Apis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hardda oyna bu arada. Yoksa birşey anlaşılmıyor oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 war-mage hesabıdır belki :P hatta ben bi oyunda warrior-mage diye bi sınıf gormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Dark_Soul said: rogue baydı be lvl 14 oldum oynaması cok sıkıcı :(,bi de mage deniyim oyun sıkıcı çünkü, in-in-in-in-in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet ya. keşke biraz daha event filan koysalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ne eventi abi, quest bile yok oyunda. intro icin bile cinematic koymamıslar mesela. ama 500mb oldugunu da unutmayın tabi bunları dusunurken. boyundan buyuk isler becermis yine kabul etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oyunda, attack sesleri gelmiyor bende anlamadım gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bende baydım sildim oyunu dasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya 500 mb olmasını boşverinde madem bu kadar sıkıcı ve sade ise bu oyun hakkında nasıl 13 sayfa yazı yazıldı ben onu anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 adı yamuk bi kere.. fleshlight gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Masticore said: ya 500 mb olmasını boşverinde madem bu kadar sıkıcı ve sade ise bu oyun hakkında nasıl 13 sayfa yazı yazıldı ben onu anlamadım :)çünkü çok acayip bir şekilde ilk başlarken çok güzel geliyor :) ilk 15 katta sorun yok, sonra sıkılmalar başlıyo,25-30 arası baya zorluyo, kalanı işkence zaten bitirene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hikaye olmadıgı icin sıkıcı. bence mekan tasarımları fena değil. her portala geldigimizde farklı bir temada oynuyoruz. ama geleni kes, gideni kes. baska bi olayı yok oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ben oynayayım dedim de 15dk sonra falan sıkıldım sildim oyunu ya, fazla çakma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Abi zaten 15 kattan snra sıkılmak normal ki. Mouse'a tıklayıp adam kesmekten başka bişey yaptığın yok o kadar dayanmak bile iyi. Yeni item ne çıkar acaba diye düşünmek oynatır sadece bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Silphatos said: ben oynayayım dedim de 15dk sonra falan sıkıldım sildim oyunu ya, fazla çakma olmuş böyle demişim ama geçen steamden 5dolara aldım oyunu 2 gündür durmadan oynuyorum asd ha bir de unutmadan, matt uelmen adamımsın baba ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bi geliştirme falan var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 şu ilk dancında kestim son boss u, crypt a girdim baktım moblar ölmüyo sıkıldım kapadım, bide skiller hiç eğlenceli değil mage de, sadece ember ray sıka sıka ilerliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 daha önce çok az oynadığım için gelişme oldu mu bilmiyorum ama achievement ve steam cloud (save'in ve ayarların her pc'den ulaşılması olayı) eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben ilk 50 katmı 55 katmı ne bitirdi o robotun verdii quest linedaki. arada da orta yerde meydanda portal açan amcanın questlerini yaptım. şimdi mezarlıktaki 2 denyonun zindanına başladım. orda da 10 floordayım sanırım. marksman gidiyorum. fena eğlenceli. zwvk alıyorum resmen. alchermist ilk açmıştım. büyüler pek bi yalan ve yavan geldi, sildim. silahçı güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya ben bişey yaptım :( bu graveyardda 15. kattamı ne öldüm. sordu işte naapcan. ben de her katta mutlaka bi gate açardım. dedim townda resurect et. bi çıktım gate yok. nası geri döncem :( bonus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dragonmax said: ya ben bişey yaptım :( bu graveyardda 15. kattamı ne öldüm. sordu işte naapcan. ben de her katta mutlaka bi gate açardım. dedim townda resurect et. bi çıktım gate yok.[u]nası geri döncem[/u] :( bonus: olm bi söleyin nan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 graveyard kısmında waypoint gibi bişi yoktu sanıyorum ki. o yüzden baştan koşman gerekiyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oha şaka :O :O :O ama ama ama.... koşulmazki :S ... bi kata girişinden girince resetliyo ve map gidiyo. o kata sonundan geri dönersen ancak kat eski haliyle kalıyo ve harita açık oluyo. oha.. bütün katlar yaratık kaynıyo. 5 lvl daha kasaım koşmaya kalksam uf. yokmu çaresi. ? :( hiç mi yok?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 oyun cok zevkli ya kendini tekrar etmse birde mükemmel olcakmıs 500mblik oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 İlk oynadığımda baymıştı diablo yüklemiştim yeniden. Şimdi tatilde sıkıntıdan yükledim oynamaya başladım aşırı sardı. Güzel oyunmuş. Hiç hissettirmiyo 500mblık olduğunu =) Yalnız companion olursa yanımda takılıyolar mal gibi duvarlara geri dönüp toplamam gerekiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben 350 mblik editörünü indirdim. kendine yeni clas yapmak falan çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar