Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım bi private serverde oynuyorum fakat character açtım oyuna girdiğimde kamera sürekli dönüyo ve hep tavanı gösteriyo bunu nasıl çözebilirim bi bilgisi olan ve yardım edebilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi, oynama en iyisi. aion'a geç direkt, başlamak için birazcık geç kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Gökhan kardeş ben cok oyun oynadim l2 deki tadi alamadim. Bu yüzden lineage2 ye geri dönüyorum aion beni sarmadi, ben bu alemde l2 yi tek gecerim ,kardeşim kendi başına olmaz dersende olsun ben yinede l2 derim. Ben bir cok l2 ci kardesiminde bu gerceği görecegine inaniyorum ,gecmişte l2 oynamış bir player için aion online veya başka hangi oyun olursa olsun bence gecici bir hevesten ibarettir bizi ancak l2 keser saygılarımla imza : Sakaryali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar