Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafatasında Şişlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam;

Kafamın arka kısmında bir şişlik var. 5-10 yıldır orda. Hiç üstünde durmamıştım kafanın yapısı öyle sanıyordum. Herneyse bugün doktora gittim tomografi çektirdim. Çarşamba günü alıcam sonucu.

İnternette arastırdım birçok insanda varmş bu sorun çoğu yağ bezesiymiş. Kemik gibi sert oluyormuş aynen benimki de öyle.

Bir de tümör olma ihtimali var tabi ama baktım belirtilerine;

ne denge kaybım var, ne kuvvetsizlik, ne görme azalması,işitme ve koku hissinin azalması ne başağrım var. Arada midem bulanıyor ve yol tutuyor onun dışında sorunum yok.

Sizce ne olabilir?
Mesaj tarihi:
chagy said:

Türk kemiği dedikleri (adını bilmiyorum tam) kemik olma ihtimali olabilir mi acaba?

Türk eyeri (Sella turcica), hipofiz otuyor oraya. Kafatasının iç kısmında kalıyor.
Mesaj tarihi:
Vargath said:

chagy said:

Türk kemiği dedikleri (adını bilmiyorum tam) kemik olma ihtimali olabilir mi acaba?

Türk eyeri (Sella turcica), hipofiz otuyor oraya. Kafatasının iç kısmında kalıyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sella_turcica

ee bende yok bu
Mesaj tarihi:
PATA said:

10 senedir bi zararı olmamış nerden çıktı bu kontrol işi?

Haklısınız. Ama aile baskısı işte.

Ama siz böyle diyince ben de nasıl rahatlıyorum varya. Cidden aklım kötü ihtimallerden uzaklaşıyor.

Paticik'i Seviyorum (:D
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ulan nerde bu türk şeyi. bulamadım bi türlü. TÜRKL DEYİL MİYİM LAN ŞİMDİ BEN. ÇAŞIT MIYIM ULAN. ALLAHSIZLAR.

GÖKTENGRİ KUTSASINÇ

ehue bende varmış lan oley
  • Yeni Oluştur...