yevaud Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 detaylı bilgiyi oyunun sitesinden alırsınız ben sadece böyle bir oyun olduğunu bildireyim dedim Farm simulasyonu ama Simfarm gibi değil yani traktöre binip tarlayı kendiniz kazıyosunuz aynı şekilde tohum eken eklenti ile kazdığınız toprağa tohumları ekiyorsunuz çeşit çeşit araç war oyunun direksiyon ve gamepad desteği war biçerdöverinizi direksiyon ile kullanabilirsiniz :P http://www.farming-simulator.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 zamanında umut tarlaları vardı amiga'da. onu çağrıştırdı. ne güzel oyundu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Torrentte de var deneyeyim bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 farmville veya farm frenzy gibi çiftlik kurup tavuk, inek alıp süt felan satabiliyor muyuz, yoksa sadece ekinleri biçmekten mi ibaret oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 4 different crops: barley, corn, canola and wheat dalga mi geciyonuz abi 4 cesit urun ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 2008'ide varmış ve kimsenin haberi olmadıgına göre bir cacık olmaz heralde bu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 öf Farting Simulator okudum ilk anda. dedim noluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar