Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaş JK - Manchester United 15.09.2009 @ 21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

ewet haklısn ben bjk-gs macnda cok zevk aldm..adami izlemesi güzel..işte benm bahsettiğim bu futboldan zevk almak için ille o takımı tutmaya gerek yok.. bugn gs yada fb de manu ya 77 dk dayansa helal olsn derdim..Baska topicde söylemstm uefa kupasi alındgnda bende sevinmstm,komvoylara bende katılmstm :D TSL ayri avrupa ayri..
merak ediyorum bu insanlar milli takımda beşiktaşli biri gol fln atınca üzülüyor mu :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ewet haklısn ben bjk-gs macnda cok zevk aldm..adami izlemesi güzel..işte benm bahsettiğim bu futboldan zevk almak için ille o takımı tutmaya gerek yok.. bugn gs yada fb de manu ya 77 dk dayansa helal olsn derdim..Baska topicde söylemstm uefa kupasi alındgnda bende sevinmstm,komvoylara bende katılmstm :D TSL ayri avrupa ayri..
merak ediyorum bu insanlar milli takımda beşiktaşli biri gol fln atınca üzülüyor mu :D

Yokta ben bu milli takım bosnayı yenmesin istedim açıkçası sevemedim takımı hiç zevk vermiyor ki izlemedim 2.yarıyı bile.

Ben gsliyim o konvoylarda yoktum maçı izledim kazandık uyudum asdf
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

valla benim düşüncem fergusen salaklık yaptı
kapanacak bi takıma tek forvet çıktı
rooney - owen ikilisi çıksa çok can yakardı maçta.
berbatov adı gibi berbat zaten premier lig başladığından beri.
owenıda hala yedekte tutmakta ısrar ediyo fergusen aptalı.

haklisn da owen da yaslandi artik..onun devri de kapanıyor bence..karsi karsiya disari atti 1-0 ken hatrlasana.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

orasıda doğru owen ve martins sağolsun geçen sene Newcastle Unitedın küme düşmesindeki en büyük pay sahibi.
spikerde owenın en sevdiği pozisyon diyo.
owen her maç 10 kere bulup 1 tane zar zor atan adam o pozisyonlarda.
ama ilk 70 dk çift forvet çıkıcaktı olayı bitirecekti. sonra ister tek forvete dön ister berbatovu sok oyuna takılsın ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Dünyanın en iyi futbolcusu messi 22 yaşında dimi ya 88li miydi 87li miydi puuu.Ulan ben evde oturuyom kykdan burs bekliyorum.Adam milyon dolarlar kazanıyo :( 3 yaş var max :(

Ben ne yapayım, adam bana abi diyor asdaf, sen en azından kendini avutursun ben de o yaşta icat yaparım diye xD
Sosyal ağlarda paylaş

O adamin anlattiği bi chelsea maci var..ulan yeniyoruz 2-0 ingilterede chelsea'yi devircez 10 kişiyz..gözlerim doldu artık cok duygusal anlar yaşıyorum :D 84-85 fln..bir sacmalamaya basladi adam gülme krizlerine girmiştim :D adam gaz verdikce kendi şişiyor.. :D
bide bi gs macini hatırlıorm 3-0 fln yeniliyo gs dk 88 gol oluo.. ewett işte bu..işte geri döndk..hadi cocuklar bu maci alabilrz fln die cosmustu :D 2dk var deplasmandasin 2-3 gol atcaksn :d cok toz pembe ama adam suclamayn erkek polyana :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...