Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sağ tuşta cleave attack tarzı bi skill geliyo default olarak. ona hiç verdin mi? kullanıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 O 3 idi, açıkçası onun yerine Titan Stomp vs. kullanıyordum ama biraz bunla gideyim, şimdilik iş görüyor. Sağolasın. Genede gönül ister Unique item... Normal zorlukta item yağarken Hardda chest açıyorsun çıkan sadece bir healing Poiton, Champion kesiyorsun çıkan bir-iki yeşil bazende (lütfederse) bir rare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi tam oyunun diablo icin nabız yoklaması oldugu fikrine katılacaktım ki zaten soylenmis diblo ekibinden birilerinin yaptıgı. müzigine kadar aynı yani. town müziği bildigin tristram'ın farklı versiyonu :) karakter tasarımları tabi ki farklı olacak diablo'da ancak esas ayırı nokta sürükleyici hikayesi, her act'te farklı bir mekan, farklı şehirler ve bu mekanların inanılmaz atmosferi tabi ki. yarattığı heyecan acısından diablo'nun yanına yaklasamaz ama acıkcası 500mb'lık bir oyundan da bu kadarını beklemiyordum. baya iyi oldu d3 beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 solidhammer said: ya oyunun hakkını yemiyim fln dedimde çok sığ ve minimum özgürlük sağlıyo yakın zmnda yeniden kurup diablo2 yada titan quest oynamadıysanız güzel bi hackandslash da çıkmadığı için çekici geldi heralde millete titan quest yükleyip oynayın derim.cok guzel dedin bunu. katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Şimdi son boss'u da kestik. Oyun bitmedi? Şimdi ne olacak? Yapacak birşeyde bulamıyorum. Bir hatun çıktı kasabada emeklilikten fln bahsediyor, emekli olmak ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 1 item'ı yenı karakterıne tasıyomussun, su anki karakterinde kalkıyormuşç öle bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 O vakit çok ama çok saçma, çünkü zaten ortak sandığıa koyulan BÜTÜN itemlar yeni karaktere taşınabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 o yeni itemde adın yazıyor diablo2 deki act 5 questlerinden birinin rewardı gibi. Holy's Imba Breastplate mesela. Aslında end game sırasında yapabileceğin birşey olmadığı için mantıklı geliyor. ben emekli olup yeni karaktere başlamıştım mesela, zaten oyun bittikten sonra karakterini kullanabileceğin her hangi bir aktivite yok. oyunun ömrü 3 gün falan o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kacıncı katta bitiyor oyun? sıkıldım da biraz, daha cok varsa silicem. 35 miş buldum. bitiriyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 duel pistol keyifli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 katlar in in bitmiyor, ve questlerin çoğuda benzer yerlerde geçiyor, dejavu oluyor insan. ulan ben gelmedim mi daha önce buraya diye. ama grafikler çok hoş. wow'a mı başlasak diyodum, az biraz insanı oyaliyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 öf öle böle baymadım. 30. kattayım bitsin diye oynuyorum sırf. demin ilk kez öldüm mesela işler değişti. ölünce oyuna renk geldi faln o derece. hardda başlayın ancak öle zevk alırsınız falan yazıyodu. very hardda başlamadığıma pişman oldum. çok nadir 1-2 potion içiyorum o kadar. ha nasıl öldüm şöle ki dedim aoe ile indireyim 30 mob taktım peşime o sırada yatmışım dfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi bu oyunu kurdum geçen gün, madeni pklar bastı bab kessene plz dediler, dedim eyvallah gittik başladık kesmeye, arkadaş kes kes bitmedi, magma tabakasına kadar indik hala bitmedi, sonra sıkılıp çıktıydım meğer tüm olayı da o katlarmış oyunun, üzücü sdf bi ara titan quest'e başlayıp bitirmek lazım, eksik kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 11 sayfa okumaya üşendim ranger kasıyorum full dex gidiyorum dha 10 levelim yeni başladım var mı ranger kasan benden başka 2h tüfek kullanıyorum tak tak bide skill reset var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kanuni said: RESPEC yapmak isteyenler icin oyunun settings dosyasindaki console : 0 i sifirdan bire (1) cevirip saveleyin ardindan oyun icersinde shift + ' tuslarina basin sonra gelen konsola : RespecPotion yazip enterleyin.. tadaaa.. free respec for all. birde oyunun zorlugunu degistiren komutu buldukmu tamamdir. Kanuni said: Vista/7: C:UsersYourUserAppDataRoamingrunic gamestorchlightsettings.txt XP: C:Documents and SettingsYourUserApplication Datarunic gamestorchlightsettings.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abi devamlı iniyoruz diye sikayet ediyosunuz da diablo'da da devamlı iniyoduk. tamam bu oyunla diablo'yu karsılastıracak değilim elbette ama torchlight'ın eksikliği devamlı madenin icine inmemiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 diabloda 4 kattan fazla indiğimiz yer var mı? dungeonlar dışında açık alan lazım oluyo bence koridor koridor dolaşmak baydı beni öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 diablo 1'de hep inmiyo muyduk ya? yanlıs mı hatırladım lan yoksa rezil olmiyim simdi burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 diablo 1 öyleydi evet ama alanlar genişti en azından :) kasap'ı keserken koştur koştur bütün katı gezdiğimi biliyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yeni mage actım : staff melee // Wand ranged mıs ve dual wand oluyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 deliler gibi kesip bicmek isteyen bünyeye bu oyun gidecekmi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 O bünyeyi bu oyun durduramazsa, hiçbir şey durduramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 actim bi rogue ,sesler falam baya bir diablo kopyası olmus,town da calan müzikte d1 deki müzin aynısı gibi,grafikler falamda hoş olmus baya bakalım n ekadar idare edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 rogue baydı be lvl 14 oldum oynaması cok sıkıcı :(,bi de mage deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hepsi bayık, çok beklentin olmasın. ben hala mage karaktere swords mastery'nin ne işi var onu sorguluyorum arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar