Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Selam, Yarın tatil için İstanbul'a geliyorum. Daha önce geldiğimde genelde 3-4 kişi olduğumuz için Atatürk Havalimanından Kadıköy'e hep taksiyle gidiyorduk. 60 tl falan tutuyordu ama rahat oluyordu ve kişi başına uyguna geliyordu. Şimdi tek başıma geldiğim için taksiye o parayı vermeye değmez herhalde. Elimde ufak bir bavul olacak. En rahat nasıl giderim Kadıköy'e efenim? (Akşam Türkiye saatiyle 8 gibi) THY ile geliyorum. Servisleri hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Metroya bin şirinevlerde in metrobüse geç hasanpaşada in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Havaalanından Bakırköy'e Havaş'ın servisleri var. Onlara binip Bakırköy'den deniz otobüsüyle Kadıköy'e geçebilirsin. Tarifeye bakabilirsin. Her deniz otobüsüne yetişecek şekilde servisi var sanırım Havaş'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 belediye otobusu var havaalanından kalkan taksime-kadıköye. en ucuz yol o heralde. ama en konforlusu havaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 96K numarali belediye otobusune binebilirsin veya HAVAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Kaspar said: Havaalanından Bakırköy'e Havaş'ın servisleri var. Onlara binip Bakırköy'den deniz otobüsüyle Kadıköy'e geçebilirsin. Tarifeye bakabilirsin. Her deniz otobüsüne yetişecek şekilde servisi var sanırım Havaş'ın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 denizotobüsünü kaçıracak olursan dahi, bakırköyden havaşa taksi dolmuşlar kalkıyor. havaalanı - bakırköy havaş servisi 5 lira, dolmuş da 5.5 tu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 en yakın metrobüs duragına git bi şekilde.sora sögütlüçeşmeye kadar tertemiz gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Batuhan_BJK said: 96K numarali belediye otobusune binebilirsin veya HAVAS. bir buçuk saat falan sürüyo ve gereksiz bi şekilde dolaşıyo bu otobüs. bide bomboş oluyo, sıkılırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 taksim'e havaş ordan dolmuş kadıköye. havaalanından taksiyle bakırköy (15 tl falan tutar) ordan deniz otobüsü havaalanından taksiyle ataköy-atrium ordan metrobüs söğütlüçeşmeye kadıköye direk havaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bincen havaş'a sessiz sessiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 96k sele kapilmis yüzüyordu gecen gün :D Yollarin durumu ne alemdeki suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Teşekkürler valla çok işime yaradı bu yazılanlar. Evet o sel durumu var bi de. Sanırım Havaş ile Bakırköy'e gidip ordan Kadıköy'e geçsem sorun olmaz? Gerçi metrobüsün Söğütlüçeşme'ye gitmesi de iyiymiş, Söğütlüçeşme durağına 5 dakka mesafede oturuyorum. ^^ Metrobüsle gitcek olsam napmam lazım? (edik: elaidi yazmış gerçi, taksi olmadan neyle gidebilirim metrobüse binebileceğim bi yere?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 metrobüs için havaalanından taksiyle gidebilirsin durağa. ya da havaşla taksim taksimden zincirlikuyu yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 96k hattı şu sel felaketinde üstüne çıktıkları gösterilen otobüstür. burada adı okunmuyor ama sulardan bozulana kadar uzun bi süre 96k yazmıştır. hatta bakınca "vay be havalimanından kadıköye otobüs varmış" demiştim. temden gidiyorsa, 8de insen ve 9 gibi binsen püfür püfür gidersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mirage said: Teşekkürler valla çok işime yaradı bu yazılanlar. Evet o sel durumu var bi de. Sanırım Havaş ile Bakırköy'e gidip ordan Kadıköy'e geçsem sorun olmaz? Gerçi metrobüsün Söğütlüçeşme'ye gitmesi de iyiymiş, Söğütlüçeşme durağına 5 dakka mesafede oturuyorum. ^^ Metrobüsle gitcek olsam napmam lazım? (edik: elaidi yazmış gerçi, taksi olmadan neyle gidebilirim metrobüse binebileceğim bi yere?) Havaalanında metro var. Metroya biniyosun şirinevler(ataköy) durağında iniyosun. Üst geçitten metrobüse geçiyosun, söğütlüçeşmede iniyosun. Akşam olduğu için rahat olur. Toplam maliyet 3TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 direk giden otobüs çok dolaşıyo. o yüzden trafik filan varsa zor olabilir. yazıldımı diğer mesajlara bakmadım ama. hava alanından direk metroya binip ''merter'' durağında inebilir hemen karşıya geçip metrobüslede direk kadıköy/söğütlüçeşmede inebilirsin. 1 saate filan karşıya geçersin. hem metroda metrobüste çok hızlı gittiği için trafik derdin olmaz. merter durağında in dememin sebebi ise metrobüs durağına en yakın olanı o galiba. iyi tatiller bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şirinevler en yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 üst mesajda yazılmış ama görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yok bide merterden boş otobüsler kalkıyo o yüzden edirnekapıya kadar rahat gider bavulla filan zor olur diye düşündüm hem merterde baya yakın. bi üst geçitten geçiyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 otobüsle, edirnekapıyla bi alakası yok ki. Metrodan inip metrobüse geçecek paşa paşa. Bu kadar. şirinevler daha yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Yeni başlık açmak istemedim bende ufak birşey sorucam. Yenikapı feribot iskelesinden kadıköye en rahat ulaşım şekli nedir? Ben taksi ile sirkeci vapur iskelesi ordan vapur ile kadıköy diye düşündüm. Hem havadar hem de keyifli olur diye. Diğer alternatifler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 O degilde anadoludan atatürke gitmek icin metrobüs (özel yollu otobüs) denilen seye binecektim, 2 dk da bir gelmesine ragmen bavulum oldugu icin sigamadim, gelen 7 veya 8. metrobuse binebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Perfectionist said: Yeni başlık açmak istemedim bende ufak birşey sorucam. Yenikapı feribot iskelesinden kadıköye en rahat ulaşım şekli nedir? Ben taksi ile sirkeci vapur iskelesi ordan vapur ile kadıköy diye düşündüm. Hem havadar hem de keyifli olur diye. Diğer alternatifler nelerdir?Deniz otobüsü en kısa yol. 10 dakika. Ama gel gör ki saatleri uyarsa anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar