Ninca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Arkadaslar sirketimiz icin cok hizli bir sekilde web sayfasi hazirlamam gerekiyor.O yuzden web 2.0 template ariyorum menuleri, icerigi access db den guncellenebilsin istiyorum mumkunse yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kimin sattigini bilmeden ne verip ne vermediklerini soylemek kolay olmaz. eger basit birseyse yapilacak parasiyla yaptirmayi vs dusunebilirsin. getacoder.com ya da getafreelancer.com gibi siteler yardimci olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Siteyi bizim hazirlamamiz gerekiyor ben sadece 50$ lik sitelerden biraz daha iyi dinamik birsey ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 O zaman kendin yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bildigi templateler olan varsa muhakkak paylasacaktir ama alternatif olarak senin buldugun birseyler varsa linkini koyabilirsin, biz de yorumda bulunabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesela http://websitetemplates.homepage-designer.info/templates/dynamic-swish/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 web 2.0 template'i ne demek oluyo ki? joomla, phpnuke gibi cms'lerin ya da wiki, sozluk, blog tarzı sitelerin kendine ait template'leri olur. web 2.0 bir teknolojidir, yazılım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 joomla diye arat. joomla templates diye de arat. kur gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Torrent için çok mu geç oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 2.0 template değil diye denmiş ama ben de söylemeden geçemedim. tasarımla falan alakası yok yani, sitenin işleyiş şekli, amacı vs. ile ilgili.. 2.0da genel olarak kullanılan bazı görseller, tasarım şekilleri vb. var tabi, onları kastettin büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr. Manhattan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Şirketin internet sürümünü kontrol etmen lazım yalnız, ipconfig ile görebilirsin. 2.0 değilse çoğu protokolle uyumsuzluk yaşanıyor, bence site tasarlamadan önce siteyle görüşmen faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 toggie said: web 2.0 template'i ne demek oluyo ki? joomla, phpnuke gibi cms'lerin ya da wiki, sozluk, blog tarzı sitelerin kendine ait template'leri olur. web 2.0 bir teknolojidir, yazılım değil.yazilim demedim, arkadaslar 100-200$ verip duzgun birsey alamazmiyim?Dinamik olmasi cok onemli hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 alırsın. 100-200$ cok fazla daha ucuza alırsın. dinamik derken neden bahsettigini bilmiyorum. ama web sitesi tasarımında altın kurallar vardır. bunların en onemlisi de erisebilirlik. bi cok seyi kapsar, alan adından tut icerigin kategorilendirilmesine kadar. zaten parayla alacagım templateler buna uygun duzenlenmistir %90. sirketin hangi alanda calıstıgı da onemli ayrıca, eger cms uygunsa joomla yukle, binlerce teması var google'da ararsan bulursun, bedavalar da var, paralı profesyonel olanlar da. joomla uymaz dersen yine girersin google'a professional web templates yazarsın, istemedigin kadar dinamik web sitesi bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dinamikten kastim kend db si olmasi atiyorum yeni bir referans geldi hic bilmeyen birisi bile db acip ordan ekliyebilmeli dorukta host ediyoruz suan cakma bir sitemiz var access den aliyor butun verileri asp baya eski bir yapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 joomla'nın var kendi db'si, ama hic bilinmeyen biri kendine nasıl db yaratır bilmiyorum acıkcası. site yoneticisi girer pleskten yeni db yaratır sonra kullanıcak olan kisiye bilgilerini gonderir. database yonetimi konusunda cok bilgili değilim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar