Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torchlight

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne eventi abi, quest bile yok oyunda. intro icin bile cinematic koymamıslar mesela. ama 500mb oldugunu da unutmayın tabi bunları dusunurken. boyundan buyuk isler becermis yine kabul etmek lazım.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

ya 500 mb olmasını boşverinde madem bu kadar sıkıcı ve sade ise bu oyun hakkında nasıl 13 sayfa yazı yazıldı ben onu anlamadım :)
çünkü çok acayip bir şekilde ilk başlarken çok güzel geliyor :)
ilk 15 katta sorun yok, sonra sıkılmalar başlıyo,25-30 arası baya zorluyo, kalanı işkence zaten bitirene kadar
Mesaj tarihi:
hikaye olmadıgı icin sıkıcı. bence mekan tasarımları fena değil. her portala geldigimizde farklı bir temada oynuyoruz. ama geleni kes, gideni kes. baska bi olayı yok oyunun.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ben oynayayım dedim de 15dk sonra falan sıkıldım sildim oyunu ya, fazla çakma olmuş

böyle demişim ama geçen steamden 5dolara aldım oyunu 2 gündür durmadan oynuyorum asd

ha bir de unutmadan, matt uelmen adamımsın baba ya (tu)
Mesaj tarihi:
ben ilk 50 katmı 55 katmı ne bitirdi o robotun verdii quest linedaki. arada da orta yerde meydanda portal açan amcanın questlerini yaptım. şimdi mezarlıktaki 2 denyonun zindanına başladım. orda da 10 floordayım sanırım.

marksman gidiyorum. fena eğlenceli. zwvk alıyorum resmen. alchermist ilk açmıştım. büyüler pek bi yalan ve yavan geldi, sildim. silahçı güzel :D
Mesaj tarihi:

ya ben bişey yaptım :(
bu graveyardda 15. kattamı ne öldüm. sordu işte naapcan. ben de her katta mutlaka bi gate açardım. dedim townda resurect et. bi çıktım gate yok.

nası geri döncem :(

bonus:

Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

ya ben bişey yaptım :(
bu graveyardda 15. kattamı ne öldüm. sordu işte naapcan. ben de her katta mutlaka bi gate açardım. dedim townda resurect et. bi çıktım gate yok.

[u]nası geri döncem[/u] :(

bonus:

olm bi söleyin nan :(
Mesaj tarihi:
oha şaka :O :O :O
ama ama ama....
koşulmazki :S ... bi kata girişinden girince resetliyo ve map gidiyo. o kata sonundan geri dönersen ancak kat eski haliyle kalıyo ve harita açık oluyo. oha.. bütün katlar yaratık kaynıyo. 5 lvl daha kasaım koşmaya kalksam uf. yokmu çaresi. ? :( hiç mi yok??
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İlk oynadığımda baymıştı diablo yüklemiştim yeniden. Şimdi tatilde sıkıntıdan yükledim oynamaya başladım aşırı sardı. Güzel oyunmuş. Hiç hissettirmiyo 500mblık olduğunu =)

Yalnız companion olursa yanımda takılıyolar mal gibi duvarlara geri dönüp toplamam gerekiyo :(
  • Yeni Oluştur...