sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kıyamam. said: Posta Gazetesi bugün, Ramazan ayının manevi iklimine uygun olmayan bir fıkra yayınladı. Eşek, Bektaşi ve içkili fıkranın Ramazan sayfasında yayınlanması dikkat çekiciydi. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=889489&title=postadan-garip-bir-ramazan-fikrasi İşte o fıkra: CAMİDE VAAZ Bektaşi'nin yolu camiye düşmüştür. Cami imamı o gün ki vaazında içkinin kötülüklerinden bahsetmektedir. Cami imamı uzun bir vaazdan sonra camaate bir de örnek verir: -Ey cemaat eşeğin önüne bir kova su, bir kova da rakı koyun hangisini içer? Diye sorar. Bektaşi elini kaldırarak camii imamının sorusunu yanıtlar: -Hocam suyu içer. -Tabi ki suyu içer, peki neden suyu içer? Diye sorunca, Bektaşi cevaplar: -Neden olacak hocam, eşekliğinden! Tahammülsüzlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben 4 5 sene öncesine kadar bektaşiyi bi tane adam sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Haha, Dine de calan cirpani $ak$aklayan adamlar sahip ciktiklarini zannediyorlar ya, fitil oluyorum. Sanane ulan. Adam fikra yayinlamis, nerede demokrasiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 eski bi fıkra lan bu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 içki dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 demokrasi cogunlugun dediginin olmasi cogunlugun fikirlerinin herkes tarafindan benimsenmesidir siz yanlis anlamissiniz olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 pardon babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Yüce dinimizi rencide edecek bir fıkra. Yayınlayanları yakmazsak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bektaşi zamanında rakı mı varmış lan. şaraptır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Fıkrada fıkra olsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ayol bektaşi fıkraları ramazan gelince çıkar meydana zaten. allaam ben bu yaşıma kadar başka bi dünyada mı yaşadım yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 alkolikler, keşler.. laik değiller mi hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yarın akit in manşeti POSTA'YA KAÇ POSTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kendine demokratik tuvalet kagıdı,gerci tr de kac tane adam gibi gazete var milliyet hurriyet bile memeli karı haberi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bile mi eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 satış rakamına bakıldıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Emaleth said: ayol bektaşi fıkraları ramazan gelince çıkar meydana zaten. allaam ben bu yaşıma kadar başka bi dünyada mı yaşadım yea? ben de seneler boyu jet imamlara içerlemiştim. çok hızlılar olm! neyse ki hız limiti koydu thy bu sene... ha bi de "ezanı erken okuyan imam yüzünden köylü orucunu erken açtı" haberleri var.. hep istedim erken açayım orucumu. dersten erken çıkan övrenci gibi. ama o da olmayınca içerlemiştim.. her neyse, hepsi ramazan klişesidir bak.. ondan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Gaste dediğinde memeli karı haberi olur. Bir gastenin tirajını arka sayfasındaki memeli karı belirler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dasaaa said: Emaleth said: ayol bektaşi fıkraları ramazan gelince çıkar meydana zaten. allaam ben bu yaşıma kadar başka bi dünyada mı yaşadım yea? ben de seneler boyu jet imamlara içerlemiştim. çok hızlılar olm! neyse ki hız limiti koydu thy bu sene... Ema 14 yaşında bir kız değil miydi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fede said: yarın akit in manşeti POSTA'YA KAÇ POSTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fede said: ben 4 5 sene öncesine kadar bektaşiyi bi tane adam sanıyodum oha ben bunu okuyana kadar nasreddin hoca gibi bişey sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fede said: ben 4 5 sene öncesine kadar bektaşiyi bi tane adam sanıyodum sadfsd buna daha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bu fıkranın aynısının neyzen tevfik için olanı da yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 namik kemalliside varda forumda yazmaya terbiyem ve kurallar musait etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu ve bektaşiyi görünce aklıma facebookta dolanan Nihat Genc'in akp fıkrası geldi direk. Bektaşi fıkrasını alıp akpye uyarlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar