di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Selam, Kuzenin xbox'i alip eve gelmistim bi aralar bildiginiz uzre. Bugun de ps3'unu aldim geldim (hehe). Dogru duzgun oyun yok. Lakin benim de gidip 100-150 lira bir oyuna vermeye niyetim yok. PS3 store'dan alabilecegim, "su superdir oynamayan yasamasin" diyeceginiz tipte oyun var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "This service is not available in your country/region." Eben Sony eben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 usa uk hong kong felan açacaksın turkey açma sadece usa kart kabul eder bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 O usa muhabbetini kesfettim de usa kart icin yine eben abi. oyle sacma is mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sadece usa derken "sadece usa hesabi acarsan türkiyeden kredi kartı kullanabilirsin" demek istemiştim, karıştır biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Ha. Eheh okey sorun yok o zaman. Bir kac demo indiriyorum hosuma giderse alicam sanirim. 10-15 dolarlik oyunlar cunku. Lakin oneri istemekteyim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Fat Princess alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 echochrome'u oneririm, cok orjinal ve guzel bir oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 30-40 milyona 2. el oyunlar alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 kfg said: echochrome'u oneririm, cok orjinal ve guzel bir oyun... psp'de falan epeyce oynamistim onu. beni pek sarmadi. abi 2. el de olur pek tabi. sadece oneri istiyorum =) xbox'ta gear 1 ve 2'nin hastasi olmustum. prototype'i da pek sevdim. lakin tur biraz farkli da olabilir. artik size kalmis. onerin, ben de gidip teaser falan izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ya gittim GH ye sarki aldim US store dan ama ne US accoutna goruyor nede EU accountta (yukledi msarkiyi) sanirim oyun region2 diye patladim pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Keşke bizimde böyle kuzenimiz olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 haa evet, us psn'den aldıgında calısması icin oyunun da ntsc-u olması gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sirf GH icinmi boyle yoksa diger oyunlarda boylemi kafana ediyim o zaman EU psn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 tum oyunlarda boyle diye biliyorum, en azından littlebigplanet'ta da boyleydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 peeeeeeeeeeeeh illa prepaid karta dunyanin aprasini dokucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ahahahah... beter ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ps3 bağlamak için wireless modem aldım da, gelice takıp kurucam. ps3 store'u kullanmanın mümkünatı nedir şimdi? -us hesabı alırsak sadece Türkiye kartı kullanabiliriz. -us hesabı alırsak eldeki pal oyunları oynayamayız. -pal oyunları oynamak için uk hesabı gerekiyor. -uk hesabıyla Türkiye kartı kullanamıyoruz. nasıl hesap açıcaz ki peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 şu ps3lerin 120gblığı japonyada 26000 yene satılıodu ben nintendo dsimı 18000 yene almıştım orda resmen içim yandı, geri satabilseydim ps3 kapıp gelicektim. türkiyede ne kadar onuun fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ps3 120gb slim 850 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mortis said: şu ps3lerin 120gblığı japonyada 26000 yene satılıodu ben nintendo dsimı 18000 yene almıştım orda resmen içim yandı, geri satabilseydim ps3 kapıp gelicektim. türkiyede ne kadar onuun fiyatı 26000 431tl ye mi ne geliyor. baya fark varmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 lan ne ucuzmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 e anavatanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bone said: ps3 bağlamak için wireless modem aldım da, gelice takıp kurucam. ps3 store'u kullanmanın mümkünatı nedir şimdi? -us hesabı alırsak sadece Türkiye kartı kullanabiliriz. -us hesabı alırsak eldeki pal oyunları oynayamayız. -pal oyunları oynamak için uk hesabı gerekiyor. -uk hesabıyla Türkiye kartı kullanamıyoruz. nasıl hesap açıcaz ki peki? yok ole bisi oyun oynamak icin hesap filan istemiyorda 2 hesap yaptim ben ana hesabim trophy filan kastigim oyunlari oynadigim UK hesap, psn den bir halt alamiyorum ama her region oyunu oynatiyor birde US hesabi aldim psn den girip bisiler satin alip indirmenin bitmesini bile beklemeden logout olup UK ye geciyorum takir takir calisiyor region 1 yani US soul calibur aldim, US psn den addonlari satin alip kurdum UK hesabimda takir takiyr oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 US'i de UK'yı da Türkiye kartından mı aldın? Yoksa US'i Amerika kartından aldın da Türkiye kartıyla mı ödüyorsun? Bu arada iki hesaba sahip olup bir iş için birini, diğer iş için diğerini kullanmak zor olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar