xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Biz bunu tartıştık sayfalarca, 3 satırla bizi aydınlatmadan önce senden daha majör argümanları oku. Noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iste yine basliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 marty bi boka başlamıyoruz abi hatta susalım istedim açıkçası neyse /logout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. Jeez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. Jeez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. jeez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. Jeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. jeez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: dostum seni aydınlatmak için cinsiyet ameliyatı lazım önce sonra adam olursun belki. uuuuvvvvvvvvvv aydınlatmak gibi bir niyetim yok, böyle her boka gülmeyin yani en azından insan içinde. orada ölenlerin arasında akrabası olan olabilr ne bileyim tanıdığı bilmemnesi hoş değil yani. bence tabi. paticikte kim aydınlanmış ben aydınlatayım. jeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 cinsiyet ameliyatı nasıl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 CETE BUNLAR CETE. INTERNET CETESI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 9/11 uçağında seni gördüm karşımda dizlerimi titrettin aşık old Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hakkaten lan saçmalışım biraz demin dneize atladım kulağıma su kaçtı fln. orta kulak iltihabım var. beynime de vurdu heralde sorry dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: hakkaten lan saçmalışım biraz jeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 xunn da 2 yıl önce arıza çıkartıp ilgi toplamak isteyen ergen veletler gibiymiş yalnız asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaa avatarına bittim yalnız asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 xunn said: "Gülemezsiniz! İNsanlar öldü, dalga geçemezsiniz, saygı duyacaksınız, faşistiz!" yaptığın çok ayıptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://forum.paticik.com/file.php?13,file=2379 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Niye bu konu trollenip uplandı çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahaha sence? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar