Bella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 o değilde şu konuşan kız çok hoşmuş. beğendiğiniz erkek tiplerini söyliceksiniz ne ya ahaha öyle demişler.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bella said: herkesin yüzünü gösteriyolar,sadece soldan ikincisi mozaikli. neden öyle yapmışlar ya ahaha. 16 yaşındaymış ondan.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 iyi de nesi tuzak bunun? adamlarin tvde yaptiklarini, internet uzerinden yapmislar. yaptiklarini bastan soyleseler kizlar gene gelirdi. mis gibi de ev yapmislar lan.
fenris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 16 yaşındaki kızlarını 2 ay tanımadıkları adamlara teslim etmişler ha... vay anasını...
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kızlar fena değilmiş tv de gördüm.ırzlarına geçmedikleri için şanslılar.beykozda villaya kapamıslar.telefon yok bişi yok.
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bence yapimcilar onu programin 'buyuk final'i olarak dusunmusler ama jandarma isi bozmus
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 shipitducy said: niye bu kadar alindin ki? kardesin, sevgilin (oh wait..!) fln mi biri? alınmadım ki. ben sadece gerçeği söyledim. insanlar kandırılmış oldukları için hemen "salak bunlar ahaha" diyen olursa tam salakça birşey yapmış olur. kandıranları suçlamak yerine kandırılanları suçluyorsunuz. hatta kandırılanlara salak diyerek kandıranları yüceltiyorsunuz. çok klişe bir laf var, ama yine de bu duruma uyuyor, "birisine parmağınızı uzatırken diğer dört parmağın kendinize dönük olduğunu unutmayın" DeaN said: Niye yazsınlar ki cidden salakmış bu kızlar işte. kandırılmak insanı salak yapıyorsa, siz de salaksınız. her gün kandırılarak yaşıyorsunuz. bunlar da birileri tarafından kandırılmış. kötü bir duruma düşmüş olabilirler belki ama bu onları salak yapmaz.
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kandırılanlar çok acayip hakkaten. savunulacak bi tarafı yok. o değil de adamlar seçmiş bi de. helal
Arma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 @Bone Senin bahsettiğin kandırılma ile bu aynı kulvarda değil bone. Bu bildiğin salaklık.
Arma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 :[ benimde haklılık payım var ama. %2 falan eder.
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bi bizde var böyle orjinal fikirler ya haha. Cidden cok basarili olmus. Bangbroscular bizim 2 teyzeyi atamadi arabaya ama bizimkiler 9 kizi atmis hll olsun.
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yarın bir gün polis gelir kapıya live camciler, dikkatli olun.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 6 sayfa olmus ama hngi sitede izlendiklerini yazan olmamış alooo uyumayınnn
Öne çıkan mesajlar