Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sevişmek için sevişir lan neden sevişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 allah, "bu kadın niye sevişmiyor!" diye dert vermesin de; niye seviştikleri kimin umrunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ardeth said: sevişmek için sevişir lan neden sevişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bu seksimi dünya barışına ve afrikadaki aç çocuklara adıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Frantic said: nedanko said: evet ama kadinlarda statuye onem veriyor tipe vermesede.. statusu parasi meslegi onemli.. erkek icin bu onemli degil guzellik onemli, kadinda tam tersi.. türklerde %99 fakat diğer ülkelerin için daha düşün bir oran değilmidir yada yamuluyormuyum Turkiye'de %100 tabii dogru diyorsun, yurtdisinda Turkiyeye gore oldukca daha az bu, haklisin ama yine var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 baya baya oran verecek kadar kadınlar matinesinde bulunmuşsunuz O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 cosmo düşünceleri bunlar.. gereksizliğin diğer adı, cosmopolitan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 haha %100 dogru soyluyosun anlaminda.. YOksa Turkiye de pedofilide var, hayvanlarla iliskiye girende, ama cem yilmazin deyimiyle hepsini alinca bu ortaya cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 En kısa zamanda vize işlemlerine başlayıp bolca parayla amerikaya gidiyorum :) Not: abazanlıktan deil test i bende gerçekleştirip bakmak istiyorum sonuçta güzel yemek yapıyorum nazik bir insanım paramda olursa bakalım ne kadar doğruymuş adamların dediğine inanmam ben :D test edicem orda 1 ay kalsam tamam ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bolca paran varsa kasma amerika falan hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sanki zevk almıyorlar sanki ihtiyaçları değil.anketi yapana da katılanlara da kafam uçsun isveçli bilimadamları olsa inanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 nedanko said: Penthesilea said: ben kadin olsam kesin kevase olurdum olmazdin penth emin ol. Turkiye'de kadinlar oyle bir baski altinda ki, bir kere bunu kirman cok zor. Turkiye'de kadinlar aldatan esinden bosandiginda kotu gozle bakiliyor, dusun. Kadin sosyal olarak konumunu yitiriyor. Bunun ustune baska bir arastirma da soyleyeyim. Turkiye'de kadinlarin cok buyuk bir kismi hayatinda hic orgazm olmamis. Bencil/yetersiz ya da cahil insanlarin arasinda sekse karsi ilgini artirmanda zor. Olmazdin penth emin ol, ben olsam en azindan tr de olmazdim.ahah yok be ben yigit ozgur karikaturune referans vermistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Estel_Anorien said: bu seksimi dünya barışına ve afrikadaki aç çocuklara adıyorum. cocuklar bu yuzden aç kaldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 EagleEye said: bolca paran varsa kasma amerika falan hiç :P Bu bi teklif mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Zevk için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 senden benden çok sevişen de var lan ortalaması normaldir ülkenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abi bi yerden sonra bayiyo bi de, ben en az 3 kiz falan olmadan sevismiyorum artik ondan degerini bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ozur dilemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 o kızları sen+2 kızla sevişmeye iten sebepler ne biz onu tartışıyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 dier 2 kiz guzeldir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 BonePART said: ozur dilemek icin tesekkurler demek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ilke yancı oluyor böyle bir durumda işte gerçi erkek için fark etmez sanırım 1+ kız sayısına ulaştığı sürece yancı olmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 elleten emdiren kadınların hormönel olarak memeleri büyüyor bu yuzden cok var sevişen seksli iliskiye giren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 konu nereye varacak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 mesela afrika'da kızları sperm cildi güzelleştirir diye kekliyorlar o yüzden sevişiyor onlar, böyle böyle aids 30% oluyor zaten oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar