Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erasmus - genel bilgiler - okul ve ülke soruşturma

barbu

Öne çıkan mesajlar

ispanya da kafama yattı şu an. hatta 1. sıraya ispanya yazıcam gibi. ortalamam çok yüksek değil, gerçi toefl fena sayılmaz ordan kurtarırım ama biraz da diğer insanların tercihlerine bakıyor.

isveç filan da eskiden beri görmeyi istediğim yerler. ondan ne çıkarsa iyi artık farketmez.

ama tavsiyenize uyup amsterdamı eledim listeden. çok daha iyi seçenekler var çünkü cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

bi soru sorcam
bu erasmusa başvuruda, gidilecek ülkedeki öğretim dilini bilmek işe yarıyor mu
diyorum ki şöyle bi ispanyolca takılayım 1-2 sene üstüne de erasmus çaktık mı mis gibi dil oluverir
tabi önce gidebiliyo olmak gerekir
neyse, şu noobluğumu atayım üstümden ben önce bir xd
Sosyal ağlarda paylaş

Valenciyayı tercih etme derim
üniversiteyi görmedim geçen haziran sonunda gittim ispanyaya valenciya tam anlamıyla yaşlı cennetiydi ya herkes tatile gitmişti yada gerçekten çok sıkıcı :P
baya uzun güzel bi sahili vardı.
bunların dışında başka uni varsa ispanya fena süper
madrid özellikle.
neredeyse her sokakta erasmuslu gruplar vardı
onun dışında portodaki insanların iyi olduğunu düşünüyorum baya bi insanlar tanıştım gerçekten sıcak kanlıydılar ama bilemiyorum ispanya kadar iyimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

1 Ekim'de 2009 güz dönemi için Çek Cumhuriyeti Masaryk Üniversitesi'ne gidiyorum. Brno'da üniversite. Orda alacağım derslerin hemen hemen hepsini kendi okulumda saydırdım.
Dönem uzatma olayı bazı arkadaşların da dediği gibi kendi okuluna bağlı. Kredisi tutmaz, içeriği tutmaz dersleri saymazlar. Sen gezip tozduğunla kalırsın.

Sıcak bir ülke olsun istedim. Erzurum'dan kalkıp Çek Cumhuriyeti'ne gidiyorum. Bende ki de bahtsız bedevi şansı.

Masaryk Universitesi [ İngilizce seçeneği var ama çoğunluk Çekçe]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...