soulberry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bünyeye neden zararlıdır; bilimsel sebebini bilen var mı? eskiden çok azarlıyodu annem. birden aklıma geldi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 değildir. terli terli soğuk su içmek zararlıdır. aptal teknosa reklamında kadın yanlış söylüyor. soğuk su da soğuk olduğu için sıcak bünyeyi hasta eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ne ilginc meraklariniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 herkesin merakı kendine dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 vücut isisi yüksekken hizli hizli ve soguk su icersen vücutta daha cok terleme oluyo + tuz ve mineral kaybina neden oluyo benim bildigim kadariyla. o yüzden yavas yavas icersen bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bir halı saha maçından sora içilen su beni hasta edecekse,etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Su soğuk olmadan içilir miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 boğaz nasıl şişer sorusu eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dory said: ne ilginc meraklariniz var sen soulberry'yi kıskanıyorsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Red said: bir halı saha maçından sora içilen su beni hasta edecekse,etsin +1 bi de arabayla gelirken camı acıp soguk rüzgarı suratına yemek tabii bunları mactan sonra terli terli yapıcaksın,yoksa tadı cıkmıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Soğuk su içmek tek başına hasta etmiyor da, spordan sonra suya abanmak kalp ritmini bozabiliyor elektrolitleri kaybettiğin için terliyerek, şu spor içecekleri o yüzden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bi de soğuk su içince ya da suratına soğuk hava yiyince, burnundan, sinüslerinden bademciklerinden falan soğuyan kanın aşırı ısı kaybını önlemek için geri çekilmesiyle bölgelerdeki bakterilere çoğalacak ve hastalık yarataca zaman bırakmasıyla ilgili bir teori var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hasta edecek diye bir kural yok ama şöyle birşey var. vücudun zaten ısıyla ilgili sorunları dengelemeye çalıştığı bir anda, buz gibi suyu içerek bu çabayı daha da zorlaştırıyorsunuz. sağlıklı birşey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 çünkü terleyince vucut ısı kazanıyor, soğuk içince de enzimler bi soğuk bi sıcak bu ne lan en iyisi mi ben hasta olayım bari diyolar. olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 enzim ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 vivavale said: Red said: bir halı saha maçından sora içilen su beni hasta edecekse,etsin +1 bi de arabayla gelirken camı acıp soguk rüzgarı suratına yemek tabii bunları mactan sonra terli terli yapıcaksın,yoksa tadı cıkmıyore bunu yapıp sinüzitten ölen arkadaşım var benim hatta bizzat benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bu arada ardeth gelmemiş bizi aydınlatmaya, lütfen yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bilmem bilimsel olsun diye yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 soğuk su diyince benim bademciklerim şişiyor asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Lok lok lok diye içicen erimişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 soğuk su üstüne soğuk rüzgar yiyip karnın ağrıyınca çok kötü oluyo sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 asıl mısır yiyip soğuk su için betona oturunca mükemmel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aboooo mısır ve kola da öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 (su buz gibiyse) söyle söyliyim cok hızlı soguk su içersen ölme riskin var. Yararlımı zararlımı oldugunu hesap edin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar