Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evi yarasalar bastı !!!!

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

evet ciddiyim gecenın bu saatinde o kadar daireden bizim eve geldiler,hemde 3 tane birden,odada pc basındayken birden kafamın üstünden hayvani bişeyler geçti,pır pır ses çıkarıyo noluoz lan dedım bi an telaşla odadan fırladım,biraz kendi hallerine biraktım 3 tanesi birden ışıgın etrafında döndüler bi 10-15 dakka,sonra ışıgı,kapıyı kapatiyim belki çıkarlar diye odaya giriyodum,lönkk diye üstüme geldiler nese ben odaya girdim bu sefer yarasalarda evin içinde biyerlerde şu an,şimdi gece gece action yaşamak istemiyorum evde,

tüm ışıkları kapasam bunlar böyle deli gibi dolanırmı hala evin içinde,bide sabah olunca sızıyomu bunnar,ha bide gazteyle vursam ölürlermi :)
Sosyal ağlarda paylaş

dağın başında yaşamıyoruz yav Ankara dikmendeyiz.
Yalnız en üst kattayız belki yuvaları vardir falam diye düşündüm çatını oralarda biyerde.12 senedir
bu apartmandayım ilk defa yarasa gördüm burda oda ilginç.Aslında tam da göremedim ama yarasadır herhalde bu satte öle deli gibi hızlı pır pır ucan,birde işin ilginci yarım saat once balkona cıktım,balkonun az önünde gördüm 1 tane yarasa dönüp duruyodu,acayipde tiksindiğim bir canlıdır kendisi,ne iğrenç bişeysin sen öle dedim sigara izmaritini üstüne atmaya çalıştım...
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

dağın başında yaşamıyoruz yav Ankara dikmendeyiz.
Yalnız en üst kattayız belki yuvaları vardir falam diye düşündüm çatını oralarda biyerde.12 senedir
bu apartmandayım ilk defa yarasa gördüm burda oda ilginç.Aslında tam da göremedim ama yarasadır herhalde bu satte öle deli gibi hızlı pır pır ucan,birde işin ilginci yarım saat once balkona cıktım,balkonun az önünde gördüm 1 tane yarasa dönüp duruyodu,acayipde tiksindiğim bir canlıdır kendisi,ne iğrenç bişeysin sen öle dedim sigara izmaritini üstüne atmaya çalıştım...

ahahha
etme bulma dünyası
bi ısırısta 1 litre kan emiyolarmıs

Sosyal ağlarda paylaş

yattım kalktım ,yarasa falam yok evde,evin heryerıne baktım bişey göremedım,pusuya yattılar galiba,yada düşük bir ihtimal mutfakdaki cam açıktı ordan çıktılar, camın önünde perde var,yaklaşık 10 cm lik açık vardı,ordan geçebildilerse hll olsun derim zaten bidaha beklerim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...