Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Şaka demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 yoo dememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 demiş demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 benim de klavye yıkamışlığım var ama bozulmadı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 fede said: aslında bahçeli evin olacak. hortumla yıkayacaksın. süper olur Fade, espri yapmışsın ama GERÇEKTEN süper olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Arkadas Vodaphone da calisiyormus galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sharky 2 gündür vodafone'a niye vodaphone yazıyosun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Aaa hakkaten di mi, simdi farkettim. Sagol valla Fistan :) Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone, Vodafone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Vodafone'a mı denir cahil Fistan. Vodefone'u denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 fransız aksanımdan kurtulamadım bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 MonAmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 vada fon http://www.yapikredi.com/images/tr-TR/wol_vadaa.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ben CD'leri yikarim calismayan cikarsa, iyide sonuc aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 "Lil' Jesus" said: "saf su olsaydı sorun olmazdı ama musluk suyu olduğundan dolayı zarar görmüş olabilirler..." fede said: ee doğru demiş "Lil' Jesus" said: Ee ben yanlış mı demişim? fede said: yoo. ben sana yanlış mı dedin dedim barbu said: ya ben? "Lil' Jesus" said: Yoo doğru demişsin fede said: sen dur bi dakka. arkadaş kavga çıkarmaya çalışıyor galiba. çekil sen aradan lol bu ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 vodaphone daha hoş duruo aslında, ama isme phone koymak kroluk gibi de olabilir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar