Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torchlight

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

O 3 idi, açıkçası onun yerine Titan Stomp vs. kullanıyordum ama biraz bunla gideyim, şimdilik iş görüyor. Sağolasın.

Genede gönül ister Unique item...

Normal zorlukta item yağarken Hardda chest açıyorsun çıkan sadece bir healing Poiton, Champion kesiyorsun çıkan bir-iki yeşil bazende (lütfederse) bir rare.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tam oyunun diablo icin nabız yoklaması oldugu fikrine katılacaktım ki zaten soylenmis diblo ekibinden birilerinin yaptıgı. müzigine kadar aynı yani. town müziği bildigin tristram'ın farklı versiyonu :)

karakter tasarımları tabi ki farklı olacak diablo'da ancak esas ayırı nokta sürükleyici hikayesi, her act'te farklı bir mekan, farklı şehirler ve bu mekanların inanılmaz atmosferi tabi ki. yarattığı heyecan acısından diablo'nun yanına yaklasamaz ama acıkcası 500mb'lık bir oyundan da bu kadarını beklemiyordum. baya iyi oldu d3 beklerken.
Sosyal ağlarda paylaş

solidhammer said:

ya oyunun hakkını yemiyim fln dedimde çok sığ ve minimum özgürlük sağlıyo yakın zmnda yeniden kurup diablo2 yada titan quest oynamadıysanız güzel bi hackandslash da çıkmadığı için çekici geldi heralde millete titan quest yükleyip oynayın derim.
cok guzel dedin bunu. katiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

o yeni itemde adın yazıyor diablo2 deki act 5 questlerinden birinin rewardı gibi.
Holy's Imba Breastplate mesela.
Aslında end game sırasında yapabileceğin birşey olmadığı için mantıklı geliyor. ben emekli olup yeni karaktere başlamıştım mesela, zaten oyun bittikten sonra karakterini kullanabileceğin her hangi bir aktivite yok. oyunun ömrü 3 gün falan o yüzden :)
Sosyal ağlarda paylaş

öf öle böle baymadım. 30. kattayım bitsin diye oynuyorum sırf. demin ilk kez öldüm mesela işler değişti. ölünce oyuna renk geldi faln o derece. hardda başlayın ancak öle zevk alırsınız falan yazıyodu. very hardda başlamadığıma pişman oldum. çok nadir 1-2 potion içiyorum o kadar. ha nasıl öldüm şöle ki dedim aoe ile indireyim 30 mob taktım peşime o sırada yatmışım dfkh
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu oyunu kurdum geçen gün, madeni pklar bastı bab kessene plz dediler, dedim eyvallah gittik başladık kesmeye, arkadaş kes kes bitmedi, magma tabakasına kadar indik hala bitmedi, sonra sıkılıp çıktıydım
meğer tüm olayı da o katlarmış oyunun, üzücü sdf

bi ara titan quest'e başlayıp bitirmek lazım, eksik kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

RESPEC yapmak isteyenler icin

oyunun settings dosyasindaki console : 0 i sifirdan bire (1) cevirip saveleyin

ardindan oyun icersinde shift + ' tuslarina basin

sonra gelen konsola : RespecPotion yazip enterleyin.. tadaaa.. free respec for all.

birde oyunun zorlugunu degistiren komutu buldukmu tamamdir.

Kanuni said:

Vista/7: C:UsersYourUserAppDataRoamingrunic gamestorchlightsettings.txt
XP: C:Documents and SettingsYourUserApplication Datarunic gamestorchlightsettings.txt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...