xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Biz bunu tartıştık sayfalarca, 3 satırla bizi aydınlatmadan önce senden daha majör argümanları oku. Noob.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 marty bi boka başlamıyoruz abi hatta susalım istedim açıkçası neyse /logout
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. Jeez...
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. Jeez...
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. jeez...
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. Jeez
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. jeez..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. jeez
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 9/11 uçağında seni gördüm karşımda dizlerimi titrettin aşık old
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hakkaten lan saçmalışım biraz demin dneize atladım kulağıma su kaçtı fln. orta kulak iltihabım var. beynime de vurdu heralde sorry dostum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: hakkaten lan saçmalışım biraz jeez
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 xunn da 2 yıl önce arıza çıkartıp ilgi toplamak isteyen ergen veletler gibiymiş yalnız asdasd
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaa avatarına bittim yalnız asdfasdf
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 xunn said: "Gülemezsiniz! İNsanlar öldü, dalga geçemezsiniz, saygı duyacaksınız, faşistiz!" yaptığın çok ayıptı
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://forum.paticik.com/file.php?13,file=2379
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Niye bu konu trollenip uplandı çok merak ettim
Öne çıkan mesajlar