Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aysun Kayacı Harvard'lı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sorun şu,

parası olan ama aptal olmayan ve harvard a gitmek isteyen milyon kişi arasından seçiliyorsun.

benim param var ve aptal değilim , ama harvard a başvursam masanın altından gösterirler.
Mesaj tarihi:
zekiyim alt texti için harvard'a girebilmek yeterince iddialı zaten başlı başına. altı üstü önemli değil.

ayrıca dünya üzerinde harvard'da eğitim görmek istemeyecek insan pek az vardır kanaatimce. zaten isteyerek de gitmiştir.
Mesaj tarihi:
İddaalı canım, başarılı da. Lakin mentalitesi tırt, bunu söylüyorum. Hmm, çok iyi eğitim alıp, işimde iyi olmak istiyorum, kariyerimde ilerlemek istiyorum değil gibi bir kokusu var ve itici yapıyor. Budur demek istediğim.
Mesaj tarihi:
"ben aptal değilim" kısmı alt text üst text yan text filan değil, doğrudan ana başlık.

tabi kendisini aptal sarışın olarak kalıplamış olduğumuz için tuhaf geliyo, ama harvard ya, öyle sırf parayı bastırdım girdim le bitecek bir iş değil ki. harvard öğretim kalitesiyle sınırlı değil, öğrenci kalitesine de bakıyo olay.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Neden bana harvard'a gitmesi sadece "Banane banane ben aptal değilim!!1" gibi bir alt text içeriyormuş gibi geldi?

alttan da üstten de fena koymuş ondan öyle gelmiştir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
matama said:

birde kucuk bir ayrinti var

diyelim parali gitti bu hatun butun bu parayi kendisi kazandi yalniz bir dusunun.

dogru tabi. ivy league'de olan okullara gitmek o kadarda kolay degil. referans ve notlar oldukca onemli para haricinde.
Mesaj tarihi:
Madem 50 bin dolarla harvard a girmek kolay, bu lafı diyenlerden biri gitsin krediyle 50 bin dolar çeksin harvard a başvursun alıcakları krediye ben kefilim.
  • Yeni Oluştur...