Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 2010'a gidebilmek için kazanmanın şart olduğu bir maç, Kayseri'de oynanacak. Milli takım 11'imiz açıklandı Tuncay Sercan Arda Hamit Emre Kazım Hakan Servet G.Zan G.Gönül Volkan Hafif sakatlığı bulunan Hamit'in durumunun kötüye gitmesi durumunda Ceygun alacak yerini. Sakat olan Aurelio ve Nihat kadroda yoklar. Öte yandan Estonya'lı oyuncular da ilginç açıklamalar yaptılar: said: Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Estonya Milli Takımı’nın tecrübeli oyuncularından Raio Piiroja, “Hem Bosna hem Türkiye ile maçlarımız var. Bosna’ya çelme takıp, Türkiye’ye yardımcı olacağız” dedi. Estonya Milli Takımı’nın futbolcularından Raio Piiroja, Milli Takımımız’a yardımcı olacaklarını söyledi. Hem Bosna, hem Türkiye ile oynayacaklarını hatırlatan tecrübeli oyuncu, “Bosna’ya çelme takıp, Türkiye’ye yardımcı olacağız” diyerek ilginç bir söylemde bulundu. Estonya Milli Takım Teknik Direktörü Tarmo Rüütli, “Türkiye bizden daha güçlü bir takım. Ancak, futbolda düzgün çalışırsanız, işinizi iyi yaparsanız sonuç güzel olur” diye konuştu. Rüütli, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve tam kadro olarak Kayseri’ye geldiklerini belirtti. Kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmada 1 puan aldıklarını hatırlatan Rüütli, “Kendi evimizde oynadığımız maçta iyi bir oyun sergilemiştik. Bunu yapmak yine mümkün. Türk Milli Takımı çok ciddi ve zorlu bir rakip. İlginç bir karşılaşma olacak. Dünya Kupası finalleri için şansımızı kaybettik, ama bundan sonrası için takımımızı hazırlayacağız. Bu durum halen gruptan çıkma şansı bulunan Türkiye için baskı unsuru oluşturacak. Türkiye’nin durumu epey zorlaştı, ama grupta her şey mümkün. Bu anlamda Türkiye’nin önünde engel olduğumuz için üzgünüz” diye konuştu. Kayseri’yi gezdiler Estonya kafilesi, Kayseri’deki tarihi eserleri gezdi. Estonyalılar dün sabah Cumhuriyet Meydanı’ndaki Mimar Sinan Parkı’nda yürüyüş yaptı. Parkın içindeki Selçuklu eseri Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi’ni ilgiyle izleyen Estonyalılar, Mimar Sinan’ın heykeli önünde fotoğraf da çektirdiler. Neşeli tavırlarıyla dikkati çeken futbolcular, “Türkiye“ diye de bağırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 semih yedekten girip atar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Şöyle takımlara bi fark atamadık pu bize ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 1-2 Estonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BJK 3 büyüklerden biri olup, armamızda biz Türk bayrağı taşıyoruz diye herkesden daha Türk olduğunu savunuyor kendi çapında ama Milli Takım'a bir oyuncu çıkartamıyor. Peh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 semih cezalı olduğu maçta da sonradan girip gol atarsa hakikaten helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 valequenta said: BJK 3 büyüklerden biri olup, armamızda biz Türk bayrağı taşıyoruz diye herkesden daha Türk olduğunu savunuyor kendi çapında ama Milli Takım'a bir oyuncu çıkartamıyor. Peh.... Seni Pzero'ya havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 rüyamda gördüm zorlanmadan 2-1 alıyoruz maçı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 zorlanmadan 2-1 kazanılan maç nasıl oluyo ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 2-0 önde olursun,son dakika 1 tane yersin.Santrayla maçbiter.Zorlanmadan kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ayhan mehmet topal nerde bu adamlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Topal daha yeni yeni dönmeye başladı oyuna, Ayhan da bu dönem biraz fazla açık veriyor. Mustafa Sarp düşünülebilirdi Aurelio yokken ön liberoya ama rakip güçsüz diye ön liberosuz hücumdan kurdu orta sahayı galiba Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 estonya 9 kişi kapanıcak , stopere bile gerek yok o maçta. defansı mustafa sarp - mehmet topaldan kurabilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Hehe, hangi maçtı Norveç miydi şu 1-0 gerideyken 0-2-8 falan gibi bi taktiğe bürünüp habire forvet doldurduğumuz kadroya, sonra 1-1 bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 4-1 aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 libero varmış bu arada emreyi öyle oynatıcak . ok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Orta sahamız taş gibi bu maçta, Emre ile Hamit sakatlık falan olmassa bence yıldızlaşacaklar. Ayrıca ileriki maçlarda Kazım'ın yerine Özer hazırlanır da oraya yerleşirse, Arda ile çift taraflı samba yaparlar, ama Terim zencisever kişiliğini bırakır da evlatlığı Kazım'dan vazgeçer mi bilemeyiz. Sercan-Semih arasında normalde Semih tercih edilmeli, ama maç eksiği, üstüne yapışan yedek yaftası ve buna da pek sesini çıkarmaması yüzünden kenarda oturacak görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Özer hele bi kendi takımında oynasın da, sonra oynar milli takımda. 1 senedir sakattı, oynamadan yattı düzeldiğinden beri de FB'de gözükmüyo daha ortada, ne var ne yok eski özerden ne kaldı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 kazım akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ben şahsen kadroyu beğendim,ilk gölü erken bulabilirsek rahat farka gidebilecek bir takım,Sercan'dan iyi şeyler bekliyorum... Not:Bu arada Keita'da golünü çakmış I.Coast da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Sotto said: Ben şahsen kadroyu beğendim,ilk gölü erken bulabilirsek rahat farka gidebilecek bir takım,Sercan'dan iyi şeyler bekliyorum... Not:Bu arada Keita'da golünü çakmış I.Coast da... türkiye-rahat, anlamca çelişen sözcüklerin bi arada bulunmasından dolayı anlatım bozukluğu yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bantlı formayı yine mi bırakmışlar yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Valla kadro bence genç dinamik iyi top yapabilen orta sahadan kurulu,hücum hattı hızlı yetenekli ve delici,durarak yavaş oynayan bir oyuncu profili yok,dikine oynayan bir profil var..O yüzden ben rahat alırız diyorum,Fatih Terim'in de motivasyonuna güvenerekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 iyi başladık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dedim gol yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar