BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 walla arama bozuk urasamicam aramaya. su anda 2 sezon 5 er daka felan sezonlar. ana roldeki kizil hatun ki senarist kendisi seker bi hatun. muzik videolari felanda var, http://www.youtube.com/watch?v=grCTXGW3sxQ&feature=PlayList&p=sUoi5Pu-0R0 ilk video bu burdan linke direk giderseniz seri halinde izleyebilirsiniz hatta suda muzik videolari http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Fwatchtheguild&feature=player_profilepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 off bone of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ne war be sukru wardi mi diceksiniz warsa war lan aaaaa izlemeyin o zaman aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kiz le$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sarki hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sen brad pittsin sanki tobe tobe hane sukru dese anlarim tom kruz gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 tanimadan konusma arkadasim hayatima giren bayanlarin standardina gore kotu yani sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Anelor said: tanimadan konusma arkadasim hayatima giren bayanlarin standardina gore kotu yani sorry intenetten vdeosunu izledigin kizlar hayatina girmis sayilmaz ulan sunu gelip baska biri demeliydi ben diyince kavga ediyomusum gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Anelor said: kiz le$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu xbox live da çıktıydı, çok komedi. oturduk izledik ingiliz arkadaşla. keşke daha olsada izlesek, hele zabunun kendini eternet kablosuyla asmaya kalktıgı sahnede kopmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 güzel dizi. felica day de saygı duyduğumuz bi bacımızdır. geçen yılın blizzcon una mı ne katılmışlardı. 3. sezonu yakında çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu arada müzik vidyolarını ilk kez izledim baya komikmiş. valla bu dizi bana osideki uo guildimi ve içinde dönen pseudo dramaları hatırlatıyor, aynı ortamlar vardı resmen, o yüzden çok yahşi gene olsa gene o geyiği yaşarım. ahh ahh güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 walla cok kisa olmasi disinda supermis ya yane sansa denk geldim ikinci sezon biraz daha az gamer muhabbetinde ama yane friends felan tadinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dr. Horrible'daki kız. Sevenler onu da izlesin hem NPH var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 3. sezonu msn videodan yayınlamaya başladılar. Çerez niyetine izlenebilecek güzel bir bence. 2. sezon finali fena yardı hatta xD Zaten süreside kısa azcık online oyun tecrübesi olan herkes eğlenir diyorum :) edit: Ek olarak bütün oyuncular falan zaten oyun dünyasına bağlı kişiler. Comic conlara falanda katılıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o kostümün içinde bana çok güzel göründü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bone hadiseyi çok geriden takip ediyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 4. sezon başlamış. Hepsini yeni izledim. Filmlerde D&D referansları nasıl zar atmadan, şapkalı büyücüden ibaretse bunun da MMORPG referansları o kadar. Gamerlar için çok zayıf. Kendi içinde de tutarlı değil. İlk sezon çoook kötü. 2'nin ortalarında izlenir kıvama geliyor. 3 gayet iyi. Bladezz s1'de mükemmel. Tam bir MMORPG stereotype. Sonrasında şamar oğlanı oluyor. Resmen en iyi karakteri harcamışlar. Zaboo da tam tersi. s1'de ölümüne bayıyor, 3'de mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar