Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Sahip olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kandan kaynaklanıyor dostum:D Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 aman dikkat kan falan mühim konular onlar.. Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Sevgili Tolga, Arkadaşların çok salaklar. Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ginaly said: Sevgili Tolga, Arkadaşların çok salaklar. adabını bozmazsan sevinirim.. Alıntıla
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ginaly said: Sevgili Tolga, Arkadaşların çok salaklar. Canım arkadaşım:D Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Aranıza katılmamın 2. yılında tekrar canlanmak istedim. Hala forum kültürü devam ediyor mu? Tam 2 yıl önce, bugün buraya üye olmuşum. Şans eseri farkettim. Alıntıla
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 çook. hüzünlendim bir an. :) Alıntıla
misread Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sen askerde cok dayak yersin . neyse ki tanrı yanında olmus paticikte emin ellerdesin abilerin sana yardımcı olucaklardır . el Fatiha hoşgeldin.. Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 BissQuit said: Aranıza katılmamın 2. yılında tekrar canlanmak istedim. Hala forum kültürü devam ediyor mu? Tam 2 yıl önce, bugün buraya üye olmuşum. Şans eseri farkettim. adam 2 yıldır bu anı bekliyormuş Alıntıla
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hahah evet bi de forumu kullanmamış ama hep beklemiş. Alıntıla
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 BissQuit said: Bella said: hoşgeldin. nikin çok acımasız şuan bisküvili bi pudingi yememek için zor dayanırken bu niki görmem beni derin kederlere sürükledi.mutsuzum. hehe :D HAHAHAHAH BAYA KOMİK. http://i.imgur.com/5uxiy.jpg Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.