Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ehmeh tebrikler enver ^^ sevindim baya doktora abime gitseydin dahiliye gerçi >: gelince dürüm isterim,hatta cumartesi ordayım heralde bu arada noldu idc flm basvursaydin bide 2500de iyiymis gerci staj yaparken 1k aliyordum ben de butun yaptigim desikatore yukleme yapmakti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 valla ben de haftasonu izmire gitmeyi düşünüyorum ama yatabilir benimki. gel sana döner ısmarlıyim özledim (: Ara mutlaka gelirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya onu bunu geç de maaayaşıı ne zaman alacan maaayaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mayaş değil yalnız mayış olacak. Maayış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ooo beyler dürüm mü yiyoruz. ailenizin yancısı, çok yakında sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bi çayınızı göremedik enver bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 olm diploma olmadan nasil musluman olunuyo ya? oha musluman ne muhendis dicektim ahuahuahuahua bir onceki sayfayi da okumamisim oohhooooo ben yatiyorum gecnler. tebrikler reddiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mum_Chamber said: ahahaha tecrubesizim 2500 yeter imbaymis ya.. patide gecende konusu gecmisti.. said: ya saymasini bilmiyorsun ya hic dayak yememissin "tecrübesizim 2500 yeter" o.O imza olur bundan Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 reddiye said: bilmiyorum malesef. henüz konuşmadık ama ingilizce mülakatta diplomasız olduğum için ve iş deneyimim olmadığı için 2500 tl nin yeterli olcağını söylemiştim sohbet sırasında adam da Ulan ben 2000 lira alıyorum demişti ingilizce ulan: buster , son of bitch , fuck you vs sonuçta o tercüman ben mühendisim tabi ama adam ayar olmuştu sanırım yine de 1500 civarı vercekler malum diploma yok ortada iş tecrubem yok ve beni yetiştircekler ilk aylar hep seminerler fln maaşım kesinleşince yine şeaparım isterseniz de sigortamı başlatıolarmış o güzel bişe sanırım nedir bilmiyorum eheh abi ben öylesine maaş ne kadar dedim ciddiye mi aldın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yada bizimle dalga geçiyo, biz ciddiye aldık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 2500 de bişi mi ehe ben aylık 5500 tl + bonuslar extralar vb alıp yaw geçinemiyorum diyen baya high level memurlar tanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 coluk cocuk varsa gecinemez tabi. 2 cocuk özel okula gitse gg ztn 10000 anca yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 abi niye özel okula yolluyo adam manyak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 haha hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 paticikte reddiye ın yaptığı işi yarı fiyatına yapcak daha kalifiye mühendisler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 DiadanLocke said: olm diploma olmadan nasil musluman olunuyo ya? oha musluman ne muhendis dicektim ahuahuahuahua bir onceki sayfayi da okumamisim oohhooooo ben yatiyorum gecnler. tebrikler reddiye sdjkhfkl hayırlı olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 :D teşekkürler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 DiadanLocke said: olm diploma olmadan nasil musluman olunuyo ya? oha musluman ne muhendis dicektim ahuahuahuahua bir onceki sayfayi da okumamisim oohhooooo ben yatiyorum gecnler. tebrikler reddiye ahsahsah tebikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Skyfire said: darısı ba$ıma. tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar