Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

After LGS topiki..

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

said:
Cthulhu_, 13 Haziran 2004 14:08 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 13 Haziran 2004 14:07 tarihinde demiş ki: İzmir Fen

oha ya abi çocuklarla dalga mı geçiuyon ya izmir fen ulan düşünüyorum da ne uzak hayaldi bize be..

Bana da çook uzak hayal olarak geliyodu.
Sonra 96 netle kazandım :) Ama bu sene netler acayip düşmüş ya, zordu zaten sorular yani baktım az önce.[signature][hline][b]Penthesilea
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Sosyal ağlarda paylaş

matematiği tek kelimeyle batırdım da saymaya cesaret edemedim. Bence özel okullar daha kolaydı. Ama sınavdan çıktıktan sonra düşüncem buydu. Şimdi daha zordu sanırım diyorum :) ama daha kötü yapma olasılığım yüksek. Bende aynen sınavdan çıktıktan sonra kendimi yeni ölmüş gibi hissediyordum :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aa, LGS'lerimiz de mi var?
Neyse hayırlı olsun, iyi geçmiştir inşallah.
Burda yazanlar sizin için de geçerli, kötü haber vermek istemiyorum ama lise sonda daha da beter mahvolacaksınız.
Şimdiden kolay gelsin & geçmiş olsun.[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

ehueha shapshalı zor görürsünüz siz burda mesaj atarken ben boğazın soğuk sularında yüzüyo olucam :P

şaka bi yana fena deildi sınav ama muhteşem geçti de diyemicem. görücez artık valla hgerşey çıkabilir.

Not: Valeronun daha 1 gün öncesinden beni strese sokma çabaları "ben geçen sene sınava girerken stresliydim napıcaamı bilemiodum yerimde duramıodum kendimde deildim off of diodum" şeklindeki konuşmaları pek etkili olmasa da sınavdan 1 önceki gün hastalanmam,burnumun tıkanması ve sınavta tıkalı burnumla 2 saat başım eğik durarak beynimin pörtlemesi de bir dezavantajdı.

[edit: 1-2 gün arkadaşta olduum için olaya ktılamicam artık mezarıma gelirsiniz :P ]

[Bu mesaj shapshal tarafından 13 Haziran 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

korkma bişi olmaz kazanırsın kazanırsın..
aslansın yaparsın..manyak mısın be KESSELER ACIMAZ![signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe hiç çalışmadan girmiştim vaktiyle.
Bayağıda iyi puan yapmıştım.
Kolaydır LGS.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

bize de bizimki zor geldiydi bbu senekiler keşke 2 sene önce girseydik diyolar..
size de öyle olur kesin...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Sosyal ağlarda paylaş

"sınavdan çıkıp pek bişe yapamadım, anca şu kadar net çıkarırım" diyenlere 1-2 rahatlatıcı lafım olacak:

ben sınavdan çıktıktan sonra bizimkilere "oo çok iyi geçti" falan diyordum fakat aslında benim için pek iyi geçmemişti :) hatta 1 gün sonra gazetede soruların cevaplarını inceliyordum da matematikte baktığım ilk 5 sorudan 3'ünün yanlış olduğunu görmüştüm ve moralim çok bozulmuştu..

sonuç olarak Kadıköy Anadolu Lisesi'ni kazandım ve çok şaşırdım. demek istediğim hemen umutsuzluğa kapılmayın. sınav sizin için ne kadar kötü geçmiş gibi gözüksede hala bir sürpriz yaşayabilirsiniz..

Not: sınavını tamamen kontrol edenler için bu mesaj geçersizdir..
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar önce bende cektım o acıyı sıfır calısmayla gırıp anadoluya gırmek hos bır duyguydu :) umarım basarılı gecmıstır sınavlarınız[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
zormuş sanırım sorular falan ntv'de şöyle bir baktım önceki senelerdekilerden çok bi farklı çıkmış belki bu sene kat sayılarınız ve taban puanı artabilir..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 13 Haziran 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
Hehe hiç çalışmadan girmiştim vaktiyle.
Bayağıda iyi puan yapmıştım.

bu klişeden de nefret ederim..
HİÇ çalışmadan gerçekten ÇOK İYİ bir puan yapılması imkansızdır..
Ne demek HİÇ çalışmamak...?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Sosyal ağlarda paylaş

4 kırıkla geçmiştim Ortasonu.
Eğitim öğretim hayatım boyunca kitap aşmamıştım.
Dershaneye falan gitmemiştim.

Demek hiç çalışmamak.

St.Benoit'yı kazanmıştım bana göre iyi bir puandı.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...