Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion 1.5 Patch Notları *Open Beta*

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evladım seviye seviye diyorsun, fakat sen beni tanoormusun a kuzum? yada sana ben orhan kemalden bir alıntı yapayım, adında bu saatten sonra murtaza olsun senin bundan sonra, killerlord filan çok ezik.

"Almışım amirlerimden terbiye, görmüşüm kurs. Görseydin kurs, alsaydın sıkı terbiye büyüklerinden konuşmazdın böyle cahil sözler."
Mesaj tarihi:
Buyse said:

ne acayip bir forum olmuş burası racon kesen kesene her başlıkta. kurtlar vadisi aion olmuş direk.

ahah hakkaten her topic ayrı drama =D..

KillerLord said:

al buyur burdan yak daha önce yayınlandı kardeşim :) azcık forumu okuyalım veya takip edelim etmiyorsk konu açmadan önce biraz titizlik ile araştıralım..

aion modları belli olsunda bu davranışlar nasıl olsa kesilir :D
şimdi birşey yazıcaktımda haldun'u karıştırmiyim bana sinirli zaten :D

sen mod olursan ayvayı yedi aioncular demek ki.. bir topicte herhangi bir şey ucundan bahsedildiyse kesinlikle yeni konu açtırmaz, her şeyi 3-4 topicte tartıştırırsın artık =)..

wow, warhammer forumlarına bakarsan genelde önemli patchlerle ilgili topic açıldığını görürsün.. yanlış bir şey yapmamış arkadaş..
Mesaj tarihi:
arkadaş yanlış yapmış.bu önemli update bölüm açılmadan çok önce duyurulmuştu.ha şimdi 1.06 olur ozaman başlık açarsın.fakat daha önce duyurulmuş bir şeyi, yeni bir şey açıklıyormuş gibi yazmak ne kadar doğrudur?
Mesaj tarihi:
Mevcut bilgilendirme EU/NA directorü tarafından güzel bir dille detaylı olarak yapıldığından dolayı ekledim. Bu update forumda yapılmadı. Lütfen halen anlamsızca karalamak amaçlı bu update yapildi vs. gibi birşeyi tekrarlamayın.
Mesaj tarihi:
bu konu gereksiz uzamis, konunun asil amaci sadece 1.5 icin olan patch notlarinin linkiydi ve bu link ilk mesajda var zaten, bu nedenle konuyu kitlitliyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...