Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Çok mu zekiler yoksa hedef kitleleri mi çok salak anlamadım :D http://www.wowgoons.com/ edit: oha adamlar sıralamada dünya 132. si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 40 dolar en yüksek üyelik. Maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 off o kadar üye cidden verio mudur para lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 herkes vermiyordur bence. 180 account var demiş adam. ev alınır lan o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ^_^ eski guildımda vardı adam şirket gibi bişiye para vermişti glory of ulduar10 ve starcaller aldı methoddan 2hafta sonra o aklıma geldi görürse hemen gider aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 vay be, bende prepaid'imi öderken fazla geliyo para. 40$ verip platinium member olanlar varmıdır ya acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 herkes sizin gibi fakir değil. 50$ verip guilde girmeyenler bile vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ko oynasınlar, orda ki platinium 32$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bu adamlar KO oynamıyormuş cocugun birine 200$ atıp git lan bana 4 saat KO oyna diye gönderip oynattırıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ben o kadar fakirim ki, o cocuk benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bu fake diyolar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Something Awful'un cocuklari bunlar. Griefer falan ama eglenmesini bilen insanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Yok artık lebron biz goldla satardık itemda eskiden bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Yalnız goon squad bi sürü oyunda guildi olan hatta eve'de super guc olan falan bi guild. şaşırmam bole bişi yaptılarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben sporeggarda oyuna devam ederken goon squad üyeleri sürekli chatten oyunun en iyi guildi biziz şeklinde reklamlar ve övgüler yapıyorlardı. ama bi dönem çok salak bi guilddi. şimdi ne oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 somethingawful.comdan beri burdalar iste niye sasirtici olsun ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Goon'lar baya yaygın ya. Genel tavırları herhangi bir mmorpg içindeki bütün playerlara oyunu zehir etmek gibi bir ülküleri var. EU serverlarında vardır herhalde 10 tane guildları farklı serverlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 para veren herkesi raide alıyorlarsa yürümez o iş wipefeste döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 somethingawfuldan hersey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Herifler çok kalabalıktır. Reel para ile item satan bir guild vardı TBC realminde ben oynarken. Aynı anda 1 BT, 1 Hyjal, 1 SSC & TK raidi çıkarırlardı. Hepsine 4-5 para ödeyen adam alırlardı. Hatta merakımdan Azzinoth drop olursa satarsanız geleyim, kaç para dediğimde adam ancak önümüzdeki reset'e alabiliriz seni, 5 limitimiz var demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 said: $50 $40 per month - PLATINUM Membership (Due to the current economic problems world wide we have lowered the price of PLATINUM Membership for a limited time!) pek de düşünceliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 sa forumlarına bile üye olmak için $10 istiyorlar yani, doğal olarak aynı şey guildleri için de geçerli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar