice bir aldım. Kasılmaktan internette video izleyemiyordum. Win 7'i deneyemedim, ve onu ayrı tutaraktan bana göre en performanslı Windows işletim sistemi XP, ki 7 yorumlarına baktığımda XP'den de hızlı deniyor. Benim için görsellik önemli. Bu sistemle 7'nin Aero özelliğinde yine kasma problemi yaşar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 calisir deniyor forumlarda. ekran karti cok dert olmaz ama o bilgisayara ram sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ram'ini ilk fırsatta yükselt bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 anlamadıgım nokta bu sistemle neden hala aero istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 cacodemon; Hocam dediğim gibi Win 7'nin Aero'sunun Vista'dan farklı ve daha performansa yatkın olduğunu duydum. Bende sistemimin destekleyip desteklemediğini merak ettim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 yeter ama ram al bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dendiği gibi ram'in kesinlikle yetersiz. http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/system-requirements.aspx zamanında 1gb ramli sanal makinada ben sorunsuz çalıştırıyordum win7, basit olarak. ama ram işletim sistemi kadar, üzerinde koşan programlar için de önemli. bir de aero biraz yük bindiriyor makinaya. iyi bir makinada hissedilmiyor ama diğer türlü kullanmamakta fayda var bence. ama derdin aero kullanamamak olsun yau.. ne olacak ki? yine de terfi etmeye değer win7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Program çalıştırırken XPden hızlı olması doğal, ancak kendisi birçok özellikle geldiğinden XPden çok daha ağır çalışacaktır senin makinanda. XP kullanman mantıklı olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar