Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Masquerade said: basarili oldugumu iddia etmedim kermit efendi. begenmiyosan postumu, okuma gec. sen beni quote ederek besliyosun. :P @dart nobre o pozisyona 10 kere girse anca 1 defa atar. Futbolun şans melekleri bizimle değildi be hacı asgjkaghng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aquila said: Ilk quoteu bana ayirxigin icin tesekkur ederim. onu bilerek yaptım zaten lan ilk kapağı sen tak diye hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ya zaten herkes delgado'yu bekliyor...ama bu sene bişeyler döndü antep ve tüpcu arasinda :D... ama şuda var topuzcuk 7.5m ediosa tabata 8m eder bu ulkede ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Hiç birinizde bi Haldun yok hacı işte türk futbolunun eksikliği bu :D yok şöyle 22 yaşında genç yetenek keşfedemiyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Dünyanın en iyi futbolcusu messi 22 yaşında dimi ya 88li miydi 87li miydi puuu.Ulan ben evde oturuyom kykdan burs bekliyorum.Adam milyon dolarlar kazanıyo :( 3 yaş var max :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kermit said: aquila said: Ilk quoteu bana ayirxigin icin tesekkur ederim. onu bilerek yaptım zaten lan ilk kapağı sen tak diye hahaha olm runi bile isyan etti gol atAmadigina. Gordun mu oyundan cikinca kramponlari firlatti. Cunku biliyoki beni haksiz cikardigi icin sopa yicek koylu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 noumaaa :D ulan gelmedi onun gibisi :D işin kötü tarafi şu endüstriyel futbol dedikleri şey taraftarin zevkini öldürüyor...çekirdekçi taraftar istiyolar gol olunca ayaga kalksn fln :D biz buna karşıyz..yoksa herkes bilir rahatini oturur dimi.. haldun gibiler bizi o aşamaya getirmezse iyidr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Dartanian said: Dünyanın en iyi futbolcusu messi 22 yaşında dimi ya 88li miydi 87li miydi puuu.Ulan ben evde oturuyom kykdan burs bekliyorum.Adam milyon dolarlar kazanıyo :( 3 yaş var max :( anam sende mi bendensin :D püüü cıkmıo cıkmıo salla sen o bursu :D zaten okul yurdu da cıkmadi bna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Keita zevk veriyo ya Yurt derdim yoke vimden gidebiliyorum da burs çıkar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ewet haklısn ben bjk-gs macnda cok zevk aldm..adami izlemesi güzel..işte benm bahsettiğim bu futboldan zevk almak için ille o takımı tutmaya gerek yok.. bugn gs yada fb de manu ya 77 dk dayansa helal olsn derdim..Baska topicde söylemstm uefa kupasi alındgnda bende sevinmstm,komvoylara bende katılmstm :D TSL ayri avrupa ayri.. merak ediyorum bu insanlar milli takımda beşiktaşli biri gol fln atınca üzülüyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 valla benim düşüncem fergusen salaklık yaptı kapanacak bi takıma tek forvet çıktı rooney - owen ikilisi çıksa çok can yakardı maçta. berbatov adı gibi berbat zaten premier lig başladığından beri. owenıda hala yedekte tutmakta ısrar ediyo fergusen aptalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 apple ve dart ikilisi sizde msnleşin artık. aranızda muhabbet çeviriyonuz lan bu ne hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 applev0dka said: ewet haklısn ben bjk-gs macnda cok zevk aldm..adami izlemesi güzel..işte benm bahsettiğim bu futboldan zevk almak için ille o takımı tutmaya gerek yok.. bugn gs yada fb de manu ya 77 dk dayansa helal olsn derdim..Baska topicde söylemstm uefa kupasi alındgnda bende sevinmstm,komvoylara bende katılmstm :D TSL ayri avrupa ayri.. merak ediyorum bu insanlar milli takımda beşiktaşli biri gol fln atınca üzülüyor mu :D Yokta ben bu milli takım bosnayı yenmesin istedim açıkçası sevemedim takımı hiç zevk vermiyor ki izlemedim 2.yarıyı bile. Ben gsliyim o konvoylarda yoktum maçı izledim kazandık uyudum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kermit said: valla benim düşüncem fergusen salaklık yaptı kapanacak bi takıma tek forvet çıktı rooney - owen ikilisi çıksa çok can yakardı maçta. berbatov adı gibi berbat zaten premier lig başladığından beri. owenıda hala yedekte tutmakta ısrar ediyo fergusen aptalı. haklisn da owen da yaslandi artik..onun devri de kapanıyor bence..karsi karsiya disari atti 1-0 ken hatrlasana.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 orasıda doğru owen ve martins sağolsun geçen sene Newcastle Unitedın küme düşmesindeki en büyük pay sahibi. spikerde owenın en sevdiği pozisyon diyo. owen her maç 10 kere bulup 1 tane zar zor atan adam o pozisyonlarda. ama ilk 70 dk çift forvet çıkıcaktı olayı bitirecekti. sonra ister tek forvete dön ister berbatovu sok oyuna takılsın ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yemedi çift forvet borumu ferguson tırstı hiç bu kadar tırsmamıştı bunca yıldır futbol anlatırım :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 nani soldan valencia sagdan 3 forvet gibi oynadi adamlar..manu gibi takımin dizilişi önemli mi sence ? :D rooney en belirgn özelliği santrafor'luk oldugu içn 4-5-1 gibi görünüo ama manu dizldgde 4-3-3 gibi oluyordu..bide arkadan andersonu fln kat.. ohoo biz ciddi kaza atlatmısz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 EagleEye said: yemedi çift forvet borumu ferguson tırstı hiç bu kadar tırsmamıştı bunca yıldır futbol anlatırım :L hahshdahsdh :D alman ernst oley oley oley al-man ernst.. lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Abi iyi ki bi takım şampiyonlar liginde de ve iyiki star veriyo. insanın morali bozukken güldürüyo spiker.Ben fergusen'ı yılalrdır maç anlatıyorum hiç böyle stresli gergin görmedim o da çaresiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Dartanian said: Dünyanın en iyi futbolcusu messi 22 yaşında dimi ya 88li miydi 87li miydi puuu.Ulan ben evde oturuyom kykdan burs bekliyorum.Adam milyon dolarlar kazanıyo :( 3 yaş var max :( Ben ne yapayım, adam bana abi diyor asdaf, sen en azından kendini avutursun ben de o yaşta icat yaparım diye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ben o yaşta bankada staj yapıyo olucam o da inşallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 akıllı olun. çocuklarınızı 5 yaşında gönderin bir spor, kültür şeysine, bari onlar yaşasın. biraz yetenek, allah yürü ya kulum dedim mi, tamamdır. sdfs. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Onlar kazansın.Evine ekmek götürebilen top toplayıcı kazansın.Fırıncı kazansın.Uncu kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 O adamin anlattiği bi chelsea maci var..ulan yeniyoruz 2-0 ingilterede chelsea'yi devircez 10 kişiyz..gözlerim doldu artık cok duygusal anlar yaşıyorum :D 84-85 fln..bir sacmalamaya basladi adam gülme krizlerine girmiştim :D adam gaz verdikce kendi şişiyor.. :D bide bi gs macini hatırlıorm 3-0 fln yeniliyo gs dk 88 gol oluo.. ewett işte bu..işte geri döndk..hadi cocuklar bu maci alabilrz fln die cosmustu :D 2dk var deplasmandasin 2-3 gol atcaksn :d cok toz pembe ama adam suclamayn erkek polyana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar