Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara'da iftar için güzel mekan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Filistin caddesinin orda Kosebasi kebapcisi var..

Panoranin kosesinde guzel bir kebapci var..

hani kebapci olabilir diye boyle onerilerde bulundum :)

ortalama fiyat olarakta alkolsuz 2 kisi 60-75 arasi tutar..
Mesaj tarihi:
uludağ güzeldir evet, o armadadaki de baya güzel.

iftar yemekleri klasik gerçi. birçok yerde bal, tereyağ, hurma, çorba ve pilavla kebap getiriyorlar.

Hacı Arif Bey vardı bir de, hala açık mı bilmiyorum ama oraya da gidilebilinir.

ha bir de Oyak'taki Planet Restaurant vardı. O hala açık olması lazım.
Mesaj tarihi:
bizim şu köşede var bi tane yer her iftar saati dolu oluyo ben hiç gitmedim :p ama böle arabanı falan parkeden tipler var girişte eğilerek karşılıyolar falan. pahalıdır herhalde :P
hayır dediğim yerde kazımkarabekir caddesi yani ne alaka bilmiyorum öle mekanlar :P
Mesaj tarihi:
AQP ana binasının karşısında Değirmen restoran.cağ kebabını sevmeyen bi insan çıkmaz, çıkarsa çocuğumu keserim.şaka maka hakkaten inanılmaz güzeldir, ramazanda da diğer yerler gibi servisi gecikmez, et her daim çok kaliteli ve düzgün pişmiş gelir.fiks menüsü de var sınırsız cağ kebaplı.biraz tuzlu olabilir ama...
Mesaj tarihi:
eh, düzü öyle.sırf yediğim kebabın porsiyon hesabı fiks menüyü aşıyor normalde :P
bir de menüye dahil olan fındık lahmacun, sarma, çorba vs. yediğim hemen hemen her kebapçıdan daha kaliteliydi...
Mesaj tarihi:
Şimdi bir yer daha aklıma geldi kebapçı.
Nasıl tarif etsem, 1 senede mekanların adını unuttum ya . Şimdi milli kütüphanenin oraya çıkan bir yokuş vardır Bahçelieye gelmeden. O yokuşun tam başlangıcında cadde üstünde bir yer var gimaya gelmeden. Yanında da berber olacaktı.

Orasının karışık kebabı efsanedir, çatlayana kadar yemiştik zamanında, ohhh oruçlu oruçlu fena oldum düşününce.
  • Yeni Oluştur...