Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 12.09.09 @ 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

OHA ADAM SARP KIRMIZI GÖRSÜN DEDİ

off lütfen gidin burdalardan yorum yapmayın.maçı izlemeyen biri hakkaten mustafa sarp kafa attı sanacak

naaptı abi kafa atmadı da koç gibi tosladı mı
Mesaj tarihi:
knoxville said:

Red said:

OHA ADAM SARP KIRMIZI GÖRSÜN DEDİ

off lütfen gidin burdalardan yorum yapmayın.maçı izlemeyen biri hakkaten mustafa sarp kafa attı sanacak

naaptı abi kafa atmadı da koç gibi tosladı mı

o kafa atmak mı abi ahah. saçmalamayın.
Mesaj tarihi:
GS hiç iyi oynamadan 3-0 kazandı, biraz geçen haftalar gibi oynasa neler olabilirdi. BJK ise ilk yarı 1, ikinci yarı 2 bariz gol şansı yakaladı, onun dışında hep uzaktan şutlar denedi, o şutlarında bir tanesi çok güzel tuttu kaleyi ama franco!da tuttu.

Sonuçta önemli olan 3 puan, uzun zamandır GS'nin kötü oynadığı maçta bile rahat rahat kazanmasını özlemişiz.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Dudaklarına noolmuş Denizli'nin?

denizli şeker hastası sanırım. o yüzden zırt pırt dudaklarını parmaklarıyla siler. tik olmuş adamda artık.
Mesaj tarihi:
Hehe eğlenceli bi maçtı 1-2 serdar özkanın pozisyonda yüreğim ağzıma geldi onun dışında zaten bi anda 2yi attık pozisyonu tekrarı gösterirken.Rahatladık 4 olsun istedim olmadı

Sabriye hayran kaldım.Hep böyle oynasa sağ beke falan ihtiyacımız olmaz bizim :D
Mesaj tarihi:
Yusuf'un şut ve Franco'nun planjon çok şık, bu arada Franco topu ceza sahası dışında kesmiş. İlk golde direklerde adam olmaması ise tam komedi. Rijkaard'ın Sabri'yi bile adam edeceğini söylemiştim aylar önce ve haklı çıktığıma üzüldüm:)
Rüştü'ye gelirsek, onun bel ağrıları bildiğim kadarıyla çok uzun süredir var, hatta Antalyaspor'dayken geçirdiği feci trafik kazasından kalma bir arıza diye bahsedilirdi Fener'deyken. Yani 15 seneden fazladır idare ediyor o şekilde, gene helal olsun adama dünya çapında bir isim idi zamanında. Bence artık daha fazla o büyük ismini lekeletmeden, devre arası futbolu bıraksın.
Mesaj tarihi:
jarjar said:

gs iyi oynamadı ama kazanmasını bildi yetenekli futbolcuların bir kaç hareketiyle

bu skor ve oyun gösteriyor ki beşiktaş baya kötü ... allah sabır versin beşiktaşlılara

gs nin yetenekli futbolcusu rüştünün bi kaç hareketiyle maçı gs kazandı güzel yorum
  • Yeni Oluştur...