Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

After LGS topiki..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
umarım moralı bozuk olan olmaz.

haftaya da bize bakalım :D[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
Kardeşime patlamış sınav.
Zaten Amerikan'a gidecekti de, morali bozuldu yani.

Bakalım 1 hafta sora napıcaz biz :)

Bu arada İzmir Fen i kazanan varsa, MSN ime falan gelsin de okulu anlatayım, bilerek gelsinler okula hehehe.[signature][hline][b]Penthesilea
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun lgs 'ye giren herkeşe.. umarım herkeş girdii yerde mutlu olr, dünya bundan sonra kardeşliğin, sevginin, dostluğun çoşup taştığı bir yer olur.. savaşlar bider bla bla bla.. (kafa iyi kusra bakmayın..)[signature][hline]My poor friend me...
Mesaj tarihi:
vay be...

hatırladımda hiç çalışmamıştım sınava =)

geçmiş olsun çocuklar..

ulan izmir fen adını duyunca kaçardık biz =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Bi de hem özel okullar sınavına hemde lgs ye giren arkadaşlardan hangisinin daha zor olduğu hakkında bir yorum yapıcak warmı?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun da o sınvdan çıkan eve mi gelir yaaa?[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 13 Haziran 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
Lgs bugündü evet nasıldı nasıl geçti??
Kimler geliyo çağrıbeye??

kim gelio çağrıbeye?? ;) daha dur ya o sınavdan çıkan kendini yeni doğmuş hisseder[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
lgs sorularına bakıom şu an tv'den, zor gözüküyo
ben öss'ye giricem öss'de sorulabilicek sorular
beş-on sene sonra orta3 sınavında integral fln sorcaklar heralde
Mesaj tarihi:
Öğretmen 30 dakka boyunca senin telefonun var çıkart dedi bende yok dedim hocayı az kalsın dövüyo gibi oluyodum ama g*tüm yemedei[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Mesaj tarihi:
Galatasaray lisesi hakkında merak ettikleriniz varsa yardımcı olurum. Ama kısaca söyleyeyim: Arkadaş ortamı falan filan sağlam olabilir ama dersler hiç ama hiç çekilmiyor.

edit: Pyro sağol farketmemişim alışkanlık olmuş :)[signature][hline]Fecondation under control of the King

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 13 Haziran 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hauhaua matematikte fuLL Çıkardım fende de baya yaptım Tvden gördüğüm kadarıyLa, inşallah haftayada matematikten full çıkarırım:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
Bakalım forumuzdan yeni Martılar çıkacak mı?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
çıkar elbette. ama patili memeli var mı ya? =P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
  • Yeni Oluştur...