Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009-2010 Güz Dönemi Dersleri

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Ders Kodu Ders Kredi
MÜH201 Bilgisayar ve Programlama 3
ÇEV201 Çevre Kimyası I 3
ÇEV217 Çevre Mühendisliği İçin Ekoloji Bilgisi 2
MAT201 Diferansiyel Denklemler 3
TSÇ221 Endüstriyel Kirlenme Kontrolü 2
ÇEV205 Genel Mikrobiyoloji 2
SSÇ213 Genel Toksikoloji 2
ÇEV209 Mühendislik Mekaniği 3
ÇEV215 Su Kimyası 3

Toksikoloji ne lan, mikrobiyoloji ne. Tıp mı okuyacağız bu dönem, valla yandık billa yandık. Zaten dif var çevre kimyası ve su kimyası var, kol gibi ezber var bu sene. Amanın.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe yok :/ kendime de bulamadım seçmeli. ama vis310 şöyle bi ders ben geçen yıl add-dropta bırakmıştım. adam çok heyecanlı bi adam, takdir edilesi, alırken sordum dedim ki ben hiç bişey bilmiyorum bu konuda üstüne üstlük biyolojiciyim, ama çok da merak ediyorum, sorun yaşar mıyım? yok yok çoğu kişi bu konuya yeni olacak zaten merak etme falan dedi. dersi aldım, ilk derse gittik, Final Paper'ınızın abstractı ve title'ı ile bir sonraki derse gelin dedi adam. sonra her hafta okuması vardı ve de assignment olarak okumaların özetlerini istiyodu her hafta. ama kitabın e-book hali duruyo, istiyosan yollayabilirim. Bunları duyduktan sonra dropladım ben de :)

bi de biz o adamla projeye falan başladık tabi onun da etkisi var. baya baya bi okuma istiyodu. dersi droplayınca projesini de bırakmıştım :)
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:

ehe yok :/ kendime de bulamadım seçmeli. ama vis310 şöyle bi ders ben geçen yıl add-dropta bırakmıştım. adam çok heyecanlı bi adam, takdir edilesi, alırken sordum dedim ki ben hiç bişey bilmiyorum bu konuda üstüne üstlük biyolojiciyim, ama çok da merak ediyorum, sorun yaşar mıyım? yok yok çoğu kişi bu konuya yeni olacak zaten merak etme falan dedi. dersi aldım, ilk derse gittik, Final Paper'ınızın abstractı ve title'ı ile bir sonraki derse gelin dedi adam. sonra her hafta okuması vardı ve de assignment olarak okumaların özetlerini istiyodu her hafta. ama kitabın e-book hali duruyo, istiyosan yollayabilirim. Bunları duyduktan sonra dropladım ben de :)

bi de biz o adamla projeye falan başladık tabi onun da etkisi var. baya baya bi okuma istiyodu. dersi droplayınca projesini de bırakmıştım :)

Hmm çok okuma olayı kötüymüş.. bilemedim ne alsam bakicez..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...