Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 nasıldır bu ilaç etkileri metkileri falan ne yapar adama
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 said: bir quote sabah kalkıyorum, gözlerimi açmak istiyorum, açamıyorum. açılmıyor. tamam diyorum, bari kapatıp uyuyayım, yok uyutmuyor paxil, gözlerini açma ama uyuma, öyle yat, diyor paxil.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kullanmayın böyle şeyler. hem reçeteyle satılıyo zaten o.doktor mu verdi?
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 evet doktor verdi.. doktor kontrolu dışında alınırmı zati ya
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 evet amerikada 11 eylül saldırısından sonra piyasaya sürülmüş yeni bi ilaç en etkili antidepresan diyorlar. panik bozukluklara olanlara veriyorlar belki antidepresanda değildir bilemicem.. ne için verildiğini.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ay nasıl bi ilaçmış o çok panişk oldum! PANİŞK NE BE! o kadar panik oldum ki yazamıyorrum
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 paxil ne lan, taksil gibi, takiyosun ilaci derdi tasayi siliyo.
Öne çıkan mesajlar