PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oha tam bana göre vaktim ölsün istiyordum kurdum uyuyayım uyanınca yardırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Diablo gibi birkaç kişi beraber ilerleyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 full solo oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 floor ozzüç lövıl 35. az önce visual studio hata verdirdi debugger çalıştı. oyun kilitlendi. 5 saattir oynuodum. başa dönecek diye bayağı bi sövdüm fakat her loadda save ediyormuş onu da öğrendim D: son portaldan geçtiğim yerdeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yeni başladım oyuna girer girmez sardı bi anda , Mine içinde kayboldum zaten bi sağa bi sola (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ordrak öldü ama necropolis görevini yapamadım daha. açılan diğer mekan lvl farm içinse herhalde dlc falan yaparlar. baya kısa yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 necropolis gorevi floor 5 de :) bende bitirdim sonrasinda necroplois kaldi aradim bulamadim falan sonra forumalrindan baktim floor 5 de bir yermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 o zaman floor 5'e geri dönecez ama yeni yere sardım şimdi güzel şeyler düşüyo. bi de treasure hunter alırsam gelsin gold itemlar o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Direk dungeon siege lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 grafikler dungeon runners'a aşırı benziyor, oynayış da ondan araktır büyük ihtimal ben de bir deneyeyim şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 4. floora geçtim çıktım bağlanmadan:D hon akayım dedim. bi ara bi otururum bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 MMOsunu yapiyorlarmis bunun daha once de dendigi gibi, bir de mod yapmak icin bir programi downloada sunucaklar oyun mod manyagi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nesini begendiniz abi oyunun floor 19a kadar oynadım bide hard modeda her gördügüme charge basıp area swing atıyorum ölüyolar sürekli aynı şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Alchemist'de verdiğiniz statlar ve skiller benim statları veriş şeklim magic'e abandım paso + defanse'da +20-30 fln yaptım. skillere gelince Skill build: 10 Crit damage skill 10 Ember Shield 10 Lance 10 Adventurer 10 Advanced Magic Knowledge (daha hızlı mana regen ) At 29% critical oldu ve laser beam strikes ile çok çılgın damageler yapiyorum. laser beam'i fulledikten sonra başka bi damage skilline vermeye gerek yok diye düşünüyorum.gerisi yalano oluyor laserden sonra.hatta yeni bir char açıp sadece laser'i fulleyip damage skillerinde diğer skilleride ona göre dağıtmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu arada berserker ve Vanquisher için Skill Calculator çıkmıs fakat alcehist henüz yapım aşamasında.. http://calc.torchlightinsider.com/index.php?c=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Luriel said: nesini begendiniz abi oyunun floor 19a kadar oynadım bide hard modeda her gördügüme charge basıp area swing atıyorum ölüyolar sürekli aynı şey? diabloda farklı bişey mi yapıyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 diablo 1 çıkalı kaç yıl oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sırf item düşsün diye devam ediyorum 9. kat oldu yeni yerde hala yok süper bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Luriel said: diablo 1 çıkalı kaç yıl oldu? d3 de de ayni olacak :) bu tipin sitili bu.. zevkli olanda o zaten. tek tus yardir allah yardir. d3 de bir suru skill olacak ama bundaki gibi birine abancaz hayvan gibi guclenecek skill digerlerini ellesmeyiz bile herhalde. d2 de aynisi idi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bende biliyorum türü ama bu oyunda hiçbir yenilik yok, atmosfer başarısız, aşırı kolay. Quest sistemi gayet başarısız. Ben begenmedim ne biliyim Combatlarda çok sıkış bişi anlaşılmıo zaten herkes tek yiyio bosslarında naptıgı belli değil bi özellikleri yok ha floor 19dan sonra çok değişiyosa bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 turle alakasi yok bu olayin, diabloda ayni yere inip inip cikmak gibi bi durum yok, hayvan gibi surukleyici hikayesi var ortamlardan ortamlara akitan, bunda in madene cik sehre, in madene cik sehre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Oyun az kolay gibi o yuzden hard acin yeni baslayacaklar demistim. madenlere iniyoruz da devamli degisiyor maden turu arti maden gibide degillerki. goblinlerin orasi bir kent, sonrasi ucan adalar , hell vs seklinde birbirinden bagimsiz bolumler. belki bunlari iki boyutlu bir haritada hafif bir travel ile verseler daha iyi olurdu... en azindan diablo serilerinden sonra cikan en iyi oyun bence. o hissi yakaladim sahsen bitirene kadar birakamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ben hard oynuyorum bu arada genede aşırı kolay. neyse begenenler oynasında bence oyun çok kötü işte nedenlerini söyledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sen oyuna cok iyisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 abi kıyasladığınız oyunlara bakın yaa sdf. öyle oyalamak için yapmışlar işte ne.. oynuyosun,zevkli, rpg işte vur farm yap boss kes eğlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar