Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 skill 1 4225 pehh bu vampir den daha iyi yapardımda daha 1 deneme yaptım[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 2360 1. lvlda. sıkıcı bişi kasmadım hiç. ehe mastermindı da sevmemişimdir :)[hline]Signed; Jedi Master Mace_Windu, a.k.a Tanin Majere, Expert Mage. /OSI-Atlantic Star Wars Türkiye Webmaster starwarsturk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 1. level 8365.. yeter rankignlere baktım anlamsız bizim kastıgımız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 4745 4. bonusa çok az kalmıştı :)... [Bu mesaj Spyro tarafından 14 Şubat 2002 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 ilk oynayışımda 2500 küsür yaptım hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 5720 1. de. yaw tıkanması sux :)[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Puahah arkadaşlar 1. de 120 puan war mı daha kötüsü[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 6. level 8830 puan ve hala kaybetmedim.6. leveldan devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 6. level 10895 puan da bitti. Ben browser olanını değilde yüklenenini oynuyorum onu da söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Game Duration:22.35 Gems Cleared:1004 Longest Cascade(ne ise):5 Best Single Move:480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 gelin ema teyzenize, size oyun oynamayı öğretsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 teyze dediin böle olur işte:P[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Geçerim bi ara sen hiç merak etme tamamı ema teyze abula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 beni sarmadı ne yalan söyliyim :p 1. lvl 750 anca yani oyun sizin becerinize değil yukarıdan inen gemlerin kombinasyonuna bağlı. uygun gelsinler 100000 de yapılır yani. kurma, planlama mümkün değil (ya da çok sınırlı) çünkü ille 3lük yapacaksın her defasında. sevgili alexei pajitnov'u bir defa daha saygıyla andım. :)[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 (dark derenin mesajlarini okurken dikkat edilecek hususlar: -z yerine y, y yerine z kozarak okuzunuy.) rekor bende degilse oldururum kendimi ozuna basladim no more moves dedi patladi LOL [Bu mesaj dark-dr tarafından 14 Şubat 2002 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 niye ki sam? 4 lü olunca da oluyo :) O O O O olunca yani hatta tam göremedim ama başka bir türlü de göçüyo bana sanki --O-- O O O olunca da gözüyo gibi geldi [Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Şubat 2002 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 yok oyle birsey :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Downlaoadım vardı acamadım walla kastı baya alet[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 evet black dörtlü de oluyor ama üçlüden daha basit olmadığından hani diyorum ki pek bir fark yok.. :p doğrusu ben oyunun bitmesini (7:06) hevesle bekledim ve bitince de hemen kapattım. 5 dk sonra aok başındaydım. :)[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 up lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Of Dark gece gece. Ama Lol :lol:[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 yuh be bu ne zamanın konusuydu heheh[hline][b][i]Kan.Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim.Doyasıya. Ve yaşadım... Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 lol ilk defa gordum super aksam aksam iyi geldi :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 ultima oynayamayasıca.. dom'u halen bejeweled'den uzakla$tirsak dahi zaptedemiyoruz ayrıca bu da bilginize..[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2002 Lar icq nu Pm den atsana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar