Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Gökhan Zan sakatlandı, hadi bakalım... Derbiye de çıkamaz off
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ben olsam stoper almazdım gökhanın yerine , gerek yok o kadar defans adamına. al mustafa sarpı
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Rewendor said: Gökhan Zan sakatlandı, hadi bakalım... Derbiye de çıkamaz off ben olsam üzülmezdim :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 tunch said: "Tatar Ramazan" said: Mis gibi savaşçı ve top tutacak Semih varken, bit kadar Sercan'ı bu yarmaların arasına saldı Terim. Yavrum Servet bari ileri çıkıp iki omuzla dağıtsa şunların defansı:) salşlarken biraz destekli sallayın.. semih cezalı kardeşim KALECİLER: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Standard Liege), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü) SAVUNMA OYUNCULARI: Gökhan Gönül, Önder Turacı (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), İbrahim Kaş, İsmail Köybaşı (Beşiktaş) ORTA SAHA OYUNCULARI: Hamit Altıntop (Bayern München), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Mustafa Sarp, Arda Turan (Galatasaray), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Stoke City) HÜCUM OYUNCULARI: Nihat Kahveci (Beşiktaş), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Mevlüt Erdinç (Paris Saint-Germain) -- Cezalıysa ne demeye bu adam kadroya çağırıldı??
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BabacumMostors said: maçı hissdiyorum evet ilk yarı atamayacağız tamam maçı vhissedemiyırum.. ama öncesinde golü bildiğiem göre ikinci yarı gola ataömayıp berabere bitireceğiz (buradan deneyelim)
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 çarşamba günü bosna ile oynıycaz , o maçta cezası kalmıyor
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bu maç bitiyo cezası bosna maçında kullanılır diye
Jandor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 2 gün sonraki maç için çağırılmış olmasın tatar?
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 goooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 genç yetenek golünü attı tebrix..
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 afferim lan sercan, kapak ettin şöyle. arda da sağolsun. hll te@m
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "Tatar Ramazan" said: tunch said: "Tatar Ramazan" said: Mis gibi savaşçı ve top tutacak Semih varken, bit kadar Sercan'ı bu yarmaların arasına saldı Terim. Yavrum Servet bari ileri çıkıp iki omuzla dağıtsa şunların defansı:) salşlarken biraz destekli sallayın.. semih cezalı kardeşim KALECİLER: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Standard Liege), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü) SAVUNMA OYUNCULARI: Gökhan Gönül, Önder Turacı (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), İbrahim Kaş, İsmail Köybaşı (Beşiktaş) ORTA SAHA OYUNCULARI: Hamit Altıntop (Bayern München), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Mustafa Sarp, Arda Turan (Galatasaray), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Stoke City) HÜCUM OYUNCULARI: Nihat Kahveci (Beşiktaş), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Mevlüt Erdinç (Paris Saint-Germain) -- Cezalıysa ne demeye bu adam kadroya çağırıldı?? ADAM 1 MAÇ SARI KART CEZALISI. BOSNA MAÇINDA OYNAYACAK. NEDİR ANLAMADIĞIN?
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 2-1 güzel oldu da Arda çok bencil yahu, tamam en teknik adamsın şu anda ünlüsün baya falan da, biraz daha paslı oyna yahu
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ramazan ramazana yaramamış :D fail üstüne fail askudhaksuhd
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Az çok mesajlarımı okuyanalr bilir ne kadar sabri düşmanı olduğumu, ama keşke kazım yerine kanatta sabri oynasa... o derece arattı yani
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 kazım gökhanı da zor durumda bırakıyor bazen. biri oynamalı ama sabri diyemem be rew =)
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Valla ilk tercihim olmasa da Sabriye bile razıyım ben Kazım yerine, ya da al göbeğe Ayhanı falan birini, çek Hamiti sağa en güzeli
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ortaya birini alıp , hamiti çekebiliriz sağa
Öne çıkan mesajlar