nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Evet yeni bi tutorial a hosgeldiniz. Internette en buyuk sorunlardan biri konustugunuz kisiyi akilda canlandirma kismidir. Gercek hayatta biriyle konusurken onu gorursunuz fakat paticik duzluklerinde boyle bir sansiniz bulunmamaktadir. ISte o yuzden takma isim denilen kavram icat edilmistir. Her takma isim yazarina bir kisilik kazandirir. Takma ismin anlaminin kazandirdigi kisilikten ote kullanilan karakterlerin, takma ismin uzunlugunun, caps lock un acik unutulup unutulmadiginin hiyerogliflere benzer anlamlari vardir. Nedir bunlar bir goz atalim. Ornegin genis ve yuvarlak harflerle yazilmis takma isimler sahibine tombul bir izlenim verdirir. Karsidaki kullanici bilinc altinda oyle bir resim cizer. Ottoman Burolark gibi. Uzun harfler kullanilmayan takma isimler tiknaz ve kucuk hissi verdirir. urin miric kiriz Uzun ve dar karakterlerle yazilmis takma isimler sahibinin uzun oldugu hissi verdirir. Biriliktaniri Uzun ve genisler enine boyuna dolgun hissi verdirir. Gorogwamhoranak Girdili ciktili karakterlerle yazilanlar gicik hissi verdirir. EBEREK daha varsa sizden de alalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kız niki gibi olanlar kızdır. bella, isabella, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 adında ShadOW veya DarkneSS_ gibi kelimeler içeren adamdan korkun. (çoğunlukla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 sweet_princess nickli bir kız güzel olamayacağı gibi, tatlicadi_52'nin güzel ve zeki bir kızın msn'i olma ihtimali sıfıra yakınsar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Dynun said: adında ShadOW veya DarkneSS_ gibi kelimeler içeren adamdan korkun. (çoğunlukla) :( yok lan korkmayın. çok şekeriz biz aslında. genelde ortaokul-lise döneminden kalma nickler filan oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Agzina kadar caps acik, ayni zamanda bu kadar kotu, rezalet, anlatilamayacak derecede yerden yere vurulmasi gereken bir nikneym gorurseniz, misal ''MAAADBOOOOOY'' gibi, ilkokul 5 ogrencisi falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ayrıca madboy gibi nicklere sahip kişilerin, said: Ornegin genis ve yuvarlak harflerle yazilmis takma isimler sahibine tombul bir izlenim verdirir. Karsidaki kullanici bilinc altinda oyle bir resim cizer. kuralı uyarınca dombik ve gıdılı olduğunu şıppadanak anlamamız da mümkün edit: HEHE ŞİŞGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 benim nickim çok eziktir mesela ama ben hiç değilim öyle sdf yok benim internet aleminde adam gibi bi nickim, hiç bi zaman bulamadım. kahretsin paticikte de anca isim kırptım işte asıl ben isimlerini kısaltınca ortaya nick çıkartanlara bayılıyorum arcasm mesela, asım arıcı diye arkadaşın. emcan var, muratcan@elektronik ortam asdsda gelmedi aklıma şimdi başka da var öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 nedanko da oyle kisaltma.. nedankoyum size bisi olmasinin kisaltmasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Fistandatilus'un kısası Fistan'ın ne gibi bi ön izlenim yarattığı konusuna girmeden kaçıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben avatarlarla şekillendirirm kafamda milleti fistan mesela hep kızılderili olarak kalmış aklımda mandadaki avatarı yüzünden xd onun dışında nicklerden tip falan çıkmıyor kafamda daha çok kavramlardan yazış tiplerinden falan böyle bir imge çıkıyor onlarla eşleştiriyorum belki çok gelişirlerse tip de oluyorlardır aslında hiç dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben kısamıyım ? 1.87 yim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 öteki türlü bakarsak gene kısa değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 fede de espri yapan penguendir mesela kafamda ehehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bende tiknaz dolgun biri degilim zaten.. yav oyle deme yav, bak forumun kullanicilarinindan birinin nickini degistireyim ne kadar garipsersin, ornegin fedenin nickini fedelendimdegeldim yapayim imaji degisir gozunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yook öyle zaten tabi demek istediğim işte o nick bitakım karman çorman kavramlarla düşüncelerle eşleşiyor kök gibi bişey oluyor yani tek başına gövde olmuyor benim için, yazı yazması lazım baya bir :d nese yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 evet dogru onyargilarla falan birlesiyor mesela, bi mesajini gordun adamin, o aklinda yer ettiyse, diger mesajlarinada yansiyor, oyle okuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben mesela, nedankoyu görünce aklıma anakart geiyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 paticikte nickden ziyada yazılardan karakter hayal ediliyor. ama yeni üyelerde bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 niye feminen mi duruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yoo, anakart abi. böyle kablolar filan geliyo aklıma. bi odaya kapamışlar. sürekli server açıyo kapıyo güncelliyo filan. o geliyo aklıma sdkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 babakart o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eed babakart falan, erkek priz, alfa erkek falan niye gelmedi simdi? her ne kadar fiziksel olarak serverlara fazla bir yakinligim olmasada, gonul ve TCP bagim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hadi hadi nedanko biliyoruz, böyle diyosun ama yumuşak bir tenin ve narin ellerin var. saklama. kızlar onlardan da hoşlanıyor merak etme. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar