gellidus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Filistin caddesinin orda Kosebasi kebapcisi var.. Panoranin kosesinde guzel bir kebapci var.. hani kebapci olabilir diye boyle onerilerde bulundum :) ortalama fiyat olarakta alkolsuz 2 kisi 60-75 arasi tutar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 uludağ güzeldir evet, o armadadaki de baya güzel. iftar yemekleri klasik gerçi. birçok yerde bal, tereyağ, hurma, çorba ve pilavla kebap getiriyorlar. Hacı Arif Bey vardı bir de, hala açık mı bilmiyorum ama oraya da gidilebilinir. ha bir de Oyak'taki Planet Restaurant vardı. O hala açık olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 dory said: yuzuncuyil, ulusoy kebapcisi kavas ustam cok guzel kebap yapar yalniz, dukkan semt hemen asagilamayalim. ayrica armadada: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bizim şu köşede var bi tane yer her iftar saati dolu oluyo ben hiç gitmedim :p ama böle arabanı falan parkeden tipler var girişte eğilerek karşılıyolar falan. pahalıdır herhalde :P hayır dediğim yerde kazımkarabekir caddesi yani ne alaka bilmiyorum öle mekanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 kebap 49 da güzelmiş baya. yemekleri güzel yani. sevis filan da hızlı. çorba bitmeden yemek geldi sdfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 esattaki yıldız aspava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Bahcelide seyir cafe var bgn gittim fena degildi acik bufe ne alirsan al 12 lira fln baya iyiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 dory said: ayrica armadada: taam da neden armada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 AQP ana binasının karşısında Değirmen restoran.cağ kebabını sevmeyen bi insan çıkmaz, çıkarsa çocuğumu keserim.şaka maka hakkaten inanılmaz güzeldir, ramazanda da diğer yerler gibi servisi gecikmez, et her daim çok kaliteli ve düzgün pişmiş gelir.fiks menüsü de var sınırsız cağ kebaplı.biraz tuzlu olabilir ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 biraz mı eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 kişi başı 35-40 civarı bi fiks menü abi, ama o cağ kebaba değer harbiden.bir de sınırsız olduğunu düşünürsen ben gayet zarara uğratıp çıkıyorum oradan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ha fix gene ucuza geliyomuş. dümdüz yemiştim, o zaman sağlam olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 eh, düzü öyle.sırf yediğim kebabın porsiyon hesabı fiks menüyü aşıyor normalde :P bir de menüye dahil olan fındık lahmacun, sarma, çorba vs. yediğim hemen hemen her kebapçıdan daha kaliteliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yıldız - adana sofrası, güzel mekan, biraz tuzlu olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Geç gördüm, gerçi Ginaly demiş. Tavacı Recep Usta 11/10 alır benden. Ankaraya giden biri yemeden dönmesin. Gerçi istanbulda da var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Şimdi bir yer daha aklıma geldi kebapçı. Nasıl tarif etsem, 1 senede mekanların adını unuttum ya . Şimdi milli kütüphanenin oraya çıkan bir yokuş vardır Bahçelieye gelmeden. O yokuşun tam başlangıcında cadde üstünde bir yer var gimaya gelmeden. Yanında da berber olacaktı. Orasının karışık kebabı efsanedir, çatlayana kadar yemiştik zamanında, ohhh oruçlu oruçlu fena oldum düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 tunalı kıtır kokereç seviorsan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 herhangi bi liva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Tavacı Recep Usta şu Dikmen Vadisindeki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Gaziosmanpaşada su Hiltona yakın hacı arıf bey var orası cok ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Horrible said: Eğer balık yemek istiyorsanda fevzi hoca'yı öneriyorum =) evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ne çok ankaralı varmıs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar