Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista to Win7 upgrade

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

şeyi merak ediorum.. emm nası annatsam..
şöle.. :)
şimdi son 2-3 ay içinde bi tomar laptop vs alan olmuştur. bunlarla birlikte orji vista veriolar. ve bu son aylarda alınan vistalarn beleş win7 ugrade opsiyonu var. diyorum ki..

son 1-2 ay içinde vista almış, ama bilgisayarla bi alakası olmayan, anlamayan, windows 7 ye asla ve asla upgrade etmicek bi tip bulsam. bu tipin vista keyini alsam. PC mi beleşe win7 ye yükseltebilirmiyim ? <3
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

Alis said:

Doğru diyor ama istiyorsaniz ucuza original win 7 getirtirebiliyorum abim microsofta çalişiyor onlara özel indirim varmiş.

bu da en sakat ayaktır. sonuçta aldığın şey cd-key, yazış çıkarsa gg.

Yok abi sana kalmiş yani istiyorsan direkt cd key alirsin istersen original dvdisi.

Sordum hatağa, dediği şey şu ancak güvendiğin kişilere ver çünkü copyası yapılıp yakalnırsa benim başım yanar dedi...
Sosyal ağlarda paylaş

penth koş, aydınlat şu lisans olayını =P

ama şunu diyebilirim. ben de sonuçta retail key'e erişebiliyorum bedava ve ms'te çalışmıyorum.

nitekim o lisansın sorumluluğu şirketimde. evde de kullanabilirim ama doğru olan bu değil. ms çalışanları için de (ben bile erişebilirken) tabii ki kişisel bilgisayarlarında paralı windows gibi bir durum yoktur. ama eşi dostu için alma durumlarında tüm ms ürünleri indirimlidir bence. nerdeyse tüm büyük firmalar böyledir zaten, çalışanlarına kendi ürünlerini indirimli satarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft'un calisanlari ese dosta ucuza software alabiliyorlar evet. Yillik $450 limit var iste, baya bi urun alabiliyorsun yani.

MS calisanlari kendileri ve ofis icin software'e de para verilmiyo tabi. ic web'den http://productsweb e giriyosun tum Microsoft urunleri direk orada :)

Soruya gelince, zannetmiyorum yapabilecegini cunku laptop sirketleri falan upgrade'i kendisi yapar diye tahmin ediyorum. Bir de, Vista - Win7 cift seklinde hazirlanmissa direk keyler, yalan olur o.
Sosyal ağlarda paylaş

işletim sistemi ile ilgili sorunum olmuşdu aradım ms tr'yi daha telesekreter bölümünde söylüyorlar oem'i cihazla birlikde gelen sistemlere destek vermiyoruz satıcınızla görüşün diyorlar.

buna rağmen şansımı denim dedim bekledim cevap verecek birini ama yok satıcınızla iletişime geçin diye direttiler.
Sosyal ağlarda paylaş

yani şimdi hem beleş hem orjinal olmuyo mu :D
neyse bi gelsin de o günler, bakarız bi hal çaresine. ha eğer vista keyden win7 ye netten çekmeli bilgisayar indirmeli şekilde kolaycanak geçil oluyosa o zman yaparız. ama o türlü şöle bi sorun olur ki, vista ultima bulmak imkansız. hiçbi laptop firması ultima hediye etmiyo. gidip farkını ödeyip özellikle ultima alan adam da işi biliyodur, keyini vermez kimseye gider kendisi win 7 alır uraşır yani..

diğer yandan bu key işi yalansa, ya ucuza almaya bakıcam, yani yuakrda arkadaşın dedii gibi bi şekilde veya rica edicem artık microsoftta çalışanlardan ucuza alcaz. ya da baktım hepten paalı, korsan beklicem <3 mis gibi kırıp dvd ye basıp satıyolar. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...