Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 walla harvard a girmebilmesi alt ya da üst text içermesinden daha önemli sanırım. aferin kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Değil be kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sorun şu, parası olan ama aptal olmayan ve harvard a gitmek isteyen milyon kişi arasından seçiliyorsun. benim param var ve aptal değilim , ama harvard a başvursam masanın altından gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 zekiyim alt texti için harvard'a girebilmek yeterince iddialı zaten başlı başına. altı üstü önemli değil. ayrıca dünya üzerinde harvard'da eğitim görmek istemeyecek insan pek az vardır kanaatimce. zaten isteyerek de gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 İddaalı canım, başarılı da. Lakin mentalitesi tırt, bunu söylüyorum. Hmm, çok iyi eğitim alıp, işimde iyi olmak istiyorum, kariyerimde ilerlemek istiyorum değil gibi bir kokusu var ve itici yapıyor. Budur demek istediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 "ben aptal değilim" kısmı alt text üst text yan text filan değil, doğrudan ana başlık. tabi kendisini aptal sarışın olarak kalıplamış olduğumuz için tuhaf geliyo, ama harvard ya, öyle sırf parayı bastırdım girdim le bitecek bir iş değil ki. harvard öğretim kalitesiyle sınırlı değil, öğrenci kalitesine de bakıyo olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 TORPİL LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sırf kampüste dolaşsın diye bile alınır bence harvarda bu hatun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Abbas Guclu ve Sadik Gultekin gibi itici ve bu sistemin yarattigi abuk tiplere kil oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 xunn said: Neden bana harvard'a gitmesi sadece "Banane banane ben aptal değilim!!1" gibi bir alt text içeriyormuş gibi geldi? alttan da üstten de fena koymuş ondan öyle gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 matama said: birde kucuk bir ayrinti var diyelim parali gitti bu hatun butun bu parayi kendisi kazandi yalniz bir dusunun. dogru tabi. ivy league'de olan okullara gitmek o kadarda kolay degil. referans ve notlar oldukca onemli para haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o estetikler bosuna mi olundu? emege saygi pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Kendi ünilerinde sınıfını geçemeyenler telaş yapmış Aysun Harvard'a gidince. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Madem 50 bin dolarla harvard a girmek kolay, bu lafı diyenlerden biri gitsin krediyle 50 bin dolar çeksin harvard a başvursun alıcakları krediye ben kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 parasi neyse veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hardvarda girmek kolaysa benden 60bin dolar çalışır. hatta 10bin daha vereyim gelip alsınlar evden özel uçakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar