Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 şeyi merak ediorum.. emm nası annatsam.. şöle.. :) şimdi son 2-3 ay içinde bi tomar laptop vs alan olmuştur. bunlarla birlikte orji vista veriolar. ve bu son aylarda alınan vistalarn beleş win7 ugrade opsiyonu var. diyorum ki.. son 1-2 ay içinde vista almış, ama bilgisayarla bi alakası olmayan, anlamayan, windows 7 ye asla ve asla upgrade etmicek bi tip bulsam. bu tipin vista keyini alsam. PC mi beleşe win7 ye yükseltebilirmiyim ? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ama o vistanında ultimate olması lazım sanırım. Çoğu laptop ta Basic falan gelio die biliorum. Ultimate Vista bulman zor olur. basic vista da basic win7 ye up olur. Buda pek cekici olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Shadow (tu) Doğru diyor ama istiyorsaniz ucuza original win 7 getirtirebiliyorum abim microsofta çalişiyor onlara özel indirim varmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 vista basic, bedavaya 7 basic'e upg. olabiliyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 microsoft kendi çalışanından para mı alıyormus :P upgrade olayının opsiyonları laptopu üreten firmadan firmaya degisiyormus. Eşdeğer ürüne upgrade ediliyormus. Upgrade FAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Alis said: Shadow (tu) Doğru diyor ama istiyorsaniz ucuza original win 7 getirtirebiliyorum abim microsofta çalişiyor onlara özel indirim varmiş. microsoft bildigim kadariyla calisanlarindan software icin para almiyo direk dl edebiliyolar ama abim microsoftta calisiyo cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Alis said: Doğru diyor ama istiyorsaniz ucuza original win 7 getirtirebiliyorum abim microsofta çalişiyor onlara özel indirim varmiş. bu da en sakat ayaktır. sonuçta aldığın şey cd-key, yazış çıkarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ama su an hatirladim lan evet war bole bisiyi galba microsoftun ese dosta indirimli alma olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 olm eski sürümü yükleme diye bi hak da mı var, niye söylemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mum_Chamber said: Alis said: Doğru diyor ama istiyorsaniz ucuza original win 7 getirtirebiliyorum abim microsofta çalişiyor onlara özel indirim varmiş. bu da en sakat ayaktır. sonuçta aldığın şey cd-key, yazış çıkarsa gg. Yok abi sana kalmiş yani istiyorsan direkt cd key alirsin istersen original dvdisi. Sordum hatağa, dediği şey şu ancak güvendiğin kişilere ver çünkü copyası yapılıp yakalnırsa benim başım yanar dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 vistadan xp ye downgrade sadece ultimate ve bussines içinmiş, hay allam korsana devam napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 penth koş, aydınlat şu lisans olayını =P ama şunu diyebilirim. ben de sonuçta retail key'e erişebiliyorum bedava ve ms'te çalışmıyorum. nitekim o lisansın sorumluluğu şirketimde. evde de kullanabilirim ama doğru olan bu değil. ms çalışanları için de (ben bile erişebilirken) tabii ki kişisel bilgisayarlarında paralı windows gibi bir durum yoktur. ama eşi dostu için alma durumlarında tüm ms ürünleri indirimlidir bence. nerdeyse tüm büyük firmalar böyledir zaten, çalışanlarına kendi ürünlerini indirimli satarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 misal teknik olmayan bolumlerdeki akademisyenlere bile kisisel bilgisayarlarda kullanim icin zupper indirimler yapiyor ms. ama beles degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 penth günahını bile vermez hele de warez tehlikesi adamı işinden edecekse haklılık payı da var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 SeaGle said: vistadan xp ye downgrade sadece ultimate ve bussines içinmiş, hay allam korsana devam napalım ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Microsoft'un calisanlari ese dosta ucuza software alabiliyorlar evet. Yillik $450 limit var iste, baya bi urun alabiliyorsun yani. MS calisanlari kendileri ve ofis icin software'e de para verilmiyo tabi. ic web'den http://productsweb e giriyosun tum Microsoft urunleri direk orada :) Soruya gelince, zannetmiyorum yapabilecegini cunku laptop sirketleri falan upgrade'i kendisi yapar diye tahmin ediyorum. Bir de, Vista - Win7 cift seklinde hazirlanmissa direk keyler, yalan olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bide şöyle dandik bi olayı var laptoplarla gelen os'lara destek vermiyolarmış. Sanki laptopu satan firma yapıyo o işletim sistemini. buna göre sistem yükseltmesinde de büyük olasılıkla firma ilgileniyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 destek vermiyorlar ne demek? microsoft zaten destek vermiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 işletim sistemi ile ilgili sorunum olmuşdu aradım ms tr'yi daha telesekreter bölümünde söylüyorlar oem'i cihazla birlikde gelen sistemlere destek vermiyoruz satıcınızla görüşün diyorlar. buna rağmen şansımı denim dedim bekledim cevap verecek birini ama yok satıcınızla iletişime geçin diye direttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kurumsal hizmet alıyorsanız ya da partner falansanız hizmet veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yani şimdi hem beleş hem orjinal olmuyo mu :D neyse bi gelsin de o günler, bakarız bi hal çaresine. ha eğer vista keyden win7 ye netten çekmeli bilgisayar indirmeli şekilde kolaycanak geçil oluyosa o zman yaparız. ama o türlü şöle bi sorun olur ki, vista ultima bulmak imkansız. hiçbi laptop firması ultima hediye etmiyo. gidip farkını ödeyip özellikle ultima alan adam da işi biliyodur, keyini vermez kimseye gider kendisi win 7 alır uraşır yani.. diğer yandan bu key işi yalansa, ya ucuza almaya bakıcam, yani yuakrda arkadaşın dedii gibi bi şekilde veya rica edicem artık microsoftta çalışanlardan ucuza alcaz. ya da baktım hepten paalı, korsan beklicem <3 mis gibi kırıp dvd ye basıp satıyolar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu arada upgrade path'ta hangi vista'nin yuklu oldugu onemli mi ki? http://windows7news.com/2009/07/28/upgrade-path-revealed-for-windows-7/ adresinde degilmis gibi gozukuyor.. onemli olan hangi 7'yi aldiginiz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yeni laptop aldım, vista home premium, win7'ye ugrade edilebiliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oem lisanslar da olabiliyor mu ,ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar