Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evet ciddiyim gecenın bu saatinde o kadar daireden bizim eve geldiler,hemde 3 tane birden,odada pc basındayken birden kafamın üstünden hayvani bişeyler geçti,pır pır ses çıkarıyo noluoz lan dedım bi an telaşla odadan fırladım,biraz kendi hallerine biraktım 3 tanesi birden ışıgın etrafında döndüler bi 10-15 dakka,sonra ışıgı,kapıyı kapatiyim belki çıkarlar diye odaya giriyodum,lönkk diye üstüme geldiler nese ben odaya girdim bu sefer yarasalarda evin içinde biyerlerde şu an,şimdi gece gece action yaşamak istemiyorum evde, tüm ışıkları kapasam bunlar böyle deli gibi dolanırmı hala evin içinde,bide sabah olunca sızıyomu bunnar,ha bide gazteyle vursam ölürlermi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oha eve yarasa girmis nerde yasiyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 niye öldürüyosun lan al besle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evet bi de öldürme yazik beley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 transilvanya da yaşıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 http://techdivine.files.wordpress.com/2009/02/heath-ledger-joker-batman.png bunu koy önlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dağın başında yaşamıyoruz yav Ankara dikmendeyiz. Yalnız en üst kattayız belki yuvaları vardir falam diye düşündüm çatını oralarda biyerde.12 senedir bu apartmandayım ilk defa yarasa gördüm burda oda ilginç.Aslında tam da göremedim ama yarasadır herhalde bu satte öle deli gibi hızlı pır pır ucan,birde işin ilginci yarım saat once balkona cıktım,balkonun az önünde gördüm 1 tane yarasa dönüp duruyodu,acayipde tiksindiğim bir canlıdır kendisi,ne iğrenç bişeysin sen öle dedim sigara izmaritini üstüne atmaya çalıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Kuduz vardır onlarda dokunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Dark_Soul said: dağın başında yaşamıyoruz yav Ankara dikmendeyiz. http://img195.imageshack.us/img195/1683/24dollars.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ginaly said: Dark_Soul said: dağın başında yaşamıyoruz yav Ankara dikmendeyiz. http://img195.imageshack.us/img195/1683/24dollars.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Dark_Soul said: dağın başında yaşamıyoruz yav Ankara dikmendeyiz. Yalnız en üst kattayız belki yuvaları vardir falam diye düşündüm çatını oralarda biyerde.12 senedir bu apartmandayım ilk defa yarasa gördüm burda oda ilginç.Aslında tam da göremedim ama yarasadır herhalde bu satte öle deli gibi hızlı pır pır ucan,birde işin ilginci yarım saat once balkona cıktım,balkonun az önünde gördüm 1 tane yarasa dönüp duruyodu,acayipde tiksindiğim bir canlıdır kendisi,ne iğrenç bişeysin sen öle dedim sigara izmaritini üstüne atmaya çalıştım... ahahha etme bulma dünyası bi ısırısta 1 litre kan emiyolarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ankaradaysan tipi şuna benziyodur. dikkatli bak http://www.megahaber.net/wp-content/uploads/2009/03/melih-gokcek5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 resimdeki yarasa adeta bi kahvede oynanan tavlayı izleyen osman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bende benim odaya böcekler girdi ışıktan diye sinirleniyordum ahuaha adamın eve yarasa girmiş dfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fede said: ankaradaysan tipi şuna benziyodur. dikkatli bak http://www.megahaber.net/wp-content/uploads/2009/03/melih-gokcek5.jpg töbe de olm!ondan 2-3 tane olması demek bırak ankaranın, dünyanın kanının emilmesi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fede said: ankaradaysan tipi şuna benziyodur. dikkatli bak http://www.megahaber.net/wp-content/uploads/2009/03/melih-gokcek5.jpg AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 CusTodeM said: Bende benim odaya böcekler girdi ışıktan diye sinirleniyordum ahuaha adamın eve yarasa girmiş dfgdsfg ahahaha. hakkaten. konu acmıstım ben de odama at kadar böcek giriyor diye. silinebilir o konu...adamın odasına yarasa girmis lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi yarasa karanlığı sver, ne kadar ışık varsa aç. gerçi kör di mi bunlar, ışık farketmez sesle rahatsız et. önce death aç, olmazsa ismail yk üstüne ajdar aç. eğer hala çıkmamışlarsa, evi eşyalarla birlikte onlara bırak, başka yere taşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oha lan eve misafir gelse yarasalarla güzel bir mizansen sunulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gitti mi bu arada bu yarasalar yoksa beslemeye mi başladın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/11781481O.jpg hepsi iç göç yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yattım kalktım ,yarasa falam yok evde,evin heryerıne baktım bişey göremedım,pusuya yattılar galiba,yada düşük bir ihtimal mutfakdaki cam açıktı ordan çıktılar, camın önünde perde var,yaklaşık 10 cm lik açık vardı,ordan geçebildilerse hll olsun derim zaten bidaha beklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sen gene dikkatli ol kendine dikkat et olurmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bence kuytuda uyuyordur onlar hava kararınca eciviriyeek diye çıkıvericekler hep birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar