Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Son gün hadi giren girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 EL de başlıcak bn onu bekliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Predictor da başlamış. Buradan ulaşabilirsiniz. Lig de kurdum Lig adına "Paticik Predictor" yazıp katılabilirsiniz. (tırnaklar yok tabi :P) ekleme: hem streak predictor hem de match predictor için açtım aynı isimli lig. oynayacaksanız ikisine de girebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 girdim bende paticik h2h ve classice hadi bakalım nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 takımlarınızda sakat kalmasın dikkat edin, diego sakat mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Haydaa iyi ki uyarmışsın son dk da 2 sakat çıktı Slip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şimdi nolcak neye göre ayarlanacak bunlar ben daha önce oynamadım bi anlatı verin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bende de çıktı sakat ya, iyi ki uyarmışsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 sakatlar turuncu cezalılarda sarı gösteriyo galiba. güzel aslında kime hangisi cezalı hangisi sakat öğreniyoz da gerçekmi bu ? bazen sakat diyolar bakıyoz maça çıkıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Rewendor said: Haydaa iyi ki uyarmışsın son dk da 2 sakat çıktı Slip sakat uyarı olmayan oyuncuların da sakat çıkma ihtimali var mı? tek tek kontrol etmek lazım mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ben de geldim gençlik asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 orda sakat olmayıp da sakat olan (bugün maç öncesi idmanında sakatlanmış olabilir?) veya sakat olup da maça çıkan elbet olacaktır. uefa sonuçta medyum değilki tüm takımların son anki sakat listesini bilsin :) fakat %90 gerçek, geçen sezonlardan tecrübem böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 o zaman ; A Grubu A Grubu Maccabi Haifa v Bayern Munich 2002-2003 sezonundan sonra tarihinde 2. kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek olan İsrail temsilcisinde, Brezilya'lı ortasaha oyuncusu Tiago Dutra sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ortasahanın bir diğer önemli ismi Kolombiya'lı Jhon Culma Jairo da kart cezalısı. Bundesliga'ya 43 yıl sonraki en kötü başlangıcını yaptıktan sonra toplarlanan ve zorlu 2 maçı farklı skorlarla kazanan Bayern Münih ise, yeni teknik direktörü Louis van Gaal'la Şampiyonlar Ligi'nde özlediği başarıyı yakalamanın peşinde olacak. Münih temsilcisinde sakat olan Miroslav Klose, Luca Toni, Martin Demichelis, Mark van Bommel ve Andreas Görlitz kadroda yok. Muhtemel 11'ler: Maccabi: Davidovitch; Meshumar, Keinan, Teixeira, Masilela; Hanuka, Boccoli, Golasa, Katan; Arbeitman, Dvalishvili. Bayern: Butt; Lahm, Van Buyten, Badstuder, Braafheid; Hamit Altintop, Tymoshchuk, Schweinsteiger; Robben, Ribery, Gomez. Juventus v Bordeaux Serie A'da 3'te 3 yaparak yoluna devam eden Juventus'ta, sakat olan Brezilya'lı yıldız Diego, kaptan Alessandro Del Piero, Çek Milli futbolcu Zdenek Grygera, Sissoko ve Salihamidzic'in yanı sıra kart cezalısı Giorgio Chiellini de forma giyemeyecek. 10 yıllık özlemi dindirerek geçen sezon Fransa Ligue 1'de şampiyon olan ve yeni sezona da fırtına gibi başlayan Bordeaux'da ise eksik futbolcu yok. Maç öncesi ilginç istatistikler - 1996'da Şampiyonlar Ligi kupasını oyuncu olarak havaya kaldıran Ciro Ferrara teknik direktörlük kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi sınavına çıkacak. - Bordeaux tarihinde İtalya deplasmanına çıktığı hiçbir Avrupa Kupası maçını kazanamazken, 7 maçın 5'inde mağlup olup 2'sinde berabere kaldı. - Juventus, Avrupa Kupaları'nda Fransa temsilcileriyle evinde oynadığı son 9 maçı kaybetmedi ve bunların 8'ini galibiyetle tamamladı. - Juventus teknik direktörü Ferrara ile Bordeaux teknik direktörü Laurent Blanc, 1991-1992 sezonunda Napoli'de birlikte forma giymişler ve defans hattını oluşturan isimler olmuşlardı. Muhtemel 11'ler: Juventus: Buffon; Caceres, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso; Camoranesi, Melo, Marchisio; Giovinco; Amauri, Iaquinta. Bordeaux: Carrasso; Tremoulinas, Ciani, Planus, Chalme; Wendel, Diarra, Fernando, Gourcuff, Gouffran; Chamakh B Grubu B Grubu Wolfsburg v CSKA Moscow Geçtiğimiz sezonki muhteşem performansıyla tarihindeki ilk lig şampiyonluğuna ulaşan ve yine tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Wolfsburg'ta, uzun süredir takımdan ayrı olan Danimarka'lı ortasaha Thomas Kahlenberg yine yok. Rusya Premier Lig'de zirvenin 10 puan gerisine düşen ve Perşembe günü Zico'yu gönderip yerine İspanyol teknik direktör Juande Ramos'u göreve getiren CSKA Moskova'da ise, Şili'li ortasaha Mark Gonzales sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Maç öncesi ilginç istatistikler - Wolfsburg, kulüp tarihinde ilk kez bir Rusya temsilcisiyle Avrupa Kupası maçına çıkacak. - CSKA Moskova, Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar oynadığı toplam 12 deplasman maçının sadece 1'inden galibiyet çıkarabildi. Muhtemel 11'ler: Wolfsburg: Benaglio, Riether, Madlung, Barzagli, Schafer, Hasebe, Josue, Misimovic, Gentner, Dzeko, Grafite CSKA: Akinfeev, Ignashevich, V. Berezutski, Semberas, A. Berezutski, Mamaev, Aldonin, Dzagoev, Krasic, Daniel Carvalho, Tomas Necid. C Grubu Zurich v Real Madrid İsviçre temsilcisi Zurich'te sakat olan defans oyuncuları Daniel Stucki ile Heinz Barmettler ve golcü isimler Yassine Chikhaoui ile Marco Schönbächler kadroda yok. Real Madrid'de ise sakatlığı devam eden Sergio Ramos forma giyemeyecek. Teknik direktör Manuel Pellegrini, Ezequiel Garay, Mahamadou Diarra ve Rafael van der Vaart'ı ise maç kadrosuna almadı. Muhtemel 11'ler: Zurich: Leoni; Stahel, Tihinen, Rochat, P. Koch; Okonkwo, Gajic, Vonlanthen, Margairaz, Alphonse; Hassli. Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Metzelder, Marcelo; Xabi Alonso, Lass; Kaka, Granero; Ronaldo, Raul. Marseille v Milan Yeni hocası Didier Deschamps'la ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen Marseille'da, Fildişi Sahil'li yıldız Bakari Kone sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayacak. Milan'da ise Abbiati, Di Gennaro, Gattuso ve Borriello kadroda yok. 1998 Dünya Kupası finalinde futbolcu olarak karşı karşıya gelen Deschamps ve Brezilya'lı teknik direktör Leonardo yeniden birbirlerine rakip olacak. İki takım 1993 Şampiyonlar Ligi finalinde de karşılaşmış ve Fransa temsilcisi Basile Boli'nin tek golüyle kupayı kazanan taraf olmuştu. Muhtemel 11'ler: Marseille: Mandanda; Bonnart, Diawara, Heinze, Taiwo; Lucho Gonzalez, Mbia, Cheyrou; Ben Arfa, Brandao, Niang. Milan: Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho; Pato, Huntelaar. D Grubu D Grubu Chelsea v Porto Şampiyonlar Ligi'nde Stamford Bridge Stadı'ndaki son yenilgisini 2006 Şubat'ta Barcelona'ya karşı alan ve iç sahadaki 18 maçlık yenilmezlik serisi devam eden Chelsea'de, sakat olan Joe Cole, Paulo Ferreira, Yuri Zhirkov, Alex ve Deco'nun yanı sıra kart cezalıları Didier Drogba ile Jose Bosingwa forma giyemeyecek. Porto'da ise eksik futbolcu yok. Muhtemel 11'ler: Chelsea: Cech, Ivanovic, Carvalho, Terry, A. Cole, Ballack, Essien, Malouda, Lampard, Kalou, Anelka. Porto: Helton, Fucile, Rolando, Bruno Alves, Pereira, Belluschi, Fernando Reges, Raul Meireles, Cristian Rodriguez, Hulk, Falcao. Kaynak : Sahadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 maxi rodriguez doubtful olmuş yeaaa öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bugün rooney oynucak mı bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ramos injured diyo asli varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 raul albiol ilk 11 çıkmıo mu real de yahu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Odeon said: ramos injured diyo asli varmi ? Valla Ramos ve Arjavin injured diye çıkarmak zorunda kaldım ben kadromdan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 MrLevie said: maxi rodriguez doubtful olmuş yeaaa öf Çok güveniyordum çıkarmak zorunda kaldım.Neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hem O'shea hem de Giggs'in ilk 18de bile olmamalarıyla ben diktim nalları erkenden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hem O'Shea hem Ferdinand yok diye gg oldum :( Şimdi üzüldüm işte Beşiktaş'ın 8 yemiş olmasına. Adamlar ciddiye almadılar diye benim puanlarım gitti :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hah işte ben de Giggs ve O'Shea'dan gittim... Tamam BJK'yı hafife almış Fergus da bu kadar da yedek çıkarılmaz ki kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Of ya bende de O'shea vardı :(. Nani oynuyor ama bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 salak gibi grafiteyi yedege cektim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Böyle olacağını bilsem Pablo İbanez alırdım O'SHea yada Ferdinand yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar