barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ispanya da kafama yattı şu an. hatta 1. sıraya ispanya yazıcam gibi. ortalamam çok yüksek değil, gerçi toefl fena sayılmaz ordan kurtarırım ama biraz da diğer insanların tercihlerine bakıyor. isveç filan da eskiden beri görmeyi istediğim yerler. ondan ne çıkarsa iyi artık farketmez. ama tavsiyenize uyup amsterdamı eledim listeden. çok daha iyi seçenekler var çünkü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 eve bi erasmuslu alalım dedik ispanyol cıktı. bide pazarlık yapıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ispanyaya gittim. gerçekten çok güzel.eğlenirsin baya barları falan çok eğlenceli.güzeldir.barcelona ve madride gittim tabi sizin okul nerde bilmiyorum. isveçe de çok gitmek istiyorum.keşke bizim okulun erasmusunda da isveç olsa da gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 önce vikinglere, olmazsa anda lucialara git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bi soru sorcam bu erasmusa başvuruda, gidilecek ülkedeki öğretim dilini bilmek işe yarıyor mu diyorum ki şöyle bi ispanyolca takılayım 1-2 sene üstüne de erasmus çaktık mı mis gibi dil oluverir tabi önce gidebiliyo olmak gerekir neyse, şu noobluğumu atayım üstümden ben önce bir xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ya bu erasmusda sene uzuyor mu mutlaka? Senesi uzamayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 okul illa uzayacak diye bir şey yok. gittiğin yerde kendi curriculumuna uygun dersler alır ve geçersen uzamaz. mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bırak uzasın ya , Erasmus a gidip de ders mi çalışıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Rakursi said: Ya bu erasmusda sene uzuyor mu mutlaka? Senesi uzamayan var mı?uzamadi benim, okulun anlasmasi varsa uzamaz zaten, giderken alicagin dersleri yazip hocalara kabul edeceklerine dair biseyler imzalatiyorsun garantiye aliyorsun kendini vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Kithnos said: Bırak uzasın ya , Erasmus a gidip de ders mi çalışıcaksın masterda birak uzasin olmuyo 2 senede bitirmedin mi tekmeyi yiyosun gote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Zaten Erasmus lisans programı yaparken guzel , master zamanı Erasmus pek çekici gelmedi bana . Erasmus'un amacı değişik deneyimler yaşamaktır bence , dersleri sallamamak bu işin olmazsa olmazı olmasa da , bence yapılması gereken şeydir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ah erasmus ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Valenciyayı tercih etme derim üniversiteyi görmedim geçen haziran sonunda gittim ispanyaya valenciya tam anlamıyla yaşlı cennetiydi ya herkes tatile gitmişti yada gerçekten çok sıkıcı :P baya uzun güzel bi sahili vardı. bunların dışında başka uni varsa ispanya fena süper madrid özellikle. neredeyse her sokakta erasmuslu gruplar vardı onun dışında portodaki insanların iyi olduğunu düşünüyorum baya bi insanlar tanıştım gerçekten sıcak kanlıydılar ama bilemiyorum ispanya kadar iyimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 1 Ekim'de 2009 güz dönemi için Çek Cumhuriyeti Masaryk Üniversitesi'ne gidiyorum. Brno'da üniversite. Orda alacağım derslerin hemen hemen hepsini kendi okulumda saydırdım. Dönem uzatma olayı bazı arkadaşların da dediği gibi kendi okuluna bağlı. Kredisi tutmaz, içeriği tutmaz dersleri saymazlar. Sen gezip tozduğunla kalırsın. Sıcak bir ülke olsun istedim. Erzurum'dan kalkıp Çek Cumhuriyeti'ne gidiyorum. Bende ki de bahtsız bedevi şansı. Masaryk Universitesi [ İngilizce seçeneği var ama çoğunluk Çekçe] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://numaga.com/images/stories/wallpapers/images2/demotivational_poster_6/03_demotivational_poster_on_numaga.com.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ispanayya git saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Erasmus staj programları var bide. Nasıl bilgi alırım yeni duydum bakmadım okulda hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar