Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Cthulhu_, 13 Haziran 2004 14:08 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 13 Haziran 2004 14:07 tarihinde demiş ki: İzmir Fen oha ya abi çocuklarla dalga mı geçiuyon ya izmir fen ulan düşünüyorum da ne uzak hayaldi bize be.. Bana da çook uzak hayal olarak geliyodu. Sonra 96 netle kazandım :) Ama bu sene netler acayip düşmüş ya, zordu zaten sorular yani baktım az önce.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 baya zordu sınav ama iyi geçlti diyebilirim istedigim yeri kazanıcam gibi gozukuyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 nereyi istiyosun?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 $ap$apl la senı tek gecıoruz ztn denizle biz =) hadı hyrlısı.. *!2 sene öncekı kolay olucak dıye kendını gaza getırıp sınawa gırdıkten sora sınawın zor cıkması aklına gelır*[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Tahminen yokturda yinede balıkesir fen i kazanan varsa yazsın özelime veya buraya.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius The Slave Of Typhoon Katra The Gladiator Of The Sand City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Nmpale gelen varsa pm atın gençler :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi adam akıllı yazın ya nmpal ne?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 matematiği tek kelimeyle batırdım da saymaya cesaret edemedim. Bence özel okullar daha kolaydı. Ama sınavdan çıktıktan sonra düşüncem buydu. Şimdi daha zordu sanırım diyorum :) ama daha kötü yapma olasılığım yüksek. Bende aynen sınavdan çıktıktan sonra kendimi yeni ölmüş gibi hissediyordum :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ankara da olup da batıkent anadolu lisesine gelen varsa... gelmesin sakın ön kayıtla başka yere girsin :) iğrenç burası be :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sınav çok kazıktı, 70 net zor çıkar. Oysa dershane sınavında bile 80 net çıkarıyordum (bile, çünkü geçmiş lgslerde en az 9 net fazla çıkıyordu). Son 7 yıldaki en zor sınav bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Aa, LGS'lerimiz de mi var? Neyse hayırlı olsun, iyi geçmiştir inşallah. Burda yazanlar sizin için de geçerli, kötü haber vermek istemiyorum ama lise sonda daha da beter mahvolacaksınız. Şimdiden kolay gelsin & geçmiş olsun.[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ehueha shapshalı zor görürsünüz siz burda mesaj atarken ben boğazın soğuk sularında yüzüyo olucam :P şaka bi yana fena deildi sınav ama muhteşem geçti de diyemicem. görücez artık valla hgerşey çıkabilir. Not: Valeronun daha 1 gün öncesinden beni strese sokma çabaları "ben geçen sene sınava girerken stresliydim napıcaamı bilemiodum yerimde duramıodum kendimde deildim off of diodum" şeklindeki konuşmaları pek etkili olmasa da sınavdan 1 önceki gün hastalanmam,burnumun tıkanması ve sınavta tıkalı burnumla 2 saat başım eğik durarak beynimin pörtlemesi de bir dezavantajdı. [edit: 1-2 gün arkadaşta olduum için olaya ktılamicam artık mezarıma gelirsiniz :P ] [Bu mesaj shapshal tarafından 13 Haziran 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 korkma bişi olmaz kazanırsın kazanırsın.. aslansın yaparsın..manyak mısın be KESSELER ACIMAZ![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Kadıköy Anadolu Lisesi ne gelecek "kaliteli" patiler var mı?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 May God's and Her Majesty's Blessings be with thee.. Amen..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Hehe hiç çalışmadan girmiştim vaktiyle. Bayağıda iyi puan yapmıştım. Kolaydır LGS.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu seneki disinda :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bize de bizimki zor geldiydi bbu senekiler keşke 2 sene önce girseydik diyolar.. size de öyle olur kesin...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 "sınavdan çıkıp pek bişe yapamadım, anca şu kadar net çıkarırım" diyenlere 1-2 rahatlatıcı lafım olacak: ben sınavdan çıktıktan sonra bizimkilere "oo çok iyi geçti" falan diyordum fakat aslında benim için pek iyi geçmemişti :) hatta 1 gün sonra gazetede soruların cevaplarını inceliyordum da matematikte baktığım ilk 5 sorudan 3'ünün yanlış olduğunu görmüştüm ve moralim çok bozulmuştu.. sonuç olarak Kadıköy Anadolu Lisesi'ni kazandım ve çok şaşırdım. demek istediğim hemen umutsuzluğa kapılmayın. sınav sizin için ne kadar kötü geçmiş gibi gözüksede hala bir sürpriz yaşayabilirsiniz.. Not: sınavını tamamen kontrol edenler için bu mesaj geçersizdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yıllar önce bende cektım o acıyı sıfır calısmayla gırıp anadoluya gırmek hos bır duyguydu :) umarım basarılı gecmıstır sınavlarınız[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 herkesin umarım iyi geçmiştir sınavı ve inşallah herkes istediği yere girer.. ne zaman açıklanıyo sonuçlar?[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 zormuş sanırım sorular falan ntv'de şöyle bir baktım önceki senelerdekilerden çok bi farklı çıkmış belki bu sene kat sayılarınız ve taban puanı artabilir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Alexi_Septimus, 13 Haziran 2004 19:51 tarihinde demiş ki: Hehe hiç çalışmadan girmiştim vaktiyle. Bayağıda iyi puan yapmıştım. bu klişeden de nefret ederim.. HİÇ çalışmadan gerçekten ÇOK İYİ bir puan yapılması imkansızdır.. Ne demek HİÇ çalışmamak...?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 4 kırıkla geçmiştim Ortasonu. Eğitim öğretim hayatım boyunca kitap aşmamıştım. Dershaneye falan gitmemiştim. Demek hiç çalışmamak. St.Benoit'yı kazanmıştım bana göre iyi bir puandı.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ankarada gazi anadolu veya atatürk anadoluda okuyanlar vvar mı burada hangisi daha iyidir?[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar