Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile

Holy

Öne çıkan mesajlar

tüm takım (ser,marpuç,lüle,şişe,maşa,tepsi) 65
4 paket tütün 20
200 küsür kafalık folyo 8
kömür 4

toplam 95 verdim

acıbademdeyim bu arada

ulan arda bir gün de çağırmadın nargile içmeye :( ben direkt nane içiyorum şu an nane tadına alışması için takımın
Sosyal ağlarda paylaş

üç elma diye bir tütün var bulursanız öküz adam bile yarım saat yakmadan içer ben 3 saatimi biliyorum
bir de burada bile 50 liraya olan bir paket var
orada muhtemelen 100 lira flndır (suriyeye yakınlık hesaabı)
ondan bulursanız üzümlü alın Çokzel siyah üzüm tadı var ve epey dayanıyor.
bu da benden bonus:
Muz tozları var nerden bulursunuz bilmem O muz tozlarından suyuna atın ve nargileye bakış açınız genişleşin

Suyu için : tütüne göre tabiki
Muz-Buz
Kırmızı şarap
Elma suyu (kabuğu kaynatıp sonra o syunu buzluğa atın oh yes gibi) buz
Süt tozu-çikolata tozu

Bira ile içmeyiniz.Hem ameleliğinizi ıspatlar hem de baş ağrısı yapar.

Bol keyifli günler dileriz...
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

balon said:

şu eftalya var ya kadıköyde, abi efsane onun kömürleri dem'in de keza öyledir.seviyorum ben yani. diyarınki mesela halt etmiş . bir sütlü içtik orda 5 para etmez

eftelya ve dem kadıköydeki en kıro 3 yerden ikisi falan.

kıroluk ayrı iş bilmek ayrı. türkiyenin her yeri lüks cafe barlarla mı doluyo zannediyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

eftelya arkadaşlarım seviyo diye bi ara "zorla" gitmek zorunda kaldığım apaçi dolu kıro biyer.
çalışanları iyi o ayrı.

dem ise kadıköydeki en kıro yer falan.
içi iğrenç türlü türlü apaçiler,emolar.müzikleri de iğrenç -ki benim için mekan tercihinde kriterlerimin başında müzik gelir-

bunlardan sonra ister mekan süper lüks olsun.ister mükemmel nargile yapsın başka yere giderim.ki eftelyanın nargilesi de ahaım şahım bişi değil,denedim.

HERYER LÜKS MÜ SANIYOSUUEAAN demenin alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

dem'in alternatifi var fay-dem olarak. sahipleri falan aynı, ortam daha rahat. fayton da var orası da dem'e göre iyidir, yine nargilesi sahibi falan aynı oranın da. fay-dem daha iyiydi ama oturulasılık olarak.

ama yasaklardan sonra akıbeti ne oldu bilmiyorum, yazın uğramadım.

holican hayırlı olsun bu arada. madem bi halı saha yapalım, sonrasında sana gelmeye bahane olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

nane sevmeyen bizden değildir!

ayrıca eve alırken haftada 2-3 kere yapıcam zaten ben nargilemi her gün har har diye içmem ve kiloluk alınca ekstradan şerbet eklemek falan gerekiyor çünkü çok bekleyince şerbet falan kalmıyor atıyosun çöpe. true story.

yani çok içmeyecekseniz kiloluklar pek ekonomik olmuyor çünkü bir kilodan yaklaşık 100-120 kafa çıkıyo

naneyi sevmemek diil arada sadece nane içtiğim de olur ama işte karıştırınca başka tütünlerle naneyi diğerinin tadını absorbe ediyo resmen. he şey iyidir ama böle hafiften marpuca siniyo ya nane, işte o zaman içimi de rahat oluyo severim öylesini.

heralde 2-3 senedir şerbetlinin 125 gr lık paketlerinden almıyorum ama en son hatırladığım kullandığım kiloluk tütünün kalitesine yaklaşamıyodu şerbetli.

tütünün kuruması olayına gelince
poşetini açıp kutunun içine boşaltırsan gerçekten sorun oluyor hele bir de kutuyu tam kapamadın mı gerçekten dediğin gibi saman kıvamına geliyor.
poşetten çıkartmam tütünü o şekilde atarım kutuya artık haftada 1-2 kaç kez nargile yaparsam kutuyu açtıktan sonra o poşetin içinde altlı üstlü karıştırırım tütünü şerbeti yayarım mis gibi de duruyor.

emeğe saygı +rep plz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...