Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Gariban değil ama kolay olduğu için +rep :P Şair burda ben fakir değilim.Öğrenciyim ama evimden gidip gelicem demek istedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 gariban = öğrenci diye addetmek süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ßone, ***** ** ****** ******* *** ***** **** ***** *** ** *** ****. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 terazine tıkladım yarın deniycem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bence meyvesiz daha iyi ama yine de basarili rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 meyvesiz olur mu hic yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bimden aldıysan orda 9 liraya hazır pasta var 2 lira daha vereydim ondan alaydın bu kadar kasacana sfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Repler benden de gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fistan gelip fakirmisiniz dememiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben 2.sayfada dem vurmuştum o eksiklikten ama bi gelişme olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben hatıyrlıyorum, öğrenciyken para kalıyosa akşamları eve yakın pastaneden 75 kuruşa ufak pasta alırdık. pastane aslıdna ekmek fırınıydı. o pastaları da böle 30-40 tane sürekli müşteriler için yapıolardı. ucuzdu falan. başka tatlı almazdık alamazdık :) hey gidi parasız ödencilik hey eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bişeyini eksik şeetmişindir. git 4 liraya bi büyük ekler al bi yerlerin şişmesin bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 en kral pasta limonlu kekin uzerine nutelladir aga, yanindada sut olacak, ondan sonra tutmayin "kucuk enisteyi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Böjeek said: Ooooooo süpermiş emeğine sağlık. gariban pastası filan demişsin de o pastahanede filan satılanlardan bin kat daha güzel olmuştur tadı eminim. aklıma bide şu geldi acaba beyaz krema kullansak tadı daha mı güzel olur. eet beyaz krema daha iyi olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar