roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 geçen bi kızla msnde konuşurken hmm yerine hmmpps dedim. umarım anlamamıştır sdfjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hem güldüğünü belli etme aynı zamanda karşıdakine sempati besleme -- :) baya güldüm ya güzel espri------ :D yarıldım lan ahahah gülüşü------- sadlksaşldkaşsdlkal (ne kadar uzunsa o kadar güldüm demek oluyor.) eğer ki gülmekten ölmüşsek,BAYA komikse aynı zamanda caps açıyoruz----- ASDLSAŞDKAŞKSDAŞL gibi. eğer ki beğenmemişsek zoraki gülüyorsak 2 seçeneğimiz var. 1- asd veya sdf 2- hehe veya haha bunlar daha uzun olursa olmaz ama basic böyle kullanılmalı. SAYGILAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 asddASDASİEasdd buda allah belanı versin esprimi bu demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Teşekkürler sipeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ultima oynarken böyle gülüyorduk ya töbe ya evrim değiştirmişiz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bir de gülerken arada küfür edenler var. bu türklerdeki "överken sövme" ekolünün sonucu olan bir şey: -abi ondan sonra kız hadi lan ordan demez mi? +haaahahahahassskranaskymgtmnekoyimyahnsdhysdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sipeyskeyk said: eğer ki beğenmemişsek zoraki gülüyorsak 2 seçeneğimiz var. 1- asd veya sdf 2- hehe veya haha ben bunları başka şekillerde de kullanıyorum, inanmayın bu yılan dilli yalancıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 atma ziya din kardeşiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Saeros said: sipeyskeyk said: eğer ki beğenmemişsek zoraki gülüyorsak 2 seçeneğimiz var. 1- asd veya sdf 2- hehe veya haha ben bunları başka şekillerde de kullanıyorum, inanmayın bu yılan dilli yalancıya hadi lan ordan ziya. sdf diyosun gayet komik bulmadigin biseye. bi de sempatiqueler var, bisi annatiyosun :) bele yapiyolar. istisnalar var tab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 vanille :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 qweqewqewqewqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 vaniLLe said: hadi lan ordan ziya. sdf diyosun gayet komik bulmadigin biseye. http://www.youtube.com/watch?v=WrjwaqZfjIY ^______________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sdflök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 orcun benim zuaa yı evrim geçirtmiş. zaa yapmış olay bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar