Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torchlight

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Alchemist'de verdiğiniz statlar ve skiller

benim statları veriş şeklim magic'e abandım paso + defanse'da +20-30 fln yaptım.

skillere gelince

Skill build:
10 Crit damage skill
10 Ember Shield
10 Lance
10 Adventurer
10 Advanced Magic Knowledge (daha hızlı mana regen )

At 29% critical oldu ve laser beam strikes ile çok çılgın damageler yapiyorum. laser beam'i fulledikten sonra başka bi damage skilline vermeye gerek yok diye düşünüyorum.gerisi yalano oluyor laserden sonra.hatta yeni bir char açıp sadece laser'i fulleyip damage skillerinde diğer skilleride ona göre dağıtmak gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

diablo 1 çıkalı kaç yıl oldu?

d3 de de ayni olacak :) bu tipin sitili bu.. zevkli olanda o zaten. tek tus yardir allah yardir.

d3 de bir suru skill olacak ama bundaki gibi birine abancaz hayvan gibi guclenecek skill digerlerini ellesmeyiz bile herhalde. d2 de aynisi idi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende biliyorum türü ama bu oyunda hiçbir yenilik yok, atmosfer başarısız, aşırı kolay. Quest sistemi gayet başarısız. Ben begenmedim ne biliyim Combatlarda çok sıkış bişi anlaşılmıo zaten herkes tek yiyio bosslarında naptıgı belli değil bi özellikleri yok ha floor 19dan sonra çok değişiyosa bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun az kolay gibi o yuzden hard acin yeni baslayacaklar demistim.

madenlere iniyoruz da devamli degisiyor maden turu arti maden gibide degillerki.

goblinlerin orasi bir kent, sonrasi ucan adalar , hell vs seklinde birbirinden bagimsiz bolumler.

belki bunlari iki boyutlu bir haritada hafif bir travel ile verseler daha iyi olurdu...

en azindan diablo serilerinden sonra cikan en iyi oyun bence. o hissi yakaladim sahsen bitirene kadar birakamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...