Frantic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Rikkie said: emre aşık yine karşısındaki adamın formasından çekerek indiriyor, herifi tutuyor bırakmıyor falan. gökhan cam direk tekme asddfgfg :D çoban zan dünkü maçta bir pozisyonda hem delaylı davrandı hemde o yüzden sakatlandı o pozisyonda,neyse artık gs düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 emre aşık'ın fiziği zan'ı katlar bence. camdan adam sadece görüntü, gören ayı yavrusu sanar ama iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Servet'ten daha hayvan görmedim, adam Drogba'nın kramponunu parçaladı bildiğin yırttı deldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 servete laf yok zaten, insan yer o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 holosko hafif omuz darbesiyle yıkmıştı bu serveti fazla şişirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Koşarken dengesiz bi anında yakalanmıştır. Yoksa pogo yapsınlar bakalım holosko mu ayakta kalıyor servet mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 emre aşık iyi adam. şu defansta her türlü iş yapar. zaten bosna maçında yakarsa bizi bu defans yakar, yoksa çok rahat 5'lememiz lazım boşnakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 DoubleW said: holosko hafif omuz darbesiyle yıkmıştı bu serveti fazla şişirmeyin serveti fazla şişirmeyin? oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 servet ortalamanın biraz üstü bir adam fizik güç olarak. bir uche ve uche'nin ayaklarını yerden kesip 5-6 metre sırtında taşıyan bir van gobbel gördü bu lig. haha bak şimdi aklıma geldi, hatta stumpf vardı. hangi maç hangi sene hatırlamıyorum ama adamı bi ensesinden bi sırtından tutup takla attırıp yere vurduydu. bu tip adamlar hayvandır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 E bu adamların hayvan olması Servetin olmaması anlamına gelmiyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bi de högh vardı asdf Ben bu adamı bi maçta kaleye giden topu kaleci gibi elle kesip penaltı yaptırıp oyundan atılırken hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Rewendor said: E bu adamların hayvan olması Servetin olmaması anlamına gelmiyo ki? dostum inan bana; bu adamların yanında servet, elindeki lolipopla çocuk bahçesinde gezintiye çıkmış ufak bir kız çocuğu kadar narin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Faul yaparken yapmamış gözüken çok defans oyuncusu vardır, Servet faul yapmamışken bile yapmış gözüken tek defans dünyada, hakkını çok yemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 van gobbel iyiydi ya,adama çarpan yere düşerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 VAY ARKADAŞ, SIMAO'YA BAK HELE SERVET'E ATAR YAPIYOR. SEN KİM KÖPEKSİN LAN SIMAO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 servet sert filan değil hakakten sadece sivaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 servet ığdırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar