Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Geçen gün Cumhuriyet'te birşeyler yazıyordu. Pek bişi anlamadım onlardan. Hürriyet'te istifası istenenler ile ilgili liste gelmiş önüne, ama kimler olduğunu yazmıyordu. Herhahlde o sebepten ayrılmış Hürriyet'ten. Dün de Kırmızı Çizgi'nin Özel programını tekrar izliyordum, orda Bekir Coşkun, Emin Çölaşan'ın ayrılma olayından bahsetmişti kısaca. Orda "Akşam'ın gazetelerine geçme teklifi"nden de bahsetmişti. Onla alakalı bir durum herhalde, Bugün de Akşam gazetesine geçtiğini öğrendim. Geçmiş olsun, Aydın Doğan kendisini yiyip bitiriyor. Aydın Doğan öncesinde de aldığımız bir gazeteydi Hürriyet. Emin Çölaşan ve Bekir Coşkun'u çocukluğumdan beridir okuyorum. Hürriyet gazetesinin en önemli ve eski adamlarından ikisini attı, artık yerine Emre Aköz'ü felan alır.
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 akşam ve bekir çoşkun bi garip oldu :/
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Akşam kime aitti bu arada ? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Tuhaf olmuş o zaman. Hiçbir medya patronunu sevmiyorum ya.
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 patronsuz şirket biraz zor. edit: bunu yazdıktan sonra şu haberi okudum: http://www.milliyet.com.tr/Yasam/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=5&ArticleID=1138976&Date=14.09.2009&b=Ogul%20Gokcek%20medya%20patronu%20oluyor gelmiş geçmiş en patron medya patronu geliyor. hayırlı olsun.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 aydın doğan kendisini cidden yiyip bitiriyor. hürriyet'den ayrılması için dışarıdan bir baskıda olabilir. aydın doğan'a son zamanlarda kesinlen fatura ile ilgili bir durumda olabilir.
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 What goes around comes around durumu Aydın Doğan'ınki. Medyanın tek sahibi olucam diye etrafa saldırdı, şimdi ise vergi cezasında anlaşmaya gitmezse, herşeyini kaybedebilir.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 acikcasi basta recep tayyip erdogan'a yakin davranmasi sebebiyle aydin dogan'a bayagi gicik oluyordum fakat suan icin gicik oldugumu soyleyemem. ulkede hizmet veren ve genellikle hukumete karsi olan koskoca sirketler bu sekilde batmamali..
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Aydın Doğan kendini yiyip bitirmiyor, kıçını kurtarıyor şuan. Vergi borcundan yırtmak için akp ne derse onu yapıyor.
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Habertürk'e geçti yaw, deli gibi transfer parasıyla hemde...
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 akşam hükümete yakın bi gazete değil mi yav? ben mi yanlış bilioyorum ? eğer bildiğim gibiyse bekir coşkun ve akşam ne alaka ?!
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 http://www.aksam.com.tr/2009/09/15/haber/yasam/2183/bekir_e__bu_filmi_sende_izleyeceksin__demistim.html said: Bekir'e 'Manisalı' hakkında yazma demisler Çölaşan'dan Bekir Coşkun yorumu: Başına aynı şeylerin geleceğini söylemiştim. Bekir'e Bülent Arınç hakkında yazma dediler. Bu kadar korkuyu Allah kimseye vermesin. O kadar ah aldılar ki, bin defa umreye gitse faydasız l Yakın arkadaşınız Bekir Coşkun da Hürriyet'ten ayrıldı... Bekir, Hürriyet'te herkesin olduğu gibi mutsuzdu. Hürriyet'in pek çok yazarı da, Hürriyet'in muhabirlerinin tamamı da Hürriyet'ten mutsuz. Şunun için mutsuz, gönderilen haberler yer bulmuyor gazetede, çöpe atılıyor. Aman iktidarı kızdırmayalım diye. Köşe yazarları özgür değil, her köşe yazarı yazısını ölçülü olarak yazmak zorunda kalıyor. Çünkü patronun ve Hacı Ertuğrul'un (Özkök) tavrını biliyorlar. AKP iktidarından nasıl korktuklarını biliyorlar. Dolayısıyla herkes mutsuz. Bekir'in kopacağını uzun zamandır bekliyordum. Nitekim oldu, kopuş gerçekleşti. Bekir'in üzerinde de baskı vardı. Bekir'in yazılarını Hacı Ertuğrul makaslamaya başlamıştı. Gitmesi Hürriyet için çok büyük kayıptır. İKİ SENE İYİ DAYANDI Ben Hürriyet'ten kovulduktan sonra Bekir aynı şeylerin kendisinin de başına geleceğini biliyordu. Ben ona söyledim, Ertuğrul tarafından yazıları sansür edilirken dedim ki, 'Benim içinde yer aldığım filmi ister istemez sen de izliyorsun. Belki daha kötüsü olacak.' Bekir'in kafasında sonuçta hep Hürriyet'ten şu veya bu biçimde kopmak olduğunu tahmin ediyordum. O da gerçekleşti. Bana göre iki sene iyi dayandı. Bütün baskılara rağmen. Benim yaşadığım olayları o da yaşıyordu. Bekir, yazılarının sansür edilmesine tavır koyunca Ertuğrul, onu arayıp torunlarının üzerine yemin billah ediyormuş. Bunları Hürriyet'teki arkadaşlar bana açıkça anlatıyordu. Aynı şeyleri ben binlerce kez yaşamıştım. Size somut bir örnek vereyim. Duyduğuma göre mesela Bülent Arınç hakkında yazı yazma deniliyormuş Bekir'e. Çünkü RTÜK falan Bülent Arınç'a bağlı ya. Adı da Manisalı olarak geçiyormuş. 'Manisalı hakkında yazı yazma' deniliyormuş. Bunların hiçbirini Bekir'den duymadım çünkü o böyle konuları anlatmaktan hoşlanmaz. HACI ERTUĞRUL'A 'HÜKÜMET SİZDEN KORKSUN' DERDİM l Coşkun'un 'Aydın Doğan'a 10 kişilik tasfiye listesi gitti' sözleri... 10 kişilik liste varmış. Bu listenin var olduğunu Aydın Doğan da doğrulamak zorunda kalıyor. Ama listeyi Aydın Doğan'a kimin verdiğini bilmiyorum. Tayyip Erdoğan doğrudan doğruya vermez. O uğraşmaz doğrudan bu işle, ama hükümet tarafından verilmiştir. İşin özü şurada: Doğan Grubu'nun yedi tane gazetesi, üç tane de televizyonu var. Bu patronun hükümetle yüzlerce işi var. Ben bire bir yaşadığım için biliyorum bu olayları. Bunlar Erdoğan'dan resmen korkuyorlar. Hacı Ertuğrul'a hep derdim ki, 'Ya arkadaş, elinizde böylesine güç var, siz bunlardan korkacağınıza bunlar sizlerden korksunlar. Her gün Tayyip Erdoğan sizi arayıp 'Benden bir emriniz var mı' diye sorsun. Benim elimde yedi gazete, üç TV kanalı olacak ve bunlardan korkacağım. Siz Türkiye'yi yıkarsınız. Yolsuzlukların üzerine, kepazeliklerin üzerine gidin dedim. Ama hep korktular. Ben kovulduktan sonra bunlara defalarca sordum: Ya arkadaş beni niye kovdunuz siz ya... Şunu bir açıklayın. Olur ya ben bir ahlaksızlık, yolsuzluk, terbiyesizlik, yanlış bir iş yapmışımdır. Deyin ki 'Emin Çölaşan şunu yapmıştır, bu nedenle kendisini kovmak zorunda kaldık.' Ben bugün itibarıyla, kovulalı iki yıldan fazla zaman geçti. Hala nedenini bilmiyorum. http://www.aksam.com.tr/2009/09/11/haber/yasam/2142/artik_gunahkar_bir_meslegin_mensuplariyiz.html said: İKTİDAR, AYDIN DOĞAN'A TASFİYE LİSTESİ GÖNDERDİ Sizin bir tasfiye listeniz var mı? Gerçek tasfiye listesi geçtiğimiz günlerde yapıldı ve iktidar tarafından Aydın Doğan'a gönderildi. 'Bunlar bizi haksız yere eleştiriyorlar' diye. Bir siyasi iktidar patrona niye liste gönderir? Bu bilgi kesinlikle doğru. Baştan 'Böyle bir rezillik olamaz' dedim ama birinci ağızdan doğrulattım. Bu kadarını açıklayabilirim. Liste bütün Doğan grubunu kapsıyor. Muhalif yazarların listesi yapılmış. İşte biri yüzde 85 eleştiriyor, diğeri yüzde 60 gibi... İmzalı bir metin mi? Böyle bir şeye kimse imza atamaz. Ama şuna eminim Tayyip Erdoğan'ın, siyasi iktidarın bilgisi dışında liste gitmez.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Yalnız ilginç, Akşam gazetesindekiler Bekir Coşkun'u hiç sevmiyorlar gibi geldi: http://www.aksam.com.tr/2009/07/03/yazar/13210/nagehan_alci/bekir_coskun_neden_durust_.html http://aksam.com.tr/2009/09/03/yazar/8193/aksam/yazi.html http://www.aksam.com.tr/2009/09/15/yazar/14320/mehves_evin/gunahkar_bir_meslegin_mensubu_degilim___.html
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Yıllarca karamehmet vs doğan kapışmasında haliyle aralarında bir husumet doğmuştur.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 haberturke geçti diye biliyorum ben
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bende Habertürk'e geçti diye duydum. Habertürk daha vahim tabi, ortaklarından biri çalık.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sıra kim var acaba hımmm sanırım Yılmaz Özdil.....
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 sırada yılmaz özdil falan yok. yılmaz özdil'i falan pek ciddiye alan olduğunu da sanmıyorum iktidarda. o kadar zekaları yoktursdfs
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yilmaz ozdilin arkasinda ugur dundar var aydi ndogan dokunamaz kolay kolay ugru dundari kaybettigi an her kesimden vatandasin gozunde sifira inicegi andir
Öne çıkan mesajlar