unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bende 3 ay önce 17'den 22'ye geçtim insan bi noldum diyor. Bi de hani bi de şu Samsung piano black olanlardan varya söylemesi ayıptır onlardan. Hayır inanır mısın havyarı elle yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bende 8 ay önce 10 yıllık 15 ten 22 geçtim belli bi süre alışamadım ama sonra başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abi şu 22" leri küçük bulan bi benmiyim. ilk aldığımda obaa ne büyük fln diyordum şimdi 30küsür çaksammı bu çok küçük diyorum hayır dizayn fln da yapmiom bilgisayarda en komplike netbeans kullanıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 yok yok burda iş arkadaşım var adam 50ınc çıksada rahatlasam diye bakıyor... armuta az geliyor 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ahah öyle bi piskoloji var hakketen, eve yeni tv aldık 100küsür ekran, ilk geldiğinde aman aman bu ney komacan diyordum. şimdi böyle izledikçe resmen küçüldü ekran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Saeros said: küçük ekrandan büyük ekrana geçmek biraz afallatıcı, ama büyükten küçüğe geçince dünyası kararıyor insanın Aynen öyle , 55 ekran TV izlerdik eskiden mis gibi normal gelirdi , 2 yıldır falan LCD kullanıyoruz 102 ekran mı nedir , şimdi öbürü dolmuşlardaki minik tv ler gibi kaldı gozumde.. Geçen bir maç izledim küçükte , 90 dk nın 1 inden bile keyif alamadım , topçuları tanıyamıyordum , topun nerde olduğunu anlıyamıyordum nerdeyse :d Ayrıca arkadaşın 13 " lik laptopunu kullanmak zorunda kaldım , aleti fırlatıp atasım geldi , ekran gorunmuyor , klavye basılmıyor :D Herşeyin battal boyuna alıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ekranın büyüklüğünden ziyade wide-screen olması problem yaratıyor bende, oyun oynarken falan mouse en tepeye en yana gittiğinden daha hızlı gittiği için sorun yaşıyorum. Kaç yıldır laptop kullanıyorum bu yüzden ısınamadım. Kullanmak zorunda kalmazsam dokunmuyorum bile, şu LCD tvlerin de kareleri çıksın onlardan alcam asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 çıkmaz abi gelecek widescreende alışmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hem kare değil ki onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 en fazla 4:3 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Abi ben hd tvde oynuyorum takılıyorum falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ha tek ben deilmişim 22" ye geçtim şimdi diğer monitörler küçücük görünüyor gözüme sanki normali 22 olanmış gibi geliyor.hemen alıştım ama.boyut önemliymiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi nasıl bir anda bu kadar inch atlıyorsunuz. 15 inchten 22e gecen olmus. 4 aydır v-pills kullanıyorum ancak 3 inch artış gözlemledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ^ lol. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Tokasra said: abi nasıl bir anda bu kadar inch atlıyorsunuz. 15 inchten 22e gecen olmus. 4 aydır v-pills kullanıyorum ancak 3 inch artış gözlemledim. AHAH ABI WINNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Tokasra said: abi nasıl bir anda bu kadar inch atlıyorsunuz. 15 inchten 22e gecen olmus. 4 aydır v-pills kullanıyorum ancak 3 inch artış gözlemledim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar