Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Fenerbahçe 13.09.09 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Yağız hırsız değil, yavuz hırsız
Yağız yakışıklı, yiğit demektir. yavuz ise sert, kötü, fena anlamında kullanılmıştır.
Ayrıca bu bölümde en başta banlanacak adamlardan biri olan senin, kalkıp Zegna'ya bu konuda laf atması şaka gibi.

bilgilendirme için teşekkürler, sayende doğrusunu öğrenmiş oldum.

daha önce ben çok sudan nedenlerle 2 kere ceza aldım, bırak banlanmayı hak etmeyi, bu fikri uyandıracak bir söylemim bile olsa Zegna gözünü kırpmaz
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Khelben said:

Deacon said:

kadıköyde sizi yenmek için hakeme ihtiyacımız olacağını nerden çıkarttın? gerçekçi olalım.

demekki lazımmış işte görücez 3 hafta sonra.

Pzero gs şubesi olarak herzaman görevdeyiz!!

sen kimsin arkadaşım da bana pzero diyebiliyorsun? bi bas git. 3 hafta sonra görücez demek pzeroluksa... ohoo.. tatarlara geri dön.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

"Tatar Ramazan" said:

Khelben said:

Deacon said:

kadıköyde sizi yenmek için hakeme ihtiyacımız olacağını nerden çıkarttın? gerçekçi olalım.

demekki lazımmış işte görücez 3 hafta sonra.

Pzero gs şubesi olarak herzaman görevdeyiz!!

sen kimsin arkadaşım da bana pzero diyebiliyorsun? bi bas git. 3 hafta sonra görücez demek pzeroluksa... ohoo.. tatarlara geri dön.

Pzero demek küfürse onu bilemem, ama her başlıkta gs holiganlığı yapmaktan başka işin yok, saçmalayacak bişi bulamassan bu seferde gülerek falan karşı tarafa uyuzluk yapıyorsun.
Tamam daha liselisin falan ama, bokunu çıkarma ve bi bas git falan gibi laflar edip heyecan yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ayıp ediyorsunuz. Bir üyenin mesajlarını, üslubunu, tarzını ya da görüşlerini beğenmeyebilirsiniz. Hatalı olduğunu düşündüğünüz şeyler söylediğinde düzeltebilir ya da hani abartmadan dalga da geçebilirsiniz (3-0 bjk alacak gs maçını vs tarzı), burada hafif kızdırmalara şakalaşmalara da izin veriyoruz. Hatta arada biz moderatörler hatta adminler de yapıyoruz.

Ama bazı üyelere özellikle harrykewell ve PZero'ya çok yükleniliyor son günlerde, hani tamam görüş ya da tavırlarını beğenmiyor olabilirsiniz ama birleşip de adama yüklenmeyin, birbirinize kıyaslama vs olarak kullanıp kavga çıkarmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

rew ben katılmıyorum sana..

tartışma seviyesini düşüren , PATI geneli farkındalık düzeyine varamamış adamlarla dalga geçilmekten öte , yörünge dışı olması için küfür bile etmesine gerek olmadığını düşünüyorum.

paticik futbol tartışma forumu değil sonuçta.

harrykewell nedir abi , ultimada bu şekilde mi dolaşıyoduk?
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

yani neredeyse bütün spor basını oyundan atılması gerekli fener futbolcusu sayısını tartışırken bir kaç arkadaşın burada " hakem şöyle aut verdi, böyle yanlış faul verdi, bizim hakkımız yeniyor " vs. vs. vs. yazılarını hayretle karşılıyorum.

Ben bunu şuna bağlıyorum; sezon başından beri fenerli futbolcuların saha içerisinde sergiledikleri agresif ve terbiyesiz tavırlara hakemlerin sessiz kalmış olması içimizdeki bu arkadaşları da sessizliğe itmiştir, tıpkı sessiz kalan fener yönetimi gibi ( hani bir ara ali koç ve arkadaşlarının " bundan sonra her maçın ardından basın toplantısı düzenleyip hakem hataları hakkında da konuşucağız... " demesi gibi.

Hal böyle olunca bazılarının " keşke hakem kırmızıyı verseydi de ben böyle susmak zorunda kalmasaydım " diye içinden geçirdiğini yakın çevremdeki fenerli arkadaşlarımdan da gözlemliyorum.

Fenerin bu hakemlerle temaslı imtihanı geçen seneye dayanır. Ufaktan ufaktan alex bunu yapmıştır ve karşılığında bir zarar görmeyince bunu bütün takıma tavsiye etmiştir. Sonra bu işlerin profesörü sayılabilecek lugano ve emre ile işin boyutunu abartılmıştır. Yanlız benim anlamadığım nokta eskiden bu tarz görüntüler ile futbolculara ceza veren TFF şimdi televizyon izlemiyor sanırım.

Zegna said:

dinleyenmi var? adam kalmaz banlaya banlaya.

bizzat kendım cok kez yazdım, insan olan anlar dedim ama nerde :]

eşşeğe soyleseydik adam olurdu o uyarıları.

Yöneticilerinin bu zihniyete sahip olduğu bir ortamdan da makul ve mantıklı şeyler çıkmasını beklemek hayalperestliğin dik alasıdır.

Aferim Zegna, tebrik ederim seni ve diğer yönetici arkadaşlarını,

Sizin banlamaktan korkarak konuşturduğunuz bu adamlar ( ki sen bunları eşşek olarak bile görmüyorsun ) yüzünden şurada iki satır fikir paylaşacak adamlar sessiz kalıp izlemeyi tercih ediyorlar,

Yine atalarımızı analım bu bahaneyle ; yağız hırsız ev sahibini haksız çıkarırmış...

bak arkadasım, sana son kez cevap vericem. 2 gunluk uye oldugun forumun işleyiş sistemini bilmeden bize aferim maferim deme.

burdan kimler banlandı, kımle komple gitti bilmeden neyine konusuyorsun? bir derbi macinda 30 kişinin banlandıgı oldu lol.

bu kadar begenmiyorsan bizi ve yonetimi, yazma buraya git? kimseyi zorla tutmuyoruz. kendi iraden yokmu?

her seyi cok iyi biliyorsun, gel yonetici ol başımıza. eger yonetimle ilgili problemin varsa mail at, sıkıntılarını dile getir, cozebilirsek cozeriz, cozemezsek ya susacaksın bu sekilde kabul edeceksin, ya da yazmayacaksın bu foruma.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir ekleme yapayım, banlamaktan korktugunuz adamlar demişsin, paticik tarihinde bahsettigin tarz bir yaklasım hic bir yonetimde olmadı.

burdaki her uyeye sorabilirsin, yeni oldugun icin bilmiyorsun, BILMEDIGIN halde ahkam kesiyorsun. yapma.

Futbol olgusu ve tartısmanın ne oldugunu bilmiyorsun bile.

benim orda yaptıgım benzetmeye gelirsek, burdaki en fanatik sacmalayan uyeler bile benim için eşşekten daha değerli merak etme, ha senin dışında tabi. Banlasakta uzaklastırsakta cogu geri gelir, tekrar beraber yazmaya tartısmaya devam ederiz. paticik boyle bir yer.

son olarak, yonetımle alakalı problemlerini mail yada ozel mesaj ile belirtmen gerekmekte harrykewell, public forumlarda bu tarz tartısmalar yapmak yasak. bunu da uyarı olarak al lutfen, cunku tekrarında bizzat kendim kovacagim seni buradan.

arada bir senin tarzında adamlar gelir, cok seviyeli futbol tartıstıgını sanarak, futbol bilgisinden yoksun, uç noktalarda şeyler soylerek provakasyon yaparlar, uyarınca burda bu kadar hedo hodo var diyerek savunma yaparlar.

şuna emin ol, paticik futbol bolumunde "nası çaktık" diyen adam senden daha az provakasyon yapıyor, bilmem farkındamısın.

o yuzden çok seviyeli zannettigin wall of textlerinin ne oldugunu bu bolume yazan okuyan herkes biliyor.

bunun dısında tekrar hatırlatayım, yonetım ile sorunun varsa mail at, ya da ozel mesaj at.

kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...