Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk Havalimanı -> Kadıköy

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Yarın tatil için İstanbul'a geliyorum. Daha önce geldiğimde genelde 3-4 kişi olduğumuz için Atatürk Havalimanından Kadıköy'e hep taksiyle gidiyorduk. 60 tl falan tutuyordu ama rahat oluyordu ve kişi başına uyguna geliyordu.

Şimdi tek başıma geldiğim için taksiye o parayı vermeye değmez herhalde. Elimde ufak bir bavul olacak. En rahat nasıl giderim Kadıköy'e efenim? (Akşam Türkiye saatiyle 8 gibi)

THY ile geliyorum. Servisleri hakkında bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler valla çok işime yaradı bu yazılanlar. Evet o sel durumu var bi de. Sanırım Havaş ile Bakırköy'e gidip ordan Kadıköy'e geçsem sorun olmaz?

Gerçi metrobüsün Söğütlüçeşme'ye gitmesi de iyiymiş, Söğütlüçeşme durağına 5 dakka mesafede oturuyorum. ^^ Metrobüsle gitcek olsam napmam lazım? (edik: elaidi yazmış gerçi, taksi olmadan neyle gidebilirim metrobüse binebileceğim bi yere?)
Sosyal ağlarda paylaş

96k hattı şu sel felaketinde üstüne çıktıkları gösterilen otobüstür. burada adı okunmuyor ama sulardan bozulana kadar uzun bi süre 96k yazmıştır. hatta bakınca "vay be havalimanından kadıköye otobüs varmış" demiştim. temden gidiyorsa, 8de insen ve 9 gibi binsen püfür püfür gidersin bence.

Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Teşekkürler valla çok işime yaradı bu yazılanlar. Evet o sel durumu var bi de. Sanırım Havaş ile Bakırköy'e gidip ordan Kadıköy'e geçsem sorun olmaz?

Gerçi metrobüsün Söğütlüçeşme'ye gitmesi de iyiymiş, Söğütlüçeşme durağına 5 dakka mesafede oturuyorum. ^^ Metrobüsle gitcek olsam napmam lazım? (edik: elaidi yazmış gerçi, taksi olmadan neyle gidebilirim metrobüse binebileceğim bi yere?)

Havaalanında metro var. Metroya biniyosun şirinevler(ataköy) durağında iniyosun. Üst geçitten metrobüse geçiyosun, söğütlüçeşmede iniyosun. Akşam olduğu için rahat olur. Toplam maliyet 3TL.
Sosyal ağlarda paylaş

direk giden otobüs çok dolaşıyo. o yüzden trafik filan varsa zor olabilir.

yazıldımı diğer mesajlara bakmadım ama.
hava alanından direk metroya binip ''merter'' durağında inebilir hemen karşıya geçip metrobüslede direk kadıköy/söğütlüçeşmede inebilirsin.
1 saate filan karşıya geçersin. hem metroda metrobüste çok hızlı gittiği için trafik derdin olmaz.

merter durağında in dememin sebebi ise metrobüs durağına en yakın olanı o galiba.

iyi tatiller bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Yeni başlık açmak istemedim bende ufak birşey sorucam.

Yenikapı feribot iskelesinden kadıköye en rahat ulaşım şekli nedir? Ben taksi ile sirkeci vapur iskelesi ordan vapur ile kadıköy diye düşündüm. Hem havadar hem de keyifli olur diye. Diğer alternatifler nelerdir?
Deniz otobüsü en kısa yol. 10 dakika. Ama gel gör ki saatleri uyarsa anca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...