Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Selam; Kafamın arka kısmında bir şişlik var. 5-10 yıldır orda. Hiç üstünde durmamıştım kafanın yapısı öyle sanıyordum. Herneyse bugün doktora gittim tomografi çektirdim. Çarşamba günü alıcam sonucu. İnternette arastırdım birçok insanda varmş bu sorun çoğu yağ bezesiymiş. Kemik gibi sert oluyormuş aynen benimki de öyle. Bir de tümör olma ihtimali var tabi ama baktım belirtilerine; ne denge kaybım var, ne kuvvetsizlik, ne görme azalması,işitme ve koku hissinin azalması ne başağrım var. Arada midem bulanıyor ve yol tutuyor onun dışında sorunum yok. Sizce ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 İyi bari 10 yıl sonra aklına gelmiş doktora gitmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 muhtemelen kafatasının dışındadır. o da ur sayılmıyo sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Manve_13 said: İyi bari 10 yıl sonra aklına gelmiş doktora gitmek... Tokasra said: kafanın yapısı öyle sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 tomo cektirmen iyi olmuş işte yorumlayan doktor soyleyecektir ne olduğunu sabret carsambaya kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 benim de kafamda var sanki o tip şeyler beynim sığmamış dışarı fışkırmış diye düşünüyorum doktora falan gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Türk kemiği dedikleri (adını bilmiyorum tam) kemik olma ihtimali olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Benim kafamda damarlar var ve boynumun yan taraflarinda bazen sisiyor bildigin bütün kafamin etrafinda belli oluyor?Ölürmüüüüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ölmüşsün sen zaten, soru mu bu şimdi? nicke bak. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 şah damarı onlar. mat olursun dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Eger yag bezesıyle cok buyuk bısı degıl hemen alıyolar babamdada vardı 10 15 dakıkada almıslardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 @ fede abi niye yaptın bunu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 chagy said: Türk kemiği dedikleri (adını bilmiyorum tam) kemik olma ihtimali olabilir mi acaba? Türk eyeri (Sella turcica), hipofiz otuyor oraya. Kafatasının iç kısmında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 çok içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Vargath said: chagy said: Türk kemiği dedikleri (adını bilmiyorum tam) kemik olma ihtimali olabilir mi acaba? Türk eyeri (Sella turcica), hipofiz otuyor oraya. Kafatasının iç kısmında kalıyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Sella_turcica ee bende yok bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 fede ahahahushsuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ARGADAŞIM, elinle kontrol ettin mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 10 senedir bi zararı olmamış nerden çıktı bu kontrol işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ulan nerde bu türk şeyi. bulamadım bi türlü. TÜRKL DEYİL MİYİM LAN ŞİMDİ BEN. ÇAŞIT MIYIM ULAN. ALLAHSIZLAR. GÖKTENGRİ KUTSASINÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 PATA said: 10 senedir bi zararı olmamış nerden çıktı bu kontrol işi? Haklısınız. Ama aile baskısı işte. Ama siz böyle diyince ben de nasıl rahatlıyorum varya. Cidden aklım kötü ihtimallerden uzaklaşıyor. Paticik'i Seviyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 "roket adam" said: ulan nerde bu türk şeyi. bulamadım bi türlü. TÜRKL DEYİL MİYİM LAN ŞİMDİ BEN. ÇAŞIT MIYIM ULAN. ALLAHSIZLAR. GÖKTENGRİ KUTSASINÇ ehue bende varmış lan oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar