can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bi pozisyonda holosko hizli gidiyodu tam dedim gole gidiyo diye fener macindaki gibi evra nasi geldi aldi topu inanilmaz o nasi bi hiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 wolfsburg 2-0 önce bu arada.. iyi sonuç. cska ile kapışıcaz herhalde 3.lük için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Rewendor said: tunch said: rewendor yine fail oldu , sesi çıkmıyor :D İlginçtir tunç, nasıl hırs yaptıysan artık kendini komik duruma düşürüyorsun. Bir yere gitmedim, biraz yukarıdaki uzun mesajımı yazmakla meşguldüm o yüzden "sesim çıkmıyor"du, dediğim gibi ManU gençleri çıkarmış alın oynayın diye. Dediğimin arkasındayım. Kaleci (zorunluluktan tabii, sakatmış), defans hattı, orta sahanın bi kısmı yedek. Burada hani gerçek yorumlar yapınca sanki annenize babanıza küfredilmiş gibi alınıp saldırganlığa geçmeniz, böyle ufak yorumlardan kızmanız, üstüne karşınızdaki cevap vermeyince bile sinirden hırstan gözünüz dönüp de laf söylemeyi sürdürmeniz gerçekten komik yahu Bu kadar fanatik olmak iyi değil hakkaten, yazık. tamam bi sen doğru biliyosun diğer herkes yanlış düşünüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 M.UNITEDIN KALECİSİ İNGİLTERE PREMİER LİGİ BAŞLADIĞINDAN BERİ BÜTÜN MAÇLARA O ÇIKTI bilmeyen öğrensin izlemeyenlerde maçları o zaman yorum yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bu arada Man UTD fan forumlarında Yeşil Lazer'inizi fark etmişler. Bende diyordum tek farkeden benmiyim bu arkadaşta benim derdimden muzdarip. http://www.manutdtalk.com/forums/matchday/26851-cl-md1-besiktas-vs-manchester-united-10.html#post473012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 cok rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Şu M.Denizlinin şu laflarına gıcık oluyorum.Yok 7 puan alan çıkar. Yok ligde 75 puana ulaşan şampiyon olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Abi kusra bakmayın da beşiktaşın iyi oynadığı falan yok, mençıstır kötü oynuyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tunch said: tamam bi sen doğru biliyosun diğer herkes yanlış düşünüyo :) Senin doğru/yanlış bilmene ya da kendi doğru yanlış bilmeme değil söylediğim şeyler. Dediğimin yanlış olduğunu düşünüyorsan söylersin bunu, izah edersin, fikrini belirtirsin. Ama hiçbir agresiflik içermeyen bir mesaja - illa küfrettirip banlicak - cevap veremiyo fail olmuş - öyle değil zavallısınız çekemiyosunuz tarzı cevaplar vermek bu dediğim yöntemlere girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lazer olay olmuş hakaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lazer süper ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 "Stephan Manu Forumz" said: That laser is disgraceful :X Anyone else spotted it? ay canım gel kucağuma asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Rewendor said: tunch said: tamam bi sen doğru biliyosun diğer herkes yanlış düşünüyo :) Senin doğru/yanlış bilmene ya da kendi doğru yanlış bilmeme değil söylediğim şeyler. Dediğimin yanlış olduğunu düşünüyorsan söylersin bunu, izah edersin, fikrini belirtirsin. Ama hiçbir agresiflik içermeyen bir mesaja - illa küfrettirip banlicak - cevap veremiyo fail olmuş - öyle değil zavallısınız çekemiyosunuz tarzı cevaplar vermek bu dediğim yöntemlere girmiyor. uzatmaya gerek yok :) alan yetkililiği çekicek halim de yok , maç izliyoruz ;) sanki sadece ben cevap vermişim gibi tunç odaklı konuşman da saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Carsi1903 isimli arkadaş bizim o forumdaki savunucumuz. Biri yardım etsin çocuğa, ırkçılık yapıyorlar ey halkım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Gol yemeden bitirirsek acayip mutlu olacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 haydi koçlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ahahahahuhaushfauhfauhg spiker saçmalamaya devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 sevgili forum sakinleri şu anda seferi olduğum ve truva turizmin otobas içi internet bağlantısından bağlnamaktayım ve bağlantı kötü benim her refreshim 1 dakika kadar sürüyor o yüzden pls ama çok pls aranoızda atışmnayınıxz maçı anlatınız zaten gece geç saat oldu diyerek televizyon da açmıyorlar (nedense tv demedim kısaca?) pls ama çok pls maçı anlatın tartışmalarınızı öm den yapın sizi çok seven babacummostors I KİSS YOU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 babacum , manu manu gibi değil , negatif anlamda. sanki çıkmayı garantilemiş gibi oynuyolar. azıcık kıpırdandıklarında sorun çıkabilir. beşiktaş çok disiplinli ve çalışmış şekilde oynuyor. orta sahada mücadele denk , ama hücum organizasyonumuz zayıf şu ana kadar. fizikle eziyolar resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 BabacumMostors said: sevgili forum sakinleri şu anda seferi olduğum ve truva turizmin otobas içi internet bağlantısından bağlnamaktayım ve bağlantı kötü benim her refreshim 1 dakika kadar sürüyor o yüzden pls ama çok pls aranoızda atışmnayınıxz maçı anlatınız zaten gece geç saat oldu diyerek televizyon da açmıyorlar (nedense tv demedim kısaca?) pls ama çok pls maçı anlatın tartışmalarınızı öm den yapın sizi çok seven babacummostors I KİSS YOU!!! şair burada otobüsde internet bağlantısı lüksüne sahip olduğunu ama aynı zamanda yerel bir otobüs şirketiyle yolculuk edecek kadar fakir olduğunu dile getrimiş OFFF ÇOK PİS LAF SOKTUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ŞUT ATTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hobaa yusuf geliyor ! ya 3 puan ya hiç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ahanda ezibne garaja geldik şoför kontağı kapattı her an internetim kesilebilir damn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi anlatilcak bisey yok serdar ilerde tek basinaymis gibi oynuyor mustafa denizli israrla cikarmiyo onun disinda besiktas cok heycanli sakin oynamaya calisirken, b.knu cikariyor oyunun zaten zor bulduklari ataklari heba ediyolar uzaklardan kaleyi deniyerek, ben bunlari yazarken yusuf soyundu sanirim sonunda serdar cikiyo kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tabatayı alır mille uzun zaman sonra değişiklik konusunda yanıldım askuhdaukh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar